MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Kizlar benimde ignelerin 7.günü bugun. Ptesi son kontrolüm var, carsamba da opu dediler büyük ihtimalle. En son dünkü kontrolde 5-10 arasi yumurtan olusur dedi doktor. Su anda 5 tane büyükce var, digerleri daha ufak. Ama biliyoruz ki hepimiz, sayisi önemli degil. kaliteli olsun , ve Rabbim Ol desin yeterki.
Ben bir kitapta okudum, günlük 818 tane estagfirullah tesbihi cekiliyormus. Peygamber efendimiz tavsiye etmis cocugu olmayan birine, inanan yapmak isteyen olursa..
Aksamlari 1 kasik keciboynuzu pekmezi yiyorum, sabahlari da kuru incir yiyorum 1 tane.
Baska ne yesem, kalitesini ne artirir bilemiyorum acikcasi.
Cok pozitifim ama hamdolsun. Insallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürecek bu sefer. Bu benim ilk denemem olacak.
Rabbim hepimizin saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin :)

Arı sütü kaliteyi artırıyor canım.

Belirtilerini yazim size bilgi olur.oncelikle benim yas 33,yumurta rezervim azaliyordu fsh 16ydi.3 yildir 9 yasindaki kizima kardes istiyorduk ve olmuyordu(kizim normal yolla oldu)gecen yil asilama oldu 2 yumurtam vardi.olmadi.tup bebege yonlendirildim.onuda ancak 30nisanda yapabildik.transferim 9 mayista oldu.5 yumurta 3u dollenip gelisti en iyi iki tanesini transfer ettiler.

Ilk 5 gun yuruyus yaptim ama ev isi yapmadim.esim yardim etti :) ilk 5gun kasik agrilarim oluyordu 6.gun cok bariz agrilar olustu kisa sureli bu basligada yazmistim zaten.icimden gecmisti bisey oldu bugun ya tutundu yada olumsuz ama bisey oldu :) 7.ve 8.gun agrilarim azaldi bitti.9.gun agzimin icinde cok aci bir tat 10.gun bugune muthis bir bel agrisi oldu dedimki adet oldum wc ye duayla girdim nolur olmasin diye.cok sukur olmams.sonra belimin agrisi artinca tahlil yapiyimda eger negatifse evimi temizleyim stresimi oyle atayim dedim ve kan tahlili verdim sonuc bhcg;58.sonucu esim aldi dr lara sordu hamile dediler.muthis bi mutluluk.rabbim hepinize nasip etsin

Canım çok sevındım çok Rabbım devamını nasıp eylesın Transferden sonra kı surecı aynı gecırmısız bende pek yatmadım , sadece ev işi yapmadım , yuruyus hafif işler , 5. Günden itibaren bel ve kasık agrısı . Dayanamadım bugün sabah test yaptım 7. Gunu bugün cok sukur cıft cızgı gordum , ama sevınemıyorum onemlı olan betanın saglıkla artması . Güzel haberlerını yaz olur mu ne zaman doktora gıdeceksın

Canim insallah sende hamilesinn.bu soku atlatayim ne yapacagima karar verecegim haftaici giderim dr a buyuk ihtimalle.hepimiz guzel haberler alalim ve verelim insallahhhhh

Bu arada bende 2.5 cm cikolata kistide vardi.dr um adetlerin sancili gecmiyorsa bebegin tutunmasini gelismesini etkilemez rahat al demisti. Belirtmeden gecemicem acibademin labatatuarlari cok iyi diye duyup arastirip gitmistim gercektende oyleymis

tebrikler Yakamoz5424 kan testi yaptın mı bence hemen kan ver ☺ kaçıncı gün transferi ido senin? mayis ayı tupleri olarak insallah hepimiz saglikla kucağınıza aliriz bebişlerimizi

Bu arada bende 2.5 cm cikolata kistide vardi.dr um adetlerin sancili gecmiyorsa bebegin tutunmasini gelismesini etkilemez rahat al demisti. Belirtmeden gecemicem acibademin labatatuarlari cok iyi diye duyup arastirip gitmistim gercektende oyleymis
Bendede 3 cm cıkolata kisti var canım , ama bende etkılerı buyuk ıkı tüpün alımı ve karın ıcı yapısıklık vesaire .. bende acıbadem maslakta Bülent Hoca da yaptırdım . Rabbım ınsallah yuzumuzu guldurur buradan paylasırız olumlu haberleri

tebrikler Yakamoz5424 kan testi yaptın mı bence hemen kan ver ☺ kaçıncı gün transferi ido senin? mayis ayı tupleri olarak insallah hepimiz saglikla kucağınıza aliriz bebişlerimizi
Tesekkur ederım canımm 2 tane 5. Gün embrıyosu transfer edılmıstı, bugün 7. Gunum. Kan testi doktorun dedıgı gune kadar yaptırmak istemedım , cunku ılk tup bebegımde erkenden kan vermeye basladıgım ıcın psıkolojım cok bozulmustu yukseldı yukselmedi derken , sonuc olarak gebelıgımde son bulmustu . Insallah bu sefer bana tutunurlar .amın saglıcakla kucagımıza alalım ınsallah

Yaaaa canlarim cok sevindimmm E Ecemelif L limonikaa Yakamoz5424 Rabbim insallah saglikla tutundursun, kucaginiza aldirsin insallah.
Sizin güzel haberlerinizi gördükce bende umutlaniyorum. Ilk tüp bebek denemesi olacagi icin hem pozitifim, hem negatif
Cok dua ediyorum hepimize, insallah Rabbim hepimizin saglikli sihhatli evlatlara kavusmasini nasip eder :)

Allah razı olsun canım , senınde hayırlı olsun tedavin ınsallah güzel haberler verirsin bu mubarel aylarda ,pozıtıf dusun ıyıyı cagır her zaman

Rabbim sana ve isteyen herkese yasatsin insallahhh.birbirimize hep dua edelim

İğnelerimin 5.gunu kontrol um vardı yumurtalar iyi durumda cedrodite başladık bugün bu cedrodite kac gun kullanılıyor bilen var mi

merhaba kizlar bende geleyim araniza :) hamile. olan arkadaslar saglicakla kucaklariniza alin inşallah
tup bebekte benim ilk denemem ignelere dun basladik bugun 2.ignemi yaptirdim merional 450 yapiliyor birde folik asit kulaniyorum.
yasim 30 erken menopoz durumu var amh 0.001
pazartesi kontrolum var malatyada yaptiriyorum ben hakkimizda hayirlisi neyse o. olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…