MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

C cansuyu_1907 seninle aynıydık biz bende yapsam çıkacak belki de bende test alayım korkuyorum negatif olacak diye senin transfer cumartesi mi oldu geçen hafta 5. Gün embriyosu mu

Kızlar ben ilk testi beşinci gün yapmıştım o hayalet çizgiden görmüştüm,sma doktorum ovitrelle etkisi olabilir demişti,o günden beri de yapıyorum idrar testini,eczacım yüzüme tuhaf tuhaf bakıyor bu kadar test fazla değil mi dercesine ama ben her sabah idrar testimi yapıyorum,bana da 3.gün embriyosu transfer edilmişti 2 tane

Canım benimde 3.gun embrysu 2adet transfer edildi.bugun 4.gunum ilk günü saymazsak.belirti falan yok sanki buhun.bende cuma sabah idrar yapayım diyorum c.tesi kan testi dedi diktor

C cansuyu_1907 seninle aynıydık biz bende yapsam çıkacak belki de bende test alayım korkuyorum negatif olacak diye senin transfer cumartesi mi oldu geçen hafta 5. Gün embriyosu mu
Evet cnm aynıydı günümüz 4.gün embriyosu bnmki inşallah kim varsa nerde varsa Allahım herkesin yüzünü güldürsün bu mübarek günde

Kızlar kan değerim 32.68 4.gün embriyosu bugün 7.günüm Allah'ıma şükürler olsun inşallah devamı gelir inşallah
Canım gelir devamı inş hayırlı olsun Ayy ne çok mutlu haber aldık vala motive oldum bende persembe gününü bekliyorum 10.günüm oluyo ama çarşamba aksami idrar da yapıcam bakalım

Canım gelir devamı inş hayırlı olsun Ayy ne çok mutlu haber aldık vala motive oldum bende persembe gününü bekliyorum 10.günüm oluyo ama çarşamba aksami idrar da yapıcam bakalım
Amin inşallah canım bnde idrarda silik 2.çizgiyi görünce yaptırdım inşallah Allahım hepimize nasip etsin ve kucağımıza da alalım

Canım benimde 3.gun embrysu 2adet transfer edildi.bugun 4.gunum ilk günü saymazsak.belirti falan yok sanki buhun.bende cuma sabah idrar yapayım diyorum c.tesi kan testi dedi diktor
Allahım hayırlısıyla sana da pozitifi göstersin,bu başlık uğurlu geldi inşallah sana da şans getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…