MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

İyi geceler herkese, bugün 4+ 6 günlük olduk hcg en son 933ü gördükten sonra doktorum banada tahlil e gerek yok ama bu hafta içerisinde kese görmek için gidebilirsin dedi, cumartesi günü gideceğim bakalim, 1 tane mi 2 tane mi, tutunmuş mu bi bakacağız.. Sonraki cumartesi kalp atışlarını duyarız inşallah hayırlısıyla..

Olumsuz sonuçlar alan arkadaşlar lütfen moralinizi bozmayın, bir süreçten geçiyoruz hep beraber ve bir mucize arıyoruz, sadece Allah'tan istiyor ve onun vermesini bekliyoruz.. Her şerde bir hayır vardır ancak biz onu bilemeyiz.. Dualarımız sizinle.. Rabbim inşallah pozitif sonuçlar ve annelik duygusunu isteyen herkese nasip etsin inşallah.. Hayırlı geceler..

Sen de benim içimi rahatlattın,benden kan testini tekrarlamamı bile istemedi doktorum,bu arada sadece progestan kullanıyorum,estrofemi ilk test sonucumu aldığında kesti doktorum,bir de elevit ve feramat var onları da üç aydır kullanıyorum

Glueckwunsch arkadaşım sonucunda bir gelişme varmı yoksa beklemede misin? Bu arada pozitif aradaşlari tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun Allah sonuna kadar getirsin inşallah. Benim gibi negatif sonuç alan arkadaslar için de Allah bolbol sabır versin inançınızı yitirmediginiz sürece Allah doğru günde nasip eder insallah. Benimde 2.denemem olucak bir adet geçti üstünden dinlendim bu ay. Temmuz da dondurulmus embriyo ile tekrar baslicam inşallah.

Hadi hayırlısı olsun cnm

Kitakita henüz birsey yok, 7.gun testte negatif cikinca bi daha yapmaya cesaret edemedim acikcasi, tüm inancimla bekliyorum :)erkendir insallah ondan cikmamistir diye dua ediyorum.
bugun 9.gun ama ben ne idrar yapcam ne bise, zaten yurtdisinda oldugum icin burda kan tesini 14.gün sonra yapiyorlar.
o saate kadar regl olmazsam beklicem, idrar testiyle moralimi bozmicam :)

7.gün idrar testiyle cikmayip, sonradan hamile oldugunu ögrenen var mi?
:)
bi umut sansimi zoluyom sanirim :)

ne güzel değeri yükselenler sabırla bekleyenler
ben de sabırsızlıkla bekliyorum ama sivilcelendi suratım içime mutsuzluk çöktü resmen

Kızlar tüp bebekte gebelik haftası farklı hesaplanıyor sanırım adet tarihinde göre değil nette öyle yazıyor bilgisi olan var mı

Canım hiç korkma hemen 5 dakikada bitiyor vajinal muayene gibi sadece serum ile temizliyorlar orada huylanıyorsun
hamilesiniz sanırım Allah kucanıza almayı nasip etsin sağlıkla.

hamilelerin duası kabul olur derler banada dua edin inşallah bebişşlerimizi kucağımıza alalım.

Kızlar tüp bebekte gebelik haftası farklı hesaplanıyor sanırım adet tarihinde göre değil nette öyle yazıyor bilgisi olan var mı
evet farkli sanirim, google a yaz tüp bebege göre gebelik hesaplamaasi diye cikiyor biseyle, oraya transfer tarihini 3. gün mü 5.gün mü filan giriyosun, ona göre hesappliyo, tam detay bilmiyorum ama arastirmak lazim :)

Bi sorum daha var, hamile olan arkadaslarim ozellikle size :)
Transferimin 9.günü bugun, ara ara siddetli kasik agrim var ayni regl gibi, ama gögüslerimde hassasiyet filan yok, gayet normalim.
Böyle olan oldu mu ? Gögüslerde tik yok yaa

Canim benim 5.gün embriyoydu test günümde 9.gündü. Eğer seninde 5.gün embriyosu ise 14.güne kadar boşuna bekleyip kendine sitrest yapma bugün değilse bile yarın kan testini yaptır boşuna bekleme derim ben ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…