MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Yok canım bu üçüncü
Peki sizin sorun neydi? Bizim morfoloji sorunu var. Aslında embriyomuz gayet iyiydi 4bb kalite olan transfer oldu fakat negatif ile sonuçlandı. Sona sorum olucak zahmet olmazsa eğer; ilk negatif ten sonra belirli test ler yaptınız mi era tese hiteroskopi mikroçip kromozom testi falan bunlardan yaptınız mı 3. Sefere kadar kısaca nasıl süreçten geçtin bahseder misin . Benimde 2.transferim olucak ilk negatif beni çok fazla üzdü yapılacak bişeyler varsa yapmak istiyorum doktor hiçbişey önermiyo muhtemelen 2 negatif ten sonra önericek ama ben ikinci negatife hazır olmak istemiyorum ..

Canim benim 5.gün embriyoydu test günümde 9.gündü. Eğer seninde 5.gün embriyosu ise 14.güne kadar boşuna bekleyip kendine sitrest yapma bugün değilse bile yarın kan testini yaptır boşuna bekleme derim ben ..
ben almanyadayim , burda öyle gideyim bi kan tahlili yaptirayim diyemiyoruz ne yazikki, yapmiyorlar yani. Özel hastane filan da yok parayla yaptirabilecegim :) Klinik de 14.gün yapiyor kan testini, o zamana kadar beklemek durumundayim.

ben almanyadayim , burda öyle gideyim bi kan tahlili yaptirayim diyemiyoruz ne yazikki, yapmiyorlar yani. Özel hastane filan da yok parayla yaptirabilecegim :) Klinik de 14.gün yapiyor kan testini, o zamana kadar beklemek durumundayim.
tekrardan.yaptinmi idrar testini cok merak ediyorum senin sonucunu birde benim 2.gun embriyosuydu bugun 5.günüm 15 hazirana test günu verdiler senin 9. gunun baya gec vermisler tahlil gününü

tekrardan.yaptinmi idrar testini cok merak ediyorum senin sonucunu birde benim 2.gun embriyosuydu bugun 5.günüm 15 hazirana test günu verdiler senin 9. gunun baya gec vermisler tahlil gününü
Burada transferden 2 hafta sonra yapıyorlar gebelik testini.
Evde de idrar testi yapmaya cesaretim yok Yarın normal adet günüm, sanırım beklicem kan tahlilini, o arada hastalanırsam gerek kalmaz zaten Ama ben çok inanıyorum yaaa, inşallah tutunmuştur

inşallah canim bende cok inaniyorum olacagina

Canım eşim azospermi Müfit Günel hoca TESE yaptı,ilkinde kullanıldı,kalanlar donduruldu,ilk denemede ohss oldum,iki tane birinci kalite blast transfer edildi kimyasal gebelik oldu,ikinci denemede hiçbir test yapılmadı sadece ohss olmamam için ilaçlar ve dozu ayarlandı döndürülmüş spermlerle bu kez de bir blast transfer edildi ertesi gün laboratuvarı aradım blastın kalitesini öğrenmek için,orta kalite bir blast bir de morula transfer edildi dediler ama benim haberim bile yok bu durumdan,sonuç bu kez negatif,bizde güven kalmadığı için üçüncü deneme için Yen'i bir merkez aradık,Ankara bayındır hastanesinde çalışan bir arkadaşım var,o bana Özel Ankara tüp bebek merkezinde dr Cem Akarsuyu önerdi,birçok kişiyi yönlendirmişler sonuç hep pozitif olmuş tabi önce Allah'ın izniyle,durumu inceleyip hormon testlerimizi aldı doktor bey,benim herhangi bir sorunum çıkmadı,TESE spermi olduğu için de herhangi bir uygulama yapılmıyormuş,DNA hasarı olmazmış,iki tane birinci kalite 9hücreli 3.gün embriyosu zarı inceltilerek transfer edildi,öncesinde üç ay multivitamin ve demir takviyesi aldım hala da devam ediyorum

Sivilcelenme bende olmuştu cnm ınsallah iyi olucak mutsuzluk yok

evet evet iyi dusunuyorum iyiyi cagiriyorum negatiflik yok yok yoook

Ben de Ankaradayim ilk denemem tobb etu bu sefer Novaart insallah pozitifi gorurum

Kizlar bugün 9.günüm değerim 14.75 çıkmış düşük değil mi sizce 5 gün embriyosu

U umtlu üzülmek yok, yükselir inşaAllah, bol dua bi de pozitif ol, bebişlerini kötü etkileme
Bi anda yükselenleri gördük neticede , Rabbim yüzünü güldürecek inşallah arkadaşım

Kızlar benimki 3.gün embriyosu, bugün 4.gün kaçıncı gün hamilelik testi yapsam sonucu görebilirim acaba

canim seninkisi kaçıncı gun embriyosuydu benim 2.gun embriyosiydu bugun6. gunum 9. gun test yyapmayı planlıyorum

Açıkcası pek birşeye dikkat etmedim,sadece doktoruma çok güvendim inandım,onun tedbirlerine uydum,mesela eşim ve ben kalp hastasıyız ilaç kullanıyoruz,o bile etkiliyormuş,kondomla ilişki oldu üç ay,vitaminlerimi düzenli kullandım,daha önce müdür yardımcısıydım okulumda iş çok stresliydi,onu bıraktım öğretmenliğe geçtim kafam daha rahat oldu,stresi uzaklaştırdım,yürüyüş yaptım,yendiğim herşeye,uyku saatime dikkat ettim ve tabii ki gece gündüz dua ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…