MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Amin inşallah, sizlerden güzel haberler bekliyorum. Kaç yaşındasınız ki 3 embriyo transfer edildi? Bana dr 1 tane etti sadece

İhtimali artırmak için 3 denedik yasım 33

Zaten ben de sana tam onu diyecektim basen beta hcg düşük oluyor ve idrarda çıkmıyor, kanda çıkıyor. Niyr gününü beklemeden idrar testi ile moralini bozuyorsun

İnsallah benim de oyledır silik bile çıkmadı çok can sıkıcı

Zaten ben de sana tam onu diyecektim basen beta hcg düşük oluyor ve idrarda çıkmıyor, kanda çıkıyor. Niyr gününü beklemeden idrar testi ile moralini bozuyorsun
Yaptım bi cahillik
Yarın kan testi günüm, bakalım hayırlısı ile sonuçlansın.
Hala adet olmadım ama heveslenmek de istemiyorum, herşey nasip kısmet. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaAllah, tez vakitte sağlıklı sıhhatli evlatlar kucağımıza alalım.amin

Yalnız idrar testinde negatif görmek çok can sıkıcı cidden, testi elime alıp evirdim çevirdim Güneş'e pencereye bilmemnereye doğru baktım, yok arkadaş silik çizgi bile yok, bildiğin bembeyaz , tertemiz negatif
En iyisi kan testini beklemek, okunan ezanlar hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin.

Güzel hAberlerini bekliyorumm

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi kullanılan ilaçlardan dolayi adet gecikmesi olur bazılarının 1 ay 2 ay geçikir benim negatif çıktı kanda yaptırdım yine negatif çıktı çok üzüldüm o yüzden adet te 15 gün gecikti. Eğer kan testinde negatif çıkarsa üzülme sakin adet gecikmesine sebep oluyo.

Yaa bende o ilaçları kullandım, sonrasında jel transferimden tam 1 hafta sonra regl oldum. Tamda günümde. Benimki neden böle oldu dersiniz??

Yaa bende o ilaçları kullandım, sonrasında jel transferimden tam 1 hafta sonra regl oldum. Tamda günümde. Benimki neden böle oldu dersiniz??
Fazla strest yapmadın demekki negatif olmasi kötü birsey tabi düzeninin bozulmamasida güzel birsey inşallah bir sonraki sefer pozitif görürsün..

Fazla strest yapmadın demekki negatif olmasi kötü birsey tabi düzeninin bozulmamasida güzel birsey inşallah bir sonraki sefer pozitif görürsün..
Valla stresimi anlatmakla bitmez, olumsuzu Mart'ta aldım bu aya kadar sürekli ağlama krizlerine girdim. Transferden önce 5.gün transferi yapılmazsa diye bile kendimi yemiş biriyim anlamadım ben açıkçası. Amin hepimiz pozitifleri görürüZ inşallah

Beklemek ne kadar zor ne kadar kısa zaman ama acaba demek gerçekten insanı öldürüyo transferimin 4. günü bugn kasiklarim ağrıyo zaman gecsede öğrensem inşallah hayırlı onuda alırız

Kızlar acil cevap istiyorum musait olanlardan. Öğlen kan vermeye gidicem kan pihtilasma testi için . Doktor istemedi ama yine burada okumuştum kız 4kere negatif sonuç almış meğer kan pihtilasmasi var doktoru isteme mis buradan okuyup yaptırmış sonra tedavi görüp hamile kalınca doktorunu şikayet etmiş falan filan. Çok ciddi bir konu benimde 1 negatif im var birdaha olmaması ihtimali için kan pihtilasma testi yapıcam ama yine burada okudum kızın birinden 10 tüp kan almışlar yuhh dedim ne alaka benim zaten kilom 50 birde okadar kan verirsem oruçlu ağzımla bayilir kalırım. Bunun dogrulugu varmı kan tüp kan alırlar yaptıranlar cevap verebilir mi?

istanbul bakırköy devlette yaptırdım. 2 tüp kan aldılar. kan pıhtılaşma için 1 tüp. genetik testler için 1 tüp

HAOZ Burcuysf edosko kızlar nasılsınız ultrasona kaç gününüz var neler hissediyorsunuz be gibi değişiklikler var sizde?
ben iyiyim canım. 24 üne aldım randevu. biraz geç ama beklicem :)
çok şükür ağrım sızım yok. gögüslerim ağırmıştı geçti. ara ara midem bulanıyor. ama gebelikten mi üşütmekten mi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…