- Konu Sahibi firstNimbus
-
kızlar merhaba bende 6yıldır bebk özlemiyle beklemekteyim 3kez tüp bebek denedim ama sonuç negatifti birda yaptırmayı şuan düşünmüyorum herşeyin hayırlısı bu yolda çok yıprandım yaptıracak arkadaşlar inş bu son olur ve sizde anne olursunuz.
tabiki canım öyle tüp bebk gibi bir şansımız var ama bazen çok karamsar oluyorum birdaha tüp bebk gözümde öyle büyüyorki rabbim tedavisiz versin artık demek sende 3kez yaptırdın neyse inş seninki bu defa tutarda biraz umutlanırım bende şimdiden hayırlı olsun bitanem.
canım bizde nasip olursa 4. denememizi agustos gibi düşünüyoz ramazan girmeden... kürlere bizde başlamadık henüz canım tavsiyem eşime doktor e vitamini çinko ve carnitex verdi 3 ay kullandı sayı 8 milyondu 18 milyon olmuş morfolojide düzelmiş bununla birlikte ... sonuçta vitamin isterseniz kullanın sizde faydasını görürsünüz bence .. inşallah hep beraber bekleriz yine burda hayırlı sonucumuzu.. sen nezaman düşünüyosun kesin kararını verdinmi???
aa nası canım ya.morfoloji düzeldi diosun..kaçtı kaç oldu.aayyy bizede artsa iice keşke.ben histereskopi olucam önümüzdeki günlerde.ağustosa hemen düşünüosun öylemi?maşallah canım ya..ben kararsızım bu hafta bi doktorumla görüşücem..bakalım.
canım ya beni bıraksalar bidahaki ayda hemen başlarım.. ben bu tedavimden önce olmuştum histereskopi... doktorumla negatif sonucu aldıktan ertesi günü konuşmaya gittik yeni tedaviyi kararlaştırdık kısa protokol olacak onu bile belirledk.. kararsızlıktan iyidir kafam rahat ozamanı bekliyorum heyecanla... birde benim 4. olacakya alışkanlık yaptı duramıyorum 3 ay ancak bekliyorum... canım sayı aklımızda kalmış morfolojinin degerini hatırlamıyoz malum transfer günüydü heyecanlıydık.. ama doktor dedi ben böyle normal yolla olanları bile gördüm diye.. ilaçlara ara verdik sonra yine devam edecek bence işe yaradı ama keçiboynuzu kürünüde yapıcaz daha sonra.....
böle güçlü olman cok güzel.bende aynı senin gibi düşünüyorum.bende tedaviyle hamile kaldım,bebeğimi kaybettim gözümün yasını sildim ve yola devam şimdi ona kavuşmayı bekliyoruum.durmak yok arkadaslar...
canım sen geldin herkes gitti bende gidiyodum tam....bugün geç kaldın.. bende bomba gibi moralimden herkese aşılamaya çalışıyodum... herkes iyi olsun herkes... hemen tedaviye başlasın...
kocişimin gelmesi yaklaşıyo diyemidir tedavim giderek yaklaşıyo diyemidir nedir kendimi hiç karamsar hissetmiyorum... çok pozitifim şu sıralarr..
aman allah bozmasın canım:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: bütün siteye bulaştırırsın inşallah bu pozitifliğini.bizimkiler az önce gitti o kadar tatlı bir böcükle birlikteydim ki.allah inşalahh en kısa zamanda bizede verecek.canım birde alışmış göğsünün üstünde uyuyor öyle tatlı ki.....
sen neyaptın canım yalnızmısın evde yalnız kalabiliyomusunn..
bana kalsa ben kalırım aslında hiç öyle korkularım yoktur ama kocişin içi hayatta rahat etmez.annem kaldı yanımda canım.eşimde salı sabahı evde olacakmış.
allah kavuştursun ... bende yatıyorum canımm sabah erken kalkmıştımm .. iyi geceler tatlı rüyalar ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?