- 15 Eylül 2014
- 467
- 409
- 103
- 37
Yaaa gerçekten mi çok mutlu oldum bunu duyduğuma inşallah değerim artar be bende keseyi görebilirim yada keseleriC cansuyu_1907 canımmm tebrikler! insallah katlanarak artar, keseyi de görürsün bir an önce.ben de ilk öğrendiğimde değerim 31 'di
Sende hamilesin cnm. Hayalet falan ddgil gayet belli kacinci gunundu kacinci gun embriyosu cnm. Hadi.hayrli.olsunKızlar hayalet bi çizgi çıktı bende yarın sabahta denicem yoksa ben mi yanlış görüyorum
hayır canim bende görüyorumKızlar hayalet bi çizgi çıktı bende yarın sabahta denicem yoksa ben mi yanlış görüyorum
merhaba arkadaşlar benim pazartesi günü 12 yumurtam toplandı ve 8i döllendi fakat sonra karnım şiştive vücudum su toplamış transfer olmadı bidaki aya kaldı ama karnım çok şiş varmı benim gibi olan ve ne ne yaptıktan sonra karındaki şişliği attı
Sayı artıyor gittikçe,tebrikler ikinci çizgin hayırlı olsun,darısı kan testineKızlar hayalet bi çizgi çıktı bende yarın sabahta denicem yoksa ben mi yanlış görüyorum
5. Gün embriyosu 7. Günüm bugün ayyy inşallah sağlıklı hayırlı sonuçlar alırız hepimiz çizgi durdukça daha belirginleştiSende hamilesin cnm. Hayalet falan ddgil gayet belli kacinci gunundu kacinci gun embriyosu cnm. Hadi.hayrli.olsun
Teşekkür ederim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olurSayı artıyor gittikçe,tebrikler ikinci çizgin hayırlı olsun,darısı kan testine
Teşekkür ederimhayır canim bende görüyorumtebrikler!
Bnde de böyleydi canımm şimdiden tebrik ederim kan tahlili yaptırmalısınKızlar hayalet bi çizgi çıktı bende yarın sabahta denicem yoksa ben mi yanlış görüyorum
Cnm bnmde öyle oldu sürekli ağrı olmuyor lütfen moralini bozma şuan bile ara ara ağrım oluyorKızlar ya düne kadar kasık Ağrı'm vardı, ama bugün geçti.
Bu iyi bişey mi kötü birşey mi bilemdim. Benim gibi Ağrı'sı kesilen ve hamile olan var mıydı?
Nolur bişe yazın
Hayırlı olsun cnmSayı artıyor gittikçe,tebrikler ikinci çizgin hayırlı olsun,darısı kan testine
AminnnOH oh güzel haberlerle dolsun burası biri de ben olayım allahımmmmmmm
cizgi cok net hayırlı olsun inşallah:)Kızlar hayalet bi çizgi çıktı bende yarın sabahta denicem yoksa ben mi yanlış görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?