MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

dizi izliyodum telde 13 reasons why izlemediyseniz tavsiye ederim

belirtilerimiz tipatip ayni 3 gun kasiklarim agridi simdi ne agri ver ne birsey sadece goguslerim cok hassas o da crinone jel den dolayi zaten
bugun de mantar oldum jel beni mahvetti doktor ovul verdi 2 gun kullanicam ilkini az once yine vajinadan uyguladim cok yanma ve kasintim var maalesef

sizden ne haber?

@HAOZ Burcuysf 1lvumom ve diğer pozitif sonuç alan arkadaşlar,dikkat ettiğiniz birşeyler var mı?günü nasıl geçiriyorsunuz?işe başladınız mı?

Ben ekstra birşey yapmıyorum, işe transfer den sonra 5 gün ara verdim başladım geri.. Onun dışında herşeyi yapıyorum, araba ile gidip geliyorum işe.. Geziyorum falan öyle çok dikkat ettiğim bir durum yok.. Normal hayatıma devam ediyorum yani.. Cumartesi gitmeyi düşünüyordum kese görmek için pazartesi ye kaldı.. Öyle yani beslenmeye meyve kuru yemiş et balık vb dikkat etmeye çalışıyorum, folik asit, coraspin, progesteron la devam ediyorum..

aaaa aynen kuzum benimde oyle cok kasintim var doktorumu arayip sordum bir krem verdi giris bölgesine sur dedi ama gecmedi gecmezse protestani igne olarak uygulamamiz lazim dedi.birde kasinti ara ara artiyor sonra kayboluyor.benim ust bolgedede yanma sivilcelenme kasinti geberiyorum resmen kaşısam sizliyor.termal su kullaniyorum boyle durumlarda ama simdi pamuğu biraz termal suyla islatip uyguluyorum oylede cok etkisi olmuyor ne yapacam bilmiyorum

Aynen benimde göğüslerimde çok ağrı var, onun dışında da arada bir kasığım ve belim ağrıyor , aynı adet sancısı gibi. Evde tv deki bütün programları izler oldum . biran önce perşembe gelsin kan tahlilini yaptirayim diye heyecanla bekliyorum

benimde.belim ağrıyor ki sadece adette agrirdi valla.kendime sabir tasi diyordum da bazen oldumu olmadimi diye merak etmektende.kendimi alikoyamiyorum

Ya kızlar benim çok vajinal kaşıntım var kızardı hep progestan fitilden mi ne kullansam acaba krem

İyi geceler, herkese, eşim bekleyemedi bi test daha yapardık iftar dan sonra, 17. gün 4.665 =) katlanarak gidiyor çok şükür , Pazartesi günü gideceğim doktor a artık kese görme zamanı gelmiş gibi ; ) atışları 17 Haziran cumartesi gibi olur mu acaba?

Kızlar ben tuvalete gittim, kahverengi bir leke vardı .korkmalimiyim bilemedim.

burcu iste benim bekledigim olay ben de olmadi ama bence bu iyiye isaret hafif kahverengi bir damlacik

Ya kızlar benim çok vajinal kaşıntım var kızardı hep progestan fitilden mi ne kullansam acaba krem

mutlaka doktora danis kullandigimiz ilaclar vajinal bolgenin habitatini bozuyor mantar uruyor tabi

Bende progestan i fitil olarak kullanıyorum. Bende hiç kaşıntı olmadı. Gerçi bünyeden bünyeye göre değişir .

evet bi de ben de cok dikkatli uyguluyorum ama dikkatle ilgisi yok sanirim ilk denememde de olmustu peynirlenme

gozunuz aydin ne guzel ne guzel ben heyecanlandim sen kadar hersey yolunda gitsin insallah

Yaa bende progestan fitil kullanıyorum kaşıntı ve tahriş oldu vaginal bölgede, ben bephantene krem sürdüm dışına bi de nemli vs kalmamasına dikkat ettim, düzeldi, aklınızda olsun.

Kızlar ne durumdasınız? Ben Pazartesi kan tahlili yaptıracagim, 14. Günüm oluyor, göğüslerde bişe yok, ama kasık Ağrı'm var ara ara, nasip kısmet artık.
Sizler Ne durumdasınız?

Kızlar ben dayanamadım idrar testi yaptım, bugün 11.günüm, negatif çıktı, olmadı bizim,
Bi dahaki denemeye inşallah. Rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına aldırsın.

Kızlar ben dayanamadım idrar testi yaptım, bugün 11.günüm, negatif çıktı, olmadı bizim,
Bi dahaki denemeye inşallah. Rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına aldırsın.
Canım olsun vardır bir hayır Allah'ın bildiği vardır inşallah en kısa zamanda yüzün güler mutlu sonuca ulaşırsın kucağımız boş kalmasın inşallah

Üzülme demek çare olmuyor biliyorum ama üzülsen de isyan etme,zamanı var demek ki daha,elbette sen de evlatlarını kucağına alacaksın,Allah sabır versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…