MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Canim umutlandirmak istemem ama ben bizzat arkadasimda yasadim.. 2 tane5. gün embriosu.. 11. gün idrar testi.. NEGATIF.. bembeyazdi hayal cizgi bile yoktu..
12. gün.. kan teste.. 300lerde cikti.. ve suan ikizleri kucaginda..
o yüzden en temizi bence kan testi...
hakkinda hayirlisi olsun...
insaAllah hamilesindir..

Ayyy Rabbim.. İnşallah Allah razı olsun senden

Ben jel kullanmıyorum ama, progesteron fitil kullanıyorum, o da gecikme yapıyo ama herhangi bi lekelenme de yok , inşallah Canım, Rabbim hepimize tez vakitte sağlıklı sıhhatli evlatlar versin

ben de dayamadim 8. gun idrar testi yaptim negatif

Canım maalesef ben başlayamadan, Dedem vefat etti.. temmuzda tatilden sonra inş

yaa basiniz sagolsun boylesi daha hayirlidir

burcu nasil oldun? gelisme var mi?

Allah razı olsun cnm , sen hangi dr ye gittin tüp bebek için? Test için erken sen neden öyle birşey yaptın ki

novaart ahmet bey doktorum
3 embriyo transferim oldu tuttuysa cikar diye dusunmustum ama silik cizgi bile yok benim yine olmadi anlasilan

Dinleniyorum , Kanamam kesildi ama ara sıra lekelenme oluyor. Umudumu kaybetmek istemiyorum ama sanki heran adet olacakmisim gibi geliyor. Bende yarın sabah idrar testi deneyeceğim.

gecmis olsun kanamalar tekrarlanmasin insallah ben de ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi

novaart ahmet bey doktorum
3 embriyo transferim oldu tuttuysa cikar diye dusunmustum ama silik cizgi bile yok benim yine olmadi anlasilan

gecmis olsun kanamalar tekrarlanmasin insallah ben de ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi
İnşallah hamilesindir. Bende ilk tüp bebek denememde negatifi almıştım.. transferden bir hafta sonra regl olmuştum.. umarım hiç biriniz o hayal kırıklığını yaşamaz ve hepiniz hamilesinizdir..

Zaten ben de sana tam onu diyecektim basen beta hcg düşük oluyor ve idrarda çıkmıyor, kanda çıkıyor. Niyr gününü beklemeden idrar testi ile moralini bozuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…