- 15 Eylül 2014
- 467
- 409
- 103
- 37
İnşallah canım benimCanım bozuk olmaz merak etme hamilesin sen de iki gün sonra bir daha yap o çizgi bak nasıl koyulaşıyor
Artis gayet normal.Fazla buldum artışı normali 2katı olmasi lazim ama bu konuda pekte bilgim yok belki de çoğul gebelik olabilir
aa cnm gecmis olsunGittim gittim sabah beta hcg degerim 312 cikti.. dr dusuk yapiyorsun dedi.. sagliksizmis demek ki dedi.. Allah'im insallah sizinkileri saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Test bozuk degil hamilesin insallah yaa kanda tescille benceKızlar 5.günden itibaren test yapmaya başladım idrar testi bşy çıkmıyordu bugün yani 7.günüm aşağıda ki gibi çıktı ilk defa silikte olsa gördüm bu çizgiyi inşallah inşallah tutunmuşlardır ve test bozuk değildir
Değerin mi düşüyor canım neden düşük oldu,hata olabilir miKizlar malesef ben dusuk yaptim
tebrikler! C cansuyu_1907Kızlar 5.günden itibaren test yapmaya başladım idrar testi bşy çıkmıyordu bugün yani 7.günüm aşağıda ki gibi çıktı ilk defa silikte olsa gördüm bu çizgiyi inşallah inşallah tutunmuşlardır ve test bozuk değildir
Üzuldum cnm cok gecmis olsun insallah hayirlisiyla kucagina alirsin rabbim herseyin hayirlisini versin cnmGittim gittim sabah beta hcg degerim 312 cikti.. dr dusuk yapiyorsun dedi.. sagliksizmis demek ki dedi.. Allah'im insallah sizinkileri saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Cnm hamilesin allah tamamini erdirsin benimde 7 gunde cikti ilkKızlar 5.günden itibaren test yapmaya başladım idrar testi bşy çıkmıyordu bugün yani 7.günüm aşağıda ki gibi çıktı ilk defa silikte olsa gördüm bu çizgiyi inşallah inşallah tutunmuşlardır ve test bozuk değildir
Arkadaşlar dün yumurta toplama işlemi vardı ama döllenme gerçekleşmedi tedavi iptal prolaktin 47 AMH 0.81 ne yapıcam bilmiyorum resmen dün korkuyla panikle girdiğim operasyon boşuna oldu canım öyle yanıyor ki İstanbul'da tavsiye edeceğiniz bir klinik var mı?
bence bozuk degil testin hayirli olsun simdiden sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin allahimKızlar 5.günden itibaren test yapmaya başladım idrar testi bşy çıkmıyordu bugün yani 7.günüm aşağıda ki gibi çıktı ilk defa silikte olsa gördüm bu çizgiyi inşallah inşallah tutunmuşlardır ve test bozuk değildir
Bende aldım geldim minnoşlarmi, 1 iyiymiş. 1 i pek iyi değil ama inşallah tutar dedi, duyduğuma uzulsem mi sevinsem mi bilemedim
Kizlar malesef ben dusuk yaptim
Cnm hamilesin allah tamamini erdirsin benimde 7 gunde cikti ilk
Transferden sonra 7. Gun mu oluyor. Yoksa 3. Gun 5. Gun empriyolarin uzerine mi sayiyorsunuCnm hamilesin allah tamamini erdirsin benimde 7 gunde cikti ilk
Yaptırdım canım yarım saat sonra çıkacak sonuç inşallah herşey güzel olur
Amin cnm ya çok sağol umut oldun bana ben kan verdim sonucu bekliyorum dayanamadım sende vermişmiydinCnm hamilesin allah tamamini erdirsin benimde 7 gunde cikti ilk
9 gun verdim cnm ben bekliyoruz guzel haberlerini insallahAmin cnm ya çok sağol umut oldun bana ben kan verdim sonucu bekliyorum dayanamadım sende vermişmiydin
Ben 3 gun transferiyim transferimin olduğu gunu saymıyorum ertesi gun 1 oluyoTransferden sonra 7. Gun mu oluyor. Yoksa 3. Gun 5. Gun empriyolarin uzerine mi sayiyorsunu
Canim gecmis olsun.. ben memorial sisli ye gittim ve cok memnun kaldim.. tavsiye ederim.. insallah kalbinden geceni verir rabbimyaa neden oyle oldu ki cok gecmis olsun
Him anladim cnm tesekkurlerBen 3 gun transferiyim transferimin olduğu gunu saymıyorum ertesi gun 1 oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?