Maşallah çok güzel yükselmiş@arveni
Cnm test iyi bekletikce belirginlesiyo belki ondandir ne yalan soylim 2 gundur uyuyamiyodum goguslerim sismisti 2 gundur sonuk panik oldum igne vurmaya gidince beta hcg yeniledim icimi rahatlattim birazda olsa 350 yukselmis insallah kat kat yukselir benimde sizlerinde sonuc bekleyenlerde guzel sonuclar alirız insallah
Sagol cnm 12 gunum bugun pazartesi yapilmasi gerekiyodu test panik olunca yaptim bugun insallah devamini gorurum kat katMaşallah çok güzel yükselmişKaçıncı gün değerin canım senin?
Görürsün canım ben Emin'im hayırlısıyla inşallahSagol cnm 12 gunum bugun pazartesi yapilmasi gerekiyodu test panik olunca yaptim bugun insallah devamini gorurum kat kat
Insallah cnm seninde alcaz insallah yarin iyi haberini bekliyorum hayirlisiylaGörürsün canım ben Emin'im hayırlısıyla inşallah
Maşallah değerin çok güzel peki daha önceki değerlerin kaçtıInsallah cnm seninde alcaz insallah yarin iyi haberini bekliyorum hayirlisiyla
104 9 gunum bugun 12 gun 350Maşallah değerin çok güzel peki daha önceki değerlerin kaçtı
Gözün aydin canim cok sevindim hep mutlu haberler alıyoruz bende yarın yapıcam 7.günümEvet kafam rahat şuanda acaba tuttumu düşüncem gitti şimdi artar inşallahlar başladı
Benim göğüslerim çok ağrıyor acaba ilaçlardan mı yoksa gebelik oluşacağı için belirti mi bilemedimGöğüsler ariyo demi arkadaşlar transfer sonrasi öncesi ilaclardan
Ayyy vallahi benim de çok ağrıyor , Bende yumurta toplamadan sonra başladı, hala da ağrıyor. Resmen dokunamiyorumGöğüsler ariyo demi arkadaşlar transfer sonrasi öncesi ilaclardan
Ayyy vallahi benim de çok ağrıyor , Bende yumurta toplamadan sonra başladı, hala da ağrıyor. Resmen dokunamiyorum
Slm kızlar bende mayısın son gününü yakalayıp 31inde transfer olmuş biri olarak buraya gelebilirim. Baya aktif bir sayfa güzel haberlerde çok herkesi tebrik ederim. Bende 4. günü bitirmiş bulunmaktayım
Evet canım , 2 gün daha çok vardı, bugün hafif azaldı, ara sıra oluyor sancım,Burcu Ekasık agrın adet agrısı gibi agrın var mı?
Benim kasık Ağrı'm var, transferin 2.günü başladı hala devam ediyor bugün 7.günBurcu kasık agrın adet agrısı gibi agrın var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?