Allah razi olsun.. rabbim sizin yuzunuzu guldursun insaAllah
Canım benimde 3.gun embrysu 2adet transfer edildi.bugun 4.gunum ilk günü saymazsak.belirti falan yok sanki buhun.bende cuma sabah idrar yapayım diyorum c.tesi kan testi dedi diktorKızlar ben ilk testi beşinci gün yapmıştım o hayalet çizgiden görmüştüm,sma doktorum ovitrelle etkisi olabilir demişti,o günden beri de yapıyorum idrar testini,eczacım yüzüme tuhaf tuhaf bakıyor bu kadar test fazla değil mi dercesine ama ben her sabah idrar testimi yapıyorum,bana da 3.gün embriyosu transfer edilmişti 2 tane
Evet cnm aynıydı günümüz 4.gün embriyosu bnmki inşallah kim varsa nerde varsa Allahım herkesin yüzünü güldürsün bu mübarek gündeC cansuyu_1907 seninle aynıydık biz bende yapsam çıkacak belki de bende test alayım korkuyorum negatif olacak diye senin transfer cumartesi mi oldu geçen hafta 5. Gün embriyosu mu
Canım gelir devamı inş hayırlı olsun Ayy ne çok mutlu haber aldık vala motive oldum bende persembe gününü bekliyorum 10.günüm oluyo ama çarşamba aksami idrar da yapıcam bakalımKızlar kan değerim 32.68 4.gün embriyosu bugün 7.günümAllah'ıma şükürler olsun inşallah devamı gelir inşallah
Amin inşallah canım bnde idrarda silik 2.çizgiyi görünce yaptırdım inşallah Allahım hepimize nasip etsin ve kucağımıza da alalımCanım gelir devamı inş hayırlı olsun Ayy ne çok mutlu haber aldık vala motive oldum bende persembe gününü bekliyorum 10.günüm oluyo ama çarşamba aksami idrar da yapıcam bakalım
Bn 5.günden itibaren yaptım bugün çıktı yap bence inşallah güzel haberler alırızAy yoksa pazartesi mi yapsam 7.günüm oluyo 5.gün embriyosu
İnş Rabbim vala çok sevindim senin adına bende pazartesi deniycemgüç aldım sendenBn 5.günden itibaren yaptım bugün çıktı yap bence inşallah güzel haberler alırız
Gelir canım inşallah gözün aydınKızlar kan değerim 32.68 4.gün embriyosu bugün 7.günümAllah'ıma şükürler olsun inşallah devamı gelir inşallah
Allahım hayırlısıyla sana da pozitifi göstersin,bu başlık uğurlu geldi inşallah sana da şans getirsinCanım benimde 3.gun embrysu 2adet transfer edildi.bugun 4.gunum ilk günü saymazsak.belirti falan yok sanki buhun.bende cuma sabah idrar yapayım diyorum c.tesi kan testi dedi diktor
Gozun azdin cnmKızlar kan değerim 32.68 4.gün embriyosu bugün 7.günümAllah'ıma şükürler olsun inşallah devamı gelir inşallah
Cok cok tebrik ederim. Saglikla katlansin. Kucagina almak nasip olsun..darisi basimiza insallahKızlar kan değerim 32.68 4.gün embriyosu bugün 7.günümAllah'ıma şükürler olsun inşallah devamı gelir inşallah
Çok teşekkür ederim canımGozun azdin cnm
Amin cnmCok cok tebrik ederim. Saglikla katlansin. Kucagina almak nasip olsun..darisi basimiza insallah
benim de 5.gun embriyosuydu 7.gunde çıkmıştı canim.Ay yoksa pazartesi mi yapsam 7.günüm oluyo 5.gün embriyosu
C cansuyu_1907 canımmm tebrikler! insallah katlanarak artar, keseyi de görürsün bir an önce.Kızlar kan değerim 32.68 4.gün embriyosu bugün 7.günümAllah'ıma şükürler olsun inşallah devamı gelir inşallah
Güzel haberlerini bekliyorum canımİnş Rabbim vala çok sevindim senin adına bende pazartesi deniycemgüç aldım senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?