MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

2 gün sonra tekrar yaptırmayı düşünüyorum. Tüp bebek merkezini aradım sonucumu söyledim döneceğiz dediler ama dönmediler. Kendi doktoruma da 1 hafta sonra giderim herhalde 1500 leri geçmesi gerekiyormuş usg de gözükmesi için

Selam kızlar. 12. Gün test sonucun 0.1 , beklenen sonuçtu. Dün kanamam başlayınca kesin emin olmuştum.
3. Denemem de yine başarısız olduk. Sorun belli değil neden tutmadığı. Zamanı daha gelmemiş diyorum artık, hakkımızda hayırlısı diyorum.
Sonucu pozitif gören arkadaşları tebrik ediyorum, benim gibi olanlara da sabır diliyor bir sonraki mücadele de inşallah başarılı olmamızı temenni ediyorum canlar. Allah yardımcımız olsun.

Cnm uzuldum hakkinda hayirlisi olsun tez zaman bebegine kavusursun cnm herseyin hayirlisini versin rabbim cnm histeroskopi yaptirdinmi

Gebelik hesaplama tüp bebekte farklı mı oluyor nette öyle yazıyor da adet günü değil de transfer gününden hesaplanıyormuş sanırım bilgisi olan var mı

Cnm uzuldum hakkinda hayirlisi olsun tez zaman bebegine kavusursun cnm herseyin hayirlisini versin rabbim cnm histeroskopi yaptirdinmi
Hayır yatırmadım canım. Her gittiğim doktor gerek yok dedi. Şimdi tekrar inceleme yapacak doktor çünkü sebep bulamadı. Hayırlısı bakalım.

Kızlar bende agustos ayında tup bebek düşünüyorum. Her şeyimiz normal çıkıyo ama olmuyor.şimdiden beni stresi sardı korkuyorum biraz. Bunun için gitmiştin kontrollerimi yaptırdım rahim filmi istedi çektirdim sonra hiç başlamadan 8 ay ara verdim tup bebek işine şimdi adet olunca mi gitmem gerekiyor. İlaçlara ozman mi başlanıyor. Bu konuda acemiyim. Birde yumurta toplama işlemi her yerde narkozlumu yapılıyor.

member: 540924"]Hayır yatırmadım canım. Her gittiğim doktor gerek yok dedi. Şimdi tekrar inceleme yapacak doktor çünkü sebep bulamadı. Hayırlısı
Allah gönlune gore versin insallah en saglıklısı hayırlı evlatların olsun

Adetin 2 gunu veya 3 gunu ilaç baslanıyo iki gunde bir muaynelerin oluyo yumurta toplama genelde narkozlu oluyo cok iyi hic birsey hissetmiyosun

Hiç üzülme vardır bir hayır allah sana daha iyisini vereceği için bu şekilde oldu allah sabır versin inş en kisa zamanda evlat sahibi olursun inş

bugun ise dondum donmez olaydim bi kosturmaca yoruldum saat 15.00 olmus farkinda degilim

Hicbir belirti yok ben de ilactan dolayi cok gaz var sadece

ruyalarima giriyo tedavi hayirlisiyla su gunler bi gecseydi...

Benimde ağrım çok oluyor kuzenimin de 8 haftalık onda hala oluyormuş korkma dedi yer ediniyor kendine dedi. Bana da dr 2 gün sonra tekrarla sonra 21 Haziran'da usg muayenesi ol kalp atımı o zaman çıkarmış ondan öncesi için bişey demedi insan merak ediyor... bu arada sonucu negatif çıkan arkadaşlar her şerde bir hayır vardır Allah kararlamıştır bir bildiği vardır ümidinizi kaybetmeyin elinizden ne geliyorsa yapın gerisini Allah'a bırakın inşallah isteyen herkese versin rabbim şu mübarek günlerin hürmetine kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…