Benim agrilarimda oyle cok adet oldum gibi agrim var insallah normaldirBenim kasıklarım çok ağrıyor yaaa adet oldum sandım korktum pozitif çıktı ama korkuyorum düşüyormu diye
Canım çok sevindim maşallah hadi bakalım artık kese göre vaktiKızlar 661 çıkmış doktoruma haber verdim cevap yazmasını bekliyorum
İnsan korkuyor ya acaba diyorum gaz mıBenim agrilarimda oyle cok adet oldum gibi agrim var insallah normaldir
Yerleşme kanaması kaçıncı gün olurmuş. Beklemek çok daha stresli . vallahi ben sadece evin içinde dolaşıyorumevet ben de sikildim bugun ciktik 1 saat dis dr randevum vardi ona gittik diger gunlerde de sabah crinonedan sonra aksam da ilacsiz yarimsar saat yuruyus yaptim hep yerlesme kanamasi olur umuduyla saatlerimi sayiyorum
Canım ya kese için çağırmadı ki doktorum,3 hafta sonra kalp atışını duyalım normal gebelik takibi yapşım dedi,senin değerin kaç çıktı soramadım kendi telaşımdanCanım çok sevindim maşallah hadi bakalım artık kese göre vakti
Yerleşme kanaması kaçıncı gün olurmuş. Beklemek çok daha stresli . vallahi ben sadece evin içinde dolaşıyorum
Ben bilmiyordum bunu, Ayy inşallah olur, dediğin gibi.bir.umut. inşallah hepimiz güzel haberler veririzblastin ertesi gunu diye biliyorum yani bizim 3. gun transferi bugun 5. gun bitti onumuzdeki 2 gun icinde olabilir minnacik 1 damla. olmayani da duydum olmadan tutunani ama olsa icim umut dolacak
Oyy maşallah ne güzel bnm ilki 32 di 7 gün bugün 9.gün 69 çıktı dr çok ii dedi 10 gün sonra kese görmek için çağırdı bnm değerim şuan için çok az ama sanırım yeni oluğu için senin bugün kaçıncı gündü cnm bnmCanım ya kese için çağırmadı ki doktorum,3 hafta sonra kalp atışını duyalım normal gebelik takibi yapşım dedi,senin değerin kaç çıktı soramadım kendi telaşımdan
Canım bugün 13.günüm benim tam tarih yaniOyy maşallah ne güzel bnm ilki 32 di 7 gün bugün 9.gün 69 çıktı dr çok ii dedi 10 gün sonra kese görmek için çağırdı bnm değerim şuan için çok az ama sanırım yeni oluğu için senin bugün kaçıncı gündü cnm bnm
meraklibekleyis yarın da kesin evdeyim, çarşamba yada perşembe işe baslarim sanırım. Bana kalsa yarın da başlarım fa eşim ısrarla yat kalkma diyor, ama benim Canım sıkıldı yatmaktan artık
Yumurta toplamada anestezi nasıl geçiyor kızlar zorluk yaşayan var mı, tehlikeli mi? Daha önce hiç anestezi almadım
Canım sabah uykudan uyanmak gibi hiç bir şeyi Yok yani hatta ben bir tane daha istiyorum dedim uyandığımdaYumurta toplamada anestezi nasıl geçiyor kızlar zorluk yaşayan var mı, tehlikeli mi? Daha önce hiç anestezi almadım
Ayy çok güzel. İnşallah sağlıcakla kucağına da alırsınKızlar değerim 132,39 olmuş çok mutluyum inşallah kat kat artar
Ayy çok güzel. İnşallah sağlıcakla kucağına da alırsın
Kaçıncı gün canım bugunKızlar değerim 132,39 olmuş çok mutluyum inşallah kat kat artar
MasallahKızlar değerim 132,39 olmuş çok mutluyum inşallah kat kat artar
10. Günüm bugün doktorumun söylediği test günümdüKaçıncı gün canım bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?