MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

meslektasiz kuzum

HAOZ Burcuysf 1lvumom ve diğer pozitif sonuç alan arkadaşlar,dikkat ettiğiniz birşeyler var mı?günü nasıl geçiriyorsunuz?işe başladınız mı?
Canım suan yanimda ailem var sagolsunlar ben sadece bos bos geziyorum ben kalp atışını duyana kadar boyle dikkat etmeyi dusunuyorum yemek konusunda hersey yiyorum cnm
HAOZ Burcuysf 1lvumom ve diğer pozitif sonuç alan arkadaşlar,dikkat ettiğiniz birşeyler var mı?günü nasıl geçiriyorsunuz?işe başladınız mı?

Canım suan yanimda ailem var sagolsunlar ben sadece bos bos geziyorum ben kalp atışını duyana kadar boyle dikkat etmeyi dusunuyorum yemek konusunda hersey yiyorum cnm
Ben dışarı çıkıyorum yapmasam mı?yemeğimi yapıyorum,bulaşıkları makineye yerleştiriyorum,temizliğimi ve ütümü haftada bir yardımcım gelip yapıyor,akşam iftara davetliyim mesela,kuaföre gidip fön çektireyim diyordum gitmesem mi yoksa????

cnm şunu unutma Allah kısmet ederse bebeğin ne yaparsan yap kucağjında olacak..

Canım doktora sorduk biz yuruyus yapabilirsiniz dedi sadece agır ıslerden sakınınız bende gitmeyi dusunuyodum bugun kuafore gidim dedim pazartesi kese gormeye cagirdi doktorum ozaman giderim dedim kuafore suslenip giderim kendime moral olur dedim bir iki gun daha cikmak istemedim ama doktor gezinebilirsiniz dedi cnm yaparsanda cok egilme agir kaldirma kuaforune git moral olur cnm hem

Günümü normal geçiriyorum ama çok uykum geliyor eve gelince hep uyuyorum ben hep çalıştım transferden sonra önce izin sıkıntısından pek alamadım izin süt içiyorum yoğurt yiyorum kalsiyum için. ceviz yiyorum protein tavuk yumurta falan yediklerime dikkat ediyorum ağır kaldırmıyorum

meslektasiz kuzum

ben de müdür yardımcısıyım :)

ben de sakin sakin hareket edildiği sürece sorun olacağını düşünmüyorum

Malesef olmadı sonuç 11 cikti

yaaa ah bu kısmet işleri allahım sen her zaman hayırlısını sağlıklısını ver güzel arkadaşım üzülmemeye çalış

meslektasiz kuzum

ben de müdür yardımcısıyım :)

ben de sakin sakin hareket edildiği sürece sorun olacağını düşünmüyorum

Malesef olmadı sonuç 11 cikti

yaaa ah bu kısmet işleri allahım sen her zaman hayırlısını sağlıklısını ver güzel arkadaşım üzülmemeye çalış

U umtlu Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün insaAllah, saglikli hayirli evlatlar versin. üzülmemeye calis, bi dahaki deneme icin moral toplamaya calis. Dualarimdasin..

Arkadaslar daha önce de yazdim, ben Almanyada yaptiriyorum, burada hic yatirmiyorlar. Hatta transferden sonra bile direkt kaldiriyorlar. Bende bilimsel olarak arastirdim, yatmanin bilimsel olarak kanitlanmis birseyi yok yaziyor cogu kaynak, ama kesinlikle dikkat edilmeli tabii, ani hareketten agir kaldirmaktan, yüksege uzanmaktan vs korunulmali.
Burda rapor vs bile vermiyorlar normalde, herkes isine gücüne dönüyor.
Ve gercekten Allah nasip ettiyse, o zaten oluyor. ama yine de tedbirli olup tevekkülde yarar var :)

U umtlu Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün insaAllah, saglikli hayirli evlatlar versin. üzülmemeye calis, bi dahaki deneme icin moral toplamaya calis. Dualarimdasin..
Allahım isteyen herkesin yüzünü güldursun içinde de bizleri inş gerçekten çok yiprandim bi anda mutluluktan ağlarken hüsrana uğradım çok zor allah kimseye yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…