daha erken diye biliyorum kaçıncı gün embriyosuyduKızlar bugün 7.gün, idrar testi yaptım negatif çıktı. Üzülmeli miyim henüz erken mi?
Cnm herzaman idrar testin de cikmaz panik yapma erkenKızlar bugün 7.gün, idrar testi yaptım negatif çıktı. Üzülmeli miyim henüz erken mi?
5. Gündaha erken diye biliyorum kaçıncı gün embriyosuydu
İnşallah yaa, erkendir ondan çıkmamıştırCnm herzaman idrar testin de cikmaz panik yapma erken
evet daha erkendir bencede doktorunu aradın mı o kaçıncı gün baktırmanı istemişti5. Gün
Ondandır sıkma canınıİnşallah yaa, erkendir ondan çıkmamıştır
Sen de güzel birşeyler yaz olurmu bu topic çok pozitif ilerliyor benim transferimin 3. Günü
Hadi hayırlısı insallahKizlar idrar yaptım çok silik çıktı çok şükür inş devamida gelir
Kaçıncı gündü bugün , hayırlı olsun Canım, Allah sağlıkla kucağına da aldırsın.Kizlar idrar yaptım çok silik çıktı çok şükür inş devamida gelir
5.gün embriyo 7.günüm bugün inş devamı gelir çünkü ilki kimyasal gebelık olmuştu hayırlısı olur ins Rabbim kimsenin kucağına boş birakmasin isteyen herkeseKaçıncı gündü bugün , hayırlı olsun Canım, Allah sağlıkla kucağına da aldırsın.
Insallah cnm ben çok çektim bu konuda 6 senedir o yuzden allahım kimsenin kucağını bos birakmasin diler hamilelik haberi alınca çok mutlu oluyorum çekenin halinden çeken anlar ben hepinizi çok iyi anlıyorum allah yardımcımız olsun amin.İnş canım senden destek alarak yaptım yoksa ben sabirliyım 2.tup denemem çünkü sendeki pozitifliği görünce inş devamı gelir
Insallah guzel haberlerle gel kat kat olsun ben yarın yenilicem bekliyorum güzel güzel haberleriniCanım saat birde dediler bekliyorum
Aynen ole ne çektiğimizi bir allah birde çeken biliyo allahim isteyen herkese ama herkese nasip etsin kimsenin emeğini boş birakmasinInsallah cnm ben çok çektim bu konuda 6 senedir o yuzden allahım kimsenin kucağını bos birakmasin diler hamilelik haberi alınca çok mutlu oluyorum çekenin halinden çeken anlar ben hepinizi çok iyi anlıyorum allah yardımcımız olsun amin.
AminnnnAynen ole ne çektiğimizi bir allah birde çeken biliyo allahim isteyen herkese ama herkese nasip etsin kimsenin emeğini boş birakmasin
Canım benim ilk denemem de 2 gun once idrar da yaptim cikmadi 2 gun sonra Kanda çıktı. bu 2.ci denemem doktorum a sordum 7.günüm silik çıktı dedim erken dedi o yüzden hiç moralini bozma5. Gün
İnşallah Canım, Allahım yardımcımız olsun.Canım benim ilk denemem de 2 gun once idrar da yaptim cikmadi 2 gun sonra Kanda çıktı. bu 2.ci denemem doktorum a sordum 7.günüm silik çıktı dedim erken dedi o yüzden hiç moralini bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?