MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Kızlar ben dayanamadım idrar testi yaptım, bugün 11.günüm, negatif çıktı, olmadı bizim,
Bi dahaki denemeye inşallah. Rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına aldırsın.

ahh ne diyeyim boyle durumlarda bilemiyorum cunku kendimden biliyorum negatifi gorunce ilk denememde oylece kalmistim
ne bi uzuntu ne sevinc sanirim sok gecirmistim sonra sonra idrak ediyor insan ne uzun yol geliyorsun herkesin kendi yolu kendine uzun ve mesakkatli ve tek bir kagir
parcasiyla yolun sonuna mi geldigin yoksa maceranin yeni mi basladigi belli oluyor bu mevzular beni yazar sair yapacak inanin bugun de sanki benim ki tutmus hersey yolundaymis gibi hissediyorum umutla umutsuzlugun birarada yasandigi gunler yasiyoruz
mubarek gunler hepimize sevinc getirsin

Kızlar ben dayanamadım idrar testi yaptım, bugün 11.günüm, negatif çıktı, olmadı bizim,
Bi dahaki denemeye inşallah. Rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına aldırsın.
allah sabır ve güç versin canim, ne diyelim. umarım en kısa zamanda hayırlısıyla rabbim güldürür yüzünü..

Biraz önce kanamam oldu, yeni geldik hastaneden prolutan ignem vardı, kendi doktorumun verdiği onu vurdurdum. Acil deki kadın doğum doktoruna da muayene oldum. Devam eden bir kanama değil , kesilmiş bile dedi, evet eve geldiğimde kesilmişti, her ihtimale karşı iğneyi gene yaptırdık . çok korktum bebislere birşey oldu diye , sabah ilk işim doktoru aramak, sizce bu durum kötüye mi işaret ? Tecrübesi olan arkadaslar bi fikir verebilir mi

Geçmiş olsun canım daha önce devam eden gebeliğim olmadığı için birşey söyleyemem ama iinşallah endişelenecek bir durum yoktur,zaten kesilmiş kanaman,bol bol dinlen canım hiçbir iş yapma

gecmis olsun burcu bol bol uzan ayaklarinin altina yastik koy iyiyi dusun hep

insallah birsey yoktur canim kalbini ferah tut hicbir is yapma bu ara peki tahlil neyin yaptimi

Canım insallah iyi olucak icini ferah tut kacinci gunun bilmiyorum yerlesme olabilirmi cnm aklima o geldi bazı kisilerde yerleşme boyle olabiliyo

Hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberlerine sevineceğiz hep beraber

Geçmiş olsun, canını sıkma, birsey yoktur inşallah kalbini ferah tut, istirahat et.. Sen ne kadar pozitif düşünürsen vücudunda ona göre tepki verir, herşey iyi olur..

Kızlar, benim bugün transferin 12. Günü, idrar da negatif çıksa da hala Regl olmadım
Ptesi kan testi yapılacak. Acaba idrar da çıkmayıp kan da çıkma şansı var mı? Yoksa kullandığım ilaçlardan mı Regl gecikiyor dersiniz?

Canım jel bildiğim kadarıyla geçikme yapıyo insallah seninki hamilelikten olur cnm gecikmem

idrarda negatif cikip kanda pozitif gorenler yaziyordu forumda oyle olsun senin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…