- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
meraklibekleyis burcuburcuuu kizlar nasılsınız belirti falan varmi benim ilk 3 gun kasiklarima igne batmalari gibi olup geciyordu 2 gundurde batma neyin yok sadece her zamanki adet belirtim ggöğüslerim cok agriyor
aaaa aynen kuzum benimde oyle cok kasintim var doktorumu arayip sordum bir krem verdi giris bölgesine sur dedi ama gecmedi gecmezse protestani igne olarak uygulamamiz lazim dedi.birde kasinti ara ara artiyor sonra kayboluyor.benim ust bolgedede yanma sivilcelenme kasinti geberiyorum resmen kaşısam sizliyor.termal su kullaniyorum boyle durumlarda ama simdi pamuğu biraz termal suyla islatip uyguluyorum oylede cok etkisi olmuyor ne yapacam bilmiyorumdizi izliyodum telde 13 reasons why izlemediyseniz tavsiye ederim
belirtilerimiz tipatip ayni 3 gun kasiklarim agridi simdi ne agri ver ne birsey sadece goguslerim cok hassas o da crinone jel den dolayi zaten
bugun de mantar oldum jel beni mahvetti doktor ovul verdi 2 gun kullanicam ilkini az once yine vajinadan uyguladim cok yanma ve kasintim var maalesef
sizden ne haber?
Aynen benimde göğüslerimde çok ağrı var, onun dışında da arada bir kasığım ve belim ağrıyor , aynı adet sancısı gibi. Evde tv deki bütün programları izler oldum . biran önce perşembe gelsin kan tahlilini yaptirayim diye heyecanla bekliyorummeraklibekleyis burcuburcuuu kizlar nasılsınız belirti falan varmi benim ilk 3 gun kasiklarima igne batmalari gibi olup geciyordu 2 gundurde batma neyin yok sadece her zamanki adet belirtim ggöğüslerim cok agriyor
yerlesme olabilir canim korkma icini ferah tutKızlar ben tuvalete gittim, kahverengi bir leke vardı .korkmalimiyim bilemedim.
benimde.belim ağrıyor ki sadece adette agrirdi valla.kendime sabir tasi diyordum da bazen oldumu olmadimi diye merak etmektende.kendimi alikoyamiyorumAynen benimde göğüslerimde çok ağrı var, onun dışında da arada bir kasığım ve belim ağrıyor , aynı adet sancısı gibi. Evde tv deki bütün programları izler oldum . biran önce perşembe gelsin kan tahlilini yaptirayim diye heyecanla bekliyorum
Bende progestan i fitil olarak kullanıyorum. Bende hiç kaşıntı olmadı. Gerçi bünyeden bünyeye göre değişir .Ya kızlar benim çok vajinal kaşıntım var kızardı hep progestan fitilden mi ne kullansam acaba krem
Kızlar ben tuvalete gittim, kahverengi bir leke vardı .korkmalimiyim bilemedim.
Ya kızlar benim çok vajinal kaşıntım var kızardı hep progestan fitilden mi ne kullansam acaba krem
Bende progestan i fitil olarak kullanıyorum. Bende hiç kaşıntı olmadı. Gerçi bünyeden bünyeye göre değişir .
İyi geceler, herkese, eşim bekleyemedi bi test daha yapardık iftar dan sonra, 17. gün 4.665 =) katlanarak gidiyor çok şükür , Pazartesi günü gideceğim doktor a artık kese görme zamanı gelmiş gibi ; )atışları 17 Haziran cumartesi gibi olur mu acaba?
nasip kismet canim uzme kendini hayırlısı değilmiş demekkiKızlar ben dayanamadım idrar testi yaptım, bugün 11.günüm, negatif çıktı, olmadı bizim,
Bi dahaki denemeye inşallah. Rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına aldırsın.
Canım olsun vardır bir hayır Allah'ın bildiği vardır inşallah en kısa zamanda yüzün güler mutlu sonuca ulaşırsın kucağımız boş kalmasın inşallahKızlar ben dayanamadım idrar testi yaptım, bugün 11.günüm, negatif çıktı, olmadı bizim,
Bi dahaki denemeye inşallah. Rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına aldırsın.
Üzülme demek çare olmuyor biliyorum ama üzülsen de isyan etme,zamanı var demek ki daha,elbette sen de evlatlarını kucağına alacaksın,Allah sabır versin canımKızlar ben dayanamadım idrar testi yaptım, bugün 11.günüm, negatif çıktı, olmadı bizim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?