KIzlar günaydın,dünkü testle bu sabahki testimi ekledim bakar mısınız? Sanki bu sabahkinin rengi biraz soluk geldi,yoksa düşüyor mu değerim Allah korusun?yarın kan vericem,bana birşey söyleyin dua edin lütfen
Evet canım biri Cumartesi diğeri Pazar sabahınınmasallah ne kadar belirgin ikisi deben dustugunu sanmiyorum ikisi de farkli gunlerin ilk idrari mi?
Canım maşallah bnce gayet ii bnm testlerim okadar silik ki bugün bile ama çok şükür hamileyim korkma lütfen herşey güzel olacakKIzlar günaydın,dünkü testle bu sabahki testimi ekledim bakar mısınız? Sanki bu sabahkinin rengi biraz soluk geldi,yoksa düşüyor mu değerim Allah korusun?yarın kan vericem,bana birşey söyleyin dua edin lütfen
Amin canım inşallah,sanki bugün dünden daha açık geldi gözümeCanım maşallah bnce gayet ii bnm testlerim okadar silik ki bugün bile ama çok şükür hamileyim korkma lütfen herşey güzel olacak
Canim bebeğin hayırlı olsun çok sevindim inan inşallah sorunsuz bir gebelik olur bebeğin kucağına sağ Selamet gelir dua edecem Sana selam ve dua ile kalEvet canım verdi . Bebegi gormek ıcın haftası henuz erken 5+5 cıktı . Kanamayla ılgılı de bır sey demedi sadece kanama alanı var ve bol bol dınleneceksın dedı . Insallah hepımız ıcın her say guzel olur tesekkur ederı canım
Kan tahlili için yarına gün verdi doktorum ama aynı marka kiti kullanıyorum bir haftadırKite göre bile değişir kan tahlili verin anca öyle anlarsınız benimde bu sabah yaptığım sanki dünden silik geldi gözüme
Bnmki de öyle ya ilk defa geliyor başıma korkmama gerek yok değil mi değerim düşmüyordurKite göre bile değişir kan tahlili verin anca öyle anlarsınız benimde bu sabah yaptığım sanki dünden silik geldi gözüme
ikiside ayni bence canim sikinti etme kendineKIzlar günaydın,dünkü testle bu sabahki testimi ekledim bakar mısınız? Sanki bu sabahkinin rengi biraz soluk geldi,yoksa düşüyor mu değerim Allah korusun?yarın kan vericem,bana birşey söyleyin dua edin lütfen
@arveniAllahım hayırlısıyla sana da pozitifi göstersin,bu başlık uğurlu geldi inşallah sana da şans getirsin
Cnm test iyi bekletikce belirginlesiyo belki ondandir ne yalan soylim 2 gundur uyuyamiyodum goguslerim sismisti 2 gundur sonuk panik oldum igne vurmaya gidince beta hcg yeniledim icimi rahatlattim birazda olsa 350 yukselmis insallah kat kat yukselir benimde sizlerinde sonuc bekleyenlerde guzel sonuclar alirız insallahKIzlar günaydın,dünkü testle bu sabahki testimi ekledim bakar mısınız? Sanki bu sabahkinin rengi biraz soluk geldi,yoksa düşüyor mu değerim Allah korusun?yarın kan vericem,bana birşey söyleyin dua edin lütfen
tebrikler!Kızlar sabah tahlil yaptırdım 8. Günüm 79.7 çıktı 6 sında asıl tahlil günüm dayanamadım idrarda görünce
Oyy maşallah canım gözümüz aydın olsunKızlar sabah tahlil yaptırdım 8. Günüm 79.7 çıktı 6 sında asıl tahlil günüm dayanamadım idrarda görünce
Evet kafam rahat şuanda acaba tuttumu düşüncem gitti şimdi artar inşallahlar başladı
Kızlar sabah tahlil yaptırdım 8. Günüm 79.7 çıktı 6 sında asıl tahlil günüm dayanamadım idrarda görünce
Tebrikler gozun aydin. Kat kat artsin insallahKızlar sabah tahlil yaptırdım 8. Günüm 79.7 çıktı 6 sında asıl tahlil günüm dayanamadım idrarda görünce
Gözün aydın canımTeşekkür ederim hepinize darısı sonuç günü bekleyenlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?