MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

merhaba arkadaşlar benim pazartesi günü 12 yumurtam toplandı ve 8i döllendi fakat sonra karnım şiştive vücudum su toplamış transfer olmadı bidaki aya kaldı ama karnım çok şiş varmı benim gibi olan ve ne ne yaptıktan sonra karındaki şişliği attı

Kızlar hayalet bi çizgi çıktı bende yarın sabahta denicem yoksa ben mi yanlış görüyorum
Sende hamilesin cnm. Hayalet falan ddgil gayet belli kacinci gunundu kacinci gun embriyosu cnm. Hadi.hayrli.olsun

ohss olmussun ben de ilk denememde olmustum yapilacakhicbirsey yok zamanla geciyor

E eses14 ben de ilk transferimde ohss olmuştum transfer ertelenmişti,hastanede yatmak zorunda kalmıştım,nefes alamamaya başlamıştım,kusma vardı,idrar yapamıyordum ve karnım dokuz atlık hamile karnı gibiydi,süreci takip etmelisin,durumun ağırlaşırsa mutlaka doktorun tedbir alır,yoksa bol sıvı ve protein Alman yeterli oluyor,bir de dinlenmelisin canım,geçmiş olsun

Kızlar ya düne kadar kasık Ağrı'm vardı, ama bugün geçti.
Bu iyi bişey mi kötü birşey mi bilemdim. Benim gibi Ağrı'sı kesilen ve hamile olan var mıydı?
Nolur bişe yazın

Bu sefer çabuk geçti zaman. Sanırım belli bir süre sonra gerçekten insana sabrı da öğretiyor bu süreç. Daha önce olsaydı kan ve idrar testi çoktan yapmıştım ama şimdi sessiz sedasız Salı gününü bekliyorum.
Sonucu pozitif çıkanları tebrik ederim Allah sonunu da görmenizi nasip etsin sağlıklı bir bebek kucağınıza alırsınız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…