Artar inşallah canım değerin iyi düşün şütfenKizlar bugün 9.günüm değerim 14.75 çıkmış düşük değil mi sizce 5 gün embriyosu
meslektasiz kuzumAçıkcası pek birşeye dikkat etmedim,sadece doktoruma çok güvendim inandım,onun tedbirlerine uydum,mesela eşim ve ben kalp hastasıyız ilaç kullanıyoruz,o bile etkiliyormuş,kondomla ilişki oldu üç ay,vitaminlerimi düzenli kullandım,daha önce müdür yardımcısıydım okulumda iş çok stresliydi,onu bıraktım öğretmenliğe geçtim kafam daha rahat oldu,stresi uzaklaştırdım,yürüyüş yaptım,yendiğim herşeye,uyku saatime dikkat ettim ve tabii ki gece gündüz dua ettim
Canım suan yanimda ailem var sagolsunlar ben sadece bos bos geziyorum ben kalp atışını duyana kadar boyle dikkat etmeyi dusunuyorum yemek konusunda hersey yiyorum cnm
Bugün tekrar kan verdim sonucumu doktora soyliycem bakalım
Guzel haberlerini bekliyoruz insallahBugün tekrar kan verdim sonucumu doktora soyliycem bakalım
Ben dışarı çıkıyorum yapmasam mı?yemeğimi yapıyorum,bulaşıkları makineye yerleştiriyorum,temizliğimi ve ütümü haftada bir yardımcım gelip yapıyor,akşam iftara davetliyim mesela,kuaföre gidip fön çektireyim diyordum gitmesem mi yoksa????Canım suan yanimda ailem var sagolsunlar ben sadece bos bos geziyorum ben kalp atışını duyana kadar boyle dikkat etmeyi dusunuyorum yemek konusunda hersey yiyorum cnm
cnm şunu unutma Allah kısmet ederse bebeğin ne yaparsan yap kucağjında olacak..Ben dışarı çıkıyorum yapmasam mı?yemeğimi yapıyorum,bulaşıkları makineye yerleştiriyorum,temizliğimi ve ütümü haftada bir yardımcım gelip yapıyor,akşam iftara davetliyim mesela,kuaföre gidip fön çektireyim diyordum gitmesem mi yoksa????
insallah guzel haberlerle gelirsinBugün tekrar kan verdim sonucumu doktora soyliycem bakalım
Canım doktora sorduk biz yuruyus yapabilirsiniz dedi sadece agır ıslerden sakınınız bende gitmeyi dusunuyodum bugun kuafore gidim dedim pazartesi kese gormeye cagirdi doktorum ozaman giderim dedim kuafore suslenip giderim kendime moral olur dedim bir iki gun daha cikmak istemedim ama doktor gezinebilirsiniz dedi cnm yaparsanda cok egilme agir kaldirma kuaforune git moral olur cnm hemBen dışarı çıkıyorum yapmasam mı?yemeğimi yapıyorum,bulaşıkları makineye yerleştiriyorum,temizliğimi ve ütümü haftada bir yardımcım gelip yapıyor,akşam iftara davetliyim mesela,kuaföre gidip fön çektireyim diyordum gitmesem mi yoksa????
canin sag olsun kuzum.hic uzulme nasip.kısmet değilmiş bir sonraki sefere insallah yüzün gülerMalesef olmadı sonuç 11 cikti
Günümü normal geçiriyorum ama çok uykum geliyor eve gelince hep uyuyorum ben hep çalıştım transferden sonra önce izin sıkıntısından pek alamadım izin süt içiyorum yoğurt yiyorum kalsiyum için. ceviz yiyorum protein tavuk yumurta falan yediklerime dikkat ediyorum ağır kaldırmıyorum
meslektasiz kuzum
Ben dışarı çıkıyorum yapmasam mı?yemeğimi yapıyorum,bulaşıkları makineye yerleştiriyorum,temizliğimi ve ütümü haftada bir yardımcım gelip yapıyor,akşam iftara davetliyim mesela,kuaföre gidip fön çektireyim diyordum gitmesem mi yoksa????
Malesef olmadı sonuç 11 cikti
meslektasiz kuzum
Ben dışarı çıkıyorum yapmasam mı?yemeğimi yapıyorum,bulaşıkları makineye yerleştiriyorum,temizliğimi ve ütümü haftada bir yardımcım gelip yapıyor,akşam iftara davetliyim mesela,kuaföre gidip fön çektireyim diyordum gitmesem mi yoksa????
Malesef olmadı sonuç 11 cikti
ben de müdür yardımcısıyım :)
ben de sakin sakin hareket edildiği sürece sorun olacağını
Canim allahım sana guc kuvvet versin insallah tez zamanda yavruna kavusursun herseyin hayırlısını versin rabbimMalesef olmadı sonuç 11 cikti
Allahım isteyen herkesin yüzünü güldursun içinde de bizleri inş gerçekten çok yiprandim bi anda mutluluktan ağlarken hüsrana uğradım çok zor allah kimseye yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?