MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Maşallah çok güzel yükselmiş Kaçıncı gün değerin canım senin?

Mayıs ayı herkese uğurlu geldi, hepimize.. Mutlu haber alan herkese tebrikler inş sağlıklı bir şekilde devam eder hamileleriz/miz..
Ben bugün 3. Testi yaptırdım değerleri şöyle
9. Gün 205
11. Gün 372
13. Gün 933 :)
Herşey yolunda gidiyor bakalim hayırlısıyla böyle devam eder inş.. Doktorum 10 gün sonra gelin dedi, siz kaç gün sonra gittiniz? Testlere devam etmek gerekir mi?

Slm kızlar bende mayısın son gününü yakalayıp 31inde transfer olmuş biri olarak buraya gelebilirim. Baya aktif bir sayfa güzel haberlerde çok herkesi tebrik ederim. Bende 4. günü bitirmiş bulunmaktayım

Slm kızlar bende mayısın son gününü yakalayıp 31inde transfer olmuş biri olarak buraya gelebilirim. Baya aktif bir sayfa güzel haberlerde çok herkesi tebrik ederim. Bende 4. günü bitirmiş bulunmaktayım

Sen de güzel birşeyler yaz olurmu bu topic çok pozitif ilerliyor benim transferimin 3. Günü

merhaba kızlar,

ilaçlar göğüsleri büyütüyor ödem gibi çok su için rahatlıyorsunuz :) benimde karnım falan çok şişmişti şimdi yeni yeni iniyorum estrofem kullanıyoruk oda oldukça ağır geldi bana ama çarşamba transfer günüm belli olcak Allah kısmet eder rahim duvarımda bir sorun yoksa :)

Kızlar progestanı fitil olarak kullananlar nasıl kolay sokabiliriz? Ben biraz suya batırıp koydum ama bir zararı olur mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…