MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

KIzlar günaydın,dünkü testle bu sabahki testimi ekledim bakar mısınız? Sanki bu sabahkinin rengi biraz soluk geldi,yoksa düşüyor mu değerim Allah korusun?yarın kan vericem,bana birşey söyleyin dua edin lütfen

Eklentiler

• IMG_4576.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 68

masallah ne kadar belirgin ikisi de ben dustugunu sanmiyorum ikisi de farkli gunlerin ilk idrari mi?

Canım maşallah bnce gayet ii bnm testlerim okadar silik ki bugün bile ama çok şükür hamileyim korkma lütfen herşey güzel olacak

Canim bebeğin hayırlı olsun çok sevindim inan inşallah sorunsuz bir gebelik olur bebeğin kucağına sağ Selamet gelir dua edecem Sana selam ve dua ile kal

Kite göre bile değişir kan tahlili verin anca öyle anlarsınız benimde bu sabah yaptığım sanki dünden silik geldi gözüme

ikiside ayni bence canim sikinti etme kendine

Kızlar bence panik olup stres yapıp bebeği de strese sokmayın, öyle aynı ton olmayabilir tahliller, sıkıntı yok.
En net kan tahlili söyler, ama siz bugünün keyfini çıkarın Bebişlerinizle mutlu güzel bi gün geçirin

Allahım hayırlısıyla sana da pozitifi göstersin,bu başlık uğurlu geldi inşallah sana da şans getirsin
@arveni
Cnm test iyi bekletikce belirginlesiyo belki ondandir ne yalan soylim 2 gundur uyuyamiyodum goguslerim sismisti 2 gundur sonuk panik oldum igne vurmaya gidince beta hcg yeniledim icimi rahatlattim birazda olsa 350 yukselmis insallah kat kat yukselir benimde sizlerinde sonuc bekleyenlerde guzel sonuclar alirız insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…