MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Benim de transferimin 7. Günü idrarda negatif çıktı. 5. Gün embriyosu. Tedirgin bir bekleyisteyim

Evet canım , 2 gün daha çok vardı, bugün hafif azaldı, ara sıra oluyor sancım,
Seninle ayniyiz galiba, benimde 3.gün . transfer günü sayılmıyor du dimi
benımde kasıklarıma ara ara sancı batma gıbı giriyor gecıyor sonra yok canım transfer gunu sayılmıyor

Kızlar progestanı fitil olarak kullananlar nasıl kolay sokabiliriz? Ben biraz suya batırıp koydum ama bir zararı olur mu acaba?
bende bir sıkıntı olmuyor canım isaret parmagıyla yapıyorum ellerımı yıkayıp tam kurutmadan yapıyorum

3.gün olsa çıkmaz ama 5.gün embriyosu çok silikte olsa çıkar bence daha duyarlılığı fazla testler var onda yap yada 8.gün kan testi yap az da olsa çıkar. Benim 5.gün dü 7.gün idrar testi yaptım çıkmadı 9.gün test günüm dü 0.01 negatif cikti

Kızlar 5.gün embriyosu ise kaliteli bir idrar testinde 7.gün silik te olsa çıkıyo. Eğer cikmadiysa 1,2gün bekleyip kan testi yapın ozaman belli oluyo. Inşallah olumlu pozitif sonuç alirsiniz. Yani doktorlar 12 gün gelin diyolar garanti olsun diye ama 5.gün embriyosu 7.günden itibaren kana karışır.

Evet canım , 2 gün daha çok vardı, bugün hafif azaldı, ara sıra oluyor sancım,
Seninle ayniyiz galiba, benimde 3.gün . transfer günü sayılmıyor du dimi

evet transfer gununu saymiyoruz normalde su gibi gecen haftasonu gecmek bilmedi bugun de izinliyim evdeyim yat yuvarlan yarin ise donuyorum sen hep yatacakmisin ise gidecekmisin?

Benim kasık Ağrı'm var, transferin 2.günü başladı hala devam ediyor bugün 7.gün

bu agrilar pozitife delalet olsun insallahh benim ilk denememde asiri sislikten agri magri duymadim hic

Kızlar bugün 7.gün, idrar testi yaptım negatif çıktı. Üzülmeli miyim henüz erken mi?

bence de erken

Benim de transferimin 7. Günü idrarda negatif çıktı. 5. Gün embriyosu. Tedirgin bir bekleyisteyim

ben yine erken diyorum iyi dusunun iyi olsun

benımde kasıklarıma ara ara sancı batma gıbı giriyor gecıyor sonra yok canım transfer gunu sayılmıyor

ayni belirtiler sonuclarimiz da ayni olsun yani pozitif:))

Kızlar 661 çıkmış doktoruma haber verdim cevap yazmasını bekliyorum

cok guzel artis masallah

Hayırlı olsun inşallah . sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah

Amin cnm

meraklibekleyis yarın da kesin evdeyim, çarşamba yada perşembe işe baslarim sanırım. Bana kalsa yarın da başlarım fa eşim ısrarla yat kalkma diyor, ama benim Canım sıkıldı yatmaktan artık

evet ben de sikildim bugun ciktik 1 saat dis dr randevum vardi ona gittik diger gunlerde de sabah crinonedan sonra aksam da ilacsiz yarimsar saat yuruyus yaptim hep yerlesme kanamasi olur umuduyla saatlerimi sayiyorum

Benim kasıklarım çok ağrıyor yaaa adet oldum sandım korktum pozitif çıktı ama korkuyorum düşüyormu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…