MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

evet ben de sikildim bugun ciktik 1 saat dis dr randevum vardi ona gittik diger gunlerde de sabah crinonedan sonra aksam da ilacsiz yarimsar saat yuruyus yaptim hep yerlesme kanamasi olur umuduyla saatlerimi sayiyorum
Yerleşme kanaması kaçıncı gün olurmuş. Beklemek çok daha stresli . vallahi ben sadece evin içinde dolaşıyorum

Canım çok sevindim maşallah hadi bakalım artık kese göre vakti
Canım ya kese için çağırmadı ki doktorum,3 hafta sonra kalp atışını duyalım normal gebelik takibi yapşım dedi,senin değerin kaç çıktı soramadım kendi telaşımdan

Yerleşme kanaması kaçıncı gün olurmuş. Beklemek çok daha stresli . vallahi ben sadece evin içinde dolaşıyorum

blastin ertesi gunu diye biliyorum yani bizim 3. gun transferi bugun 5. gun bitti onumuzdeki 2 gun icinde olabilir minnacik 1 damla. olmayani da duydum olmadan tutunani ama olsa icim umut dolacak

blastin ertesi gunu diye biliyorum yani bizim 3. gun transferi bugun 5. gun bitti onumuzdeki 2 gun icinde olabilir minnacik 1 damla. olmayani da duydum olmadan tutunani ama olsa icim umut dolacak
Ben bilmiyordum bunu, Ayy inşallah olur, dediğin gibi.bir.umut. inşallah hepimiz güzel haberler veririz

Canım ya kese için çağırmadı ki doktorum,3 hafta sonra kalp atışını duyalım normal gebelik takibi yapşım dedi,senin değerin kaç çıktı soramadım kendi telaşımdan
Oyy maşallah ne güzel bnm ilki 32 di 7 gün bugün 9.gün 69 çıktı dr çok ii dedi 10 gün sonra kese görmek için çağırdı bnm değerim şuan için çok az ama sanırım yeni oluğu için senin bugün kaçıncı gündü cnm bnm

Canım bugün 13.günüm benim tam tarih yani

meraklibekleyis yarın da kesin evdeyim, çarşamba yada perşembe işe baslarim sanırım. Bana kalsa yarın da başlarım fa eşim ısrarla yat kalkma diyor, ama benim Canım sıkıldı yatmaktan artık
doktorumda bana soylemisti uzun sureli uzanmayin kalkin evin icinde dolaşın agor isler yapmamak kaydiyla işlerinizi yapabilirsiniz demişti cok sikinti stres etme kendine canim normal rutin işlerini yapabilirsin bence

Yumurta toplamada anestezi nasıl geçiyor kızlar zorluk yaşayan var mı, tehlikeli mi? Daha önce hiç anestezi almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…