Sen de benim içimi rahatlattın,benden kan testini tekrarlamamı bile istemedi doktorum,bu arada sadece progestan kullanıyorum,estrofemi ilk test sonucumu aldığında kesti doktorum,bir de elevit ve feramat var onları da üç aydır kullanıyorumBenimde ağrım çok oluyor kuzenimin de 8 haftalık onda hala oluyormuş korkma dedi yer ediniyor kendine dedi. Bana da dr 2 gün sonra tekrarla sonra 21 Haziran'da usg muayenesi ol kalp atımı o zaman çıkarmış ondan öncesi için bişey demedi insan merak ediyor... bu arada sonucu negatif çıkan arkadaşlar her şerde bir hayır vardır Allah kararlamıştır bir bildiği vardır ümidinizi kaybetmeyin elinizden ne geliyorsa yapın gerisini Allah'a bırakın inşallah isteyen herkese versin rabbim şu mübarek günlerin hürmetine kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Hadi hayırlısı olsun cnmİyi geceler herkese, bugün 4+ 6 günlük oldukhcg en son 933ü gördükten sonra doktorum banada tahlil e gerek yok ama bu hafta içerisinde kese görmek için gidebilirsin dedi, cumartesi günü gideceğim bakalim, 1 tane mi 2 tane mi, tutunmuş mu bi bakacağız.. Sonraki cumartesi kalp atışlarını duyarız inşallah hayırlısıyla..
Olumsuz sonuçlar alan arkadaşlar lütfen moralinizi bozmayın, bir süreçten geçiyoruz hep beraber ve bir mucize arıyoruz, sadece Allah'tan istiyor ve onun vermesini bekliyoruz.. Her şerde bir hayır vardır ancak biz onu bilemeyiz.. Dualarımız sizinle.. Rabbim inşallah pozitif sonuçlar ve annelik duygusunu isteyen herkese nasip etsin inşallah.. Hayırlı geceler..
Çok güzel artmış maşallah. Ilk denemen mi canım senin ?9.gün 79.8
13.gün 661.6
15.gün 1331
Doktorumun sözünü dinlemeyip bir test daha yaptırdım bugün kızlar,Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun
Masallah cnm cok guzel artmis9.gün 79.8
13.gün 661.6
15.gün 1331
Doktorumun sözünü dinlemeyip bir test daha yaptırdım bugün kızlar,Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun
Yok canım bu üçüncüÇok güzel artmış maşallah. Ilk denemen mi canım senin ?
Canım hiç korkma hemen 5 dakikada bitiyor vajinal muayene gibi sadece serum ile temizliyorlar orada huylanıyorsunselam anne adayları,
cuma transferim olacak çok heyecanlıyım
nasıl olcak acaba çok merak ediyorum.
hamilesiniz sanırım Allah kucanıza almayı nasip etsin sağlıkla.Canım hiç korkma hemen 5 dakikada bitiyor vajinal muayene gibi sadece serum ile temizliyorlar orada huylanıyorsun
Sivilcelenme bende olmuştu cnm ınsallah iyi olucak mutsuzluk yokne güzel değeri yükselenler sabırla bekleyenler
ben de sabırsızlıkla bekliyorum ama sivilcelendi suratım içime mutsuzluk çöktü resmen
Hayırlı olsun simdiden cnm hıc korkma elinden geldıgince rahat birak kendiniselam anne adayları,
cuma transferim olacak çok heyecanlıyım
nasıl olcak acaba çok merak ediyorum.
evet farkli sanirim, google a yaz tüp bebege göre gebelik hesaplamaasi diye cikiyor biseyle, oraya transfer tarihini 3. gün mü 5.gün mü filan giriyosun, ona göre hesappliyo, tam detay bilmiyorum ama arastirmak lazim :)Kızlar tüp bebekte gebelik haftası farklı hesaplanıyor sanırım adet tarihinde göre değil nette öyle yazıyor bilgisi olan var mı
Canim benim 5.gün embriyoydu test günümde 9.gündü. Eğer seninde 5.gün embriyosu ise 14.güne kadar boşuna bekleyip kendine sitrest yapma bugün değilse bile yarın kan testini yaptır boşuna bekleme derim ben ..Bi sorum daha var, hamile olan arkadaslarim ozellikle size :)
Transferimin 9.günü bugun, ara ara siddetli kasik agrim var ayni regl gibi, ama gögüslerimde hassasiyet filan yok, gayet normalim.
Böyle olan oldu mu ? Gögüslerde tik yok yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?