- 9 Mayıs 2016
- 553
- 656
- 53
Kızlar merhaba, mayıs ayında tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum. Buyrun burada bilgi paylaşımı yapalım.
Kızlar, benim bugün transferin 12. Günü, idrar da negatif çıksa da hala Regl olmadım
Ptesi kan testi yapılacak. Acaba idrar da çıkmayıp kan da çıkma şansı var mı? Yoksa kullandığım ilaçlardan mı Regl gecikiyor dersiniz?
Ayyy aminnnn inşallahhhhidrarda negatif cikip kanda pozitif gorenler yaziyordu forumda oyle olsun senin de
Ayyy Rabbim.. İnşallah Allah razı olsun sendenCanim umutlandirmak istemem ama ben bizzat arkadasimda yasadim.. 2 tane5. gün embriosu.. 11. gün idrar testi.. NEGATIF.. bembeyazdi hayal cizgi bile yoktu..
12. gün.. kan teste.. 300lerde cikti.. ve suan ikizleri kucaginda..
o yüzden en temizi bence kan testi...
hakkinda hayirlisi olsun...
insaAllah hamilesindir..
Ben jel kullanmıyorum ama, progesteron fitil kullanıyorum, o da gecikme yapıyo ama herhangi bi lekelenme de yok , inşallah Canım, Rabbim hepimize tez vakitte sağlıklı sıhhatli evlatlar versinCanım jel bildiğim kadarıyla geçikme yapıyo insallah seninki hamilelikten olur cnm gecikmem
Canım maalesef ben başlayamadan, Dedem vefat etti.. temmuzda tatilden sonra inşkonuyu acan arkadas sen de gebelik var mi?
Ben jel kullanmıyorum ama, progesteron fitil kullanıyorum, o da gecikme yapıyo ama herhangi bi lekelenme de yok , inşallah Canım, Rabbim hepimize tez vakitte sağlıklı sıhhatli evlatlar versin
Canım maalesef ben başlayamadan, Dedem vefat etti.. temmuzda tatilden sonra inş
bende bugun yapayım diyordum ama test almayi unuttum canim daha zaman var ama hemen umudunu kaybetmeben de dayamadim 8. gun idrar testi yaptim negatif
yaa basiniz sagolsun boylesi daha hayirlidir
bende bugun yapayım diyordum ama test almayi unuttum canim daha zaman var ama hemen umudunu kaybetme
Biraz önce kanamam oldu, yeni geldik hastaneden prolutan ignem vardı, kendi doktorumun verdiği onu vurdurdum. Acil deki kadın doğum doktoruna da muayene oldum. Devam eden bir kanama değil , kesilmiş bile dedi, evet eve geldiğimde kesilmişti, her ihtimale karşı iğneyi gene yaptırdık . çok korktum bebislere birşey oldu diye , sabah ilk işim doktoru aramak, sizce bu durum kötüye mi işaret ? Tecrübesi olan arkadaslar bi fikir verebilir mi
işte sabretmeye çalışıyorum ayni hun toplama yapildi canim sadece senden bir gun once transferim oldu bugun 9. gunyine de bekleyecegim senin kacinci gunun oldu bi dene istersen insan sabirsizlaniyor
işte sabretmeye çalışıyorum ayni hun toplama yapildi canim sadece senden bir gun once transferim oldu bugun 9. gun
Allah razı olsun cnm , sen hangi dr ye gittin tüp bebek için? Test için erken sen neden öyle birşey yaptın kiben de dayamadim 8. gun idrar testi yaptim negatif
yaa basiniz sagolsun boylesi daha hayirlidir
Dinleniyorum , Kanamam kesildi ama ara sıra lekelenme oluyor. Umudumu kaybetmek istemiyorum ama sanki heran adet olacakmisim gibi geliyor. Bende yarın sabah idrar testi deneyeceğim.burcu nasil oldun? gelisme var mi?
Allah razı olsun cnm , sen hangi dr ye gittin tüp bebek için? Test için erken sen neden öyle birşey yaptın ki
Dinleniyorum , Kanamam kesildi ama ara sıra lekelenme oluyor. Umudumu kaybetmek istemiyorum ama sanki heran adet olacakmisim gibi geliyor. Bende yarın sabah idrar testi deneyeceğim.
çok şükür canim insallah tekrarlamaz kanaman bende yarin düşünüyorum yapmayiDinleniyorum , Kanamam kesildi ama ara sıra lekelenme oluyor. Umudumu kaybetmek istemiyorum ama sanki heran adet olacakmisim gibi geliyor. Bende yarın sabah idrar testi deneyeceğim.
İnşallah hamilesindir. Bende ilk tüp bebek denememde negatifi almıştım.. transferden bir hafta sonra regl olmuştum.. umarım hiç biriniz o hayal kırıklığını yaşamaz ve hepiniz hamilesinizdir..novaart ahmet bey doktorum
3 embriyo transferim oldu tuttuysa cikar diye dusunmustum ama silik cizgi bile yok benim yine olmadi anlasilan
gecmis olsun kanamalar tekrarlanmasin insallah ben de ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi
İnşallah hamilesindir. Bende ilk tüp bebek denememde negatifi almıştım.. transferden bir hafta sonra regl olmuştum.. umarım hiç biriniz o hayal kırıklığını yaşamaz ve hepiniz hamilesinizdir..
Amin inşallah, sizlerden güzel haberler bekliyorum. Kaç yaşındasınız ki 3 embriyo transfer edildi? Bana dr 1 tane etti sadececok sagol guzel haberler yazalim buraya
Zaten ben de sana tam onu diyecektim basen beta hcg düşük oluyor ve idrarda çıkmıyor, kanda çıkıyor. Niyr gününü beklemeden idrar testi ile moralini bozuyorsunKızlar, benim bugün transferin 12. Günü, idrar da negatif çıksa da hala Regl olmadım
Ptesi kan testi yapılacak. Acaba idrar da çıkmayıp kan da çıkma şansı var mı? Yoksa kullandığım ilaçlardan mı Regl gecikiyor dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?