Cnm uzuldum hakkinda hayirlisi olsun tez zaman bebegine kavusursun cnm herseyin hayirlisini versin rabbim cnm histeroskopi yaptirdinmiSelam kızlar. 12. Gün test sonucun 0.1 , beklenen sonuçtu. Dün kanamam başlayınca kesin emin olmuştum.
3. Denemem de yine başarısız olduk. Sorun belli değil neden tutmadığı. Zamanı daha gelmemiş diyorum artık, hakkımızda hayırlısı diyorum.
Sonucu pozitif gören arkadaşları tebrik ediyorum, benim gibi olanlara da sabır diliyor bir sonraki mücadele de inşallah başarılı olmamızı temenni ediyorum canlar. Allah yardımcımız olsun.
Hayır yatırmadım canım. Her gittiğim doktor gerek yok dedi. Şimdi tekrar inceleme yapacak doktor çünkü sebep bulamadı. Hayırlısı bakalım.Cnm uzuldum hakkinda hayirlisi olsun tez zaman bebegine kavusursun cnm herseyin hayirlisini versin rabbim cnm histeroskopi yaptirdinmi
Adetin 2 gunu veya 3 gunu ilaç baslanıyo iki gunde bir muaynelerin oluyo yumurta toplama genelde narkozlu oluyo cok iyi hic birsey hissetmiyosunKızlar bende agustos ayında tup bebek düşünüyorum. Her şeyimiz normal çıkıyo ama olmuyor.şimdiden beni stresi sardı korkuyorum biraz. Bunun için gitmiştin kontrollerimi yaptırdım rahim filmi istedi çektirdim sonra hiç başlamadan 8 ay ara verdim tup bebek işine şimdi adet olunca mi gitmem gerekiyor. İlaçlara ozman mi başlanıyor. Bu konuda acemiyim. Birde yumurta toplama işlemi her yerde narkozlumu yapılıyor.
Selam kızlar. 12. Gün test sonucun 0.1 , beklenen sonuçtu. Dün kanamam başlayınca kesin emin olmuştum.
3. Denemem de yine başarısız olduk. Sorun belli değil neden tutmadığı. Zamanı daha gelmemiş diyorum artık, hakkımızda hayırlısı diyorum.
Sonucu pozitif gören arkadaşları tebrik ediyorum, benim gibi olanlara da sabır diliyor bir sonraki mücadele de inşallah başarılı olmamızı temenni ediyorum canlar. Allah yardımcımız olsun.
Hiç üzülme vardır bir hayır allah sana daha iyisini vereceği için bu şekilde oldu allah sabır versin inş en kisa zamanda evlat sahibi olursun inşSelam kızlar. 12. Gün test sonucun 0.1 , beklenen sonuçtu. Dün kanamam başlayınca kesin emin olmuştum.
bugun ise dondum donmez olaydim bi kosturmaca yoruldum saat 15.00 olmus farkinda degilim
Hicbir belirti yok ben de ilactan dolayi cok gaz var sadece
ruyalarima giriyo tedavi hayirlisiyla su gecer cnm insallah zor beklemek.
Cnm birsey sorcam cok agrim oluyo adet agrisi gibi sen hissediyomusunCnm sabah yaptim ben 754 cnm bidaha istemediler doktor sadece kese bakicam dedim tekmi ciftmi diye gitmesem 21 gun gel dedi
Bana da direk kalp atışı için gel dedi,kese için çağırmadı,sürekli değilse de adet öncesi sancılarım oluyorCnm birsey sorcam cok agrim oluyo adet agrisi gibi sen hissediyomusun
Aynen ara ara ama korkuyo insan iste hayirlisi olsun cnmBana da direk kalp atışı için gel dedi,kese için çağırmadı,sürekli değilse de adet öncesi sancılarım oluyor
Doktorum bana bunların gayet doğal olduğunu söylemişti daha ilk başta adet belirtisi değil korkma demiştiAynen ara ara ama korkuyo insan iste hayirlisi olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?