- 9 Mayıs 2016
- 553
- 656
- 53
Amin inşallah, sizlerden güzel haberler bekliyorum. Kaç yaşındasınız ki 3 embriyo transfer edildi? Bana dr 1 tane etti sadece
Zaten ben de sana tam onu diyecektim basen beta hcg düşük oluyor ve idrarda çıkmıyor, kanda çıkıyor. Niyr gününü beklemeden idrar testi ile moralini bozuyorsun
Allahım gönlümüze göre versin inşallahİhtimali artırmak için 3 denedik yasım 33
İnsallah benim de oyledır silik bile çıkmadı çok can sıkıcı
Yaptım bi cahillikZaten ben de sana tam onu diyecektim basen beta hcg düşük oluyor ve idrarda çıkmıyor, kanda çıkıyor. Niyr gününü beklemeden idrar testi ile moralini bozuyorsun
Yaptım bi cahillik
Yarın kan testi günüm, bakalım hayırlısı ile sonuçlansın.
Hala adet olmadımama heveslenmek de istemiyorum, herşey nasip kısmet. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaAllah, tez vakitte sağlıklı sıhhatli evlatlar kucağımıza alalım.amin
Yalnız idrar testinde negatif görmek çok can sıkıcı cidden, testi elime alıp evirdim çevirdim Güneş'e pencereye bilmemnereye doğru baktım, yok arkadaşsilik çizgi bile yok, bildiğin bembeyaz , tertemiz negatif
En iyisi kan testini beklemek, okunan ezanlar hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin.
Arkadaşlar tüp bebek tedavisi kullanılan ilaçlardan dolayi adet gecikmesi olur bazılarının 1 ay 2 ay geçikir benim negatif çıktı kanda yaptırdım yine negatif çıktı çok üzüldüm o yüzden adet te 15 gün gecikti. Eğer kan testinde negatif çıkarsa üzülme sakin adet gecikmesine sebep oluyo.Yalnız idrar testinde negatif görmek çok can sıkıcı cidden, testi elime alıp evirdim çevirdim Güneş'e pencereye bilmemnereye doğru baktım, yok arkadaşsilik çizgi bile yok, bildiğin bembeyaz , tertemiz negatif
En iyisi kan testini beklemek, okunan ezanlar hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin.
Yaa bende o ilaçları kullandım, sonrasında jelArkadaşlar tüp bebek tedavisi kullanılan ilaçlardan dolayi adet gecikmesi olur bazılarının 1 ay 2 ay geçikir benim negatif çıktı kanda yaptırdım yine negatif çıktı çok üzüldüm o yüzden adet te 15 gün gecikti. Eğer kan testinde negatif çıkarsa üzülme sakin adet gecikmesine sebep oluyo.
Fazla strest yapmadın demekki negatif olmasi kötü birsey tabi düzeninin bozulmamasida güzel birsey inşallah bir sonraki sefer pozitif görürsün..Yaa bende o ilaçları kullandım, sonrasında jeltransferimden tam 1 hafta sonra regl oldum. Tamda günümde. Benimki neden böle oldu dersiniz??
Valla stresimi anlatmakla bitmez, olumsuzu Mart'ta aldım bu aya kadar sürekli ağlama krizlerine girdim. Transferden önce 5.gün transferi yapılmazsa diye bile kendimi yemiş biriyimFazla strest yapmadın demekki negatif olmasi kötü birsey tabi düzeninin bozulmamasida güzel birsey inşallah bir sonraki sefer pozitif görürsün..
bunyeden bunyeye değişiyor demekkiYaa bende o ilaçları kullandım, sonrasında jeltransferimden tam 1 hafta sonra regl oldum. Tamda günümde. Benimki neden böle oldu dersiniz??
İnşallah hayırlı güzel haberlerini alırızben yarin tekrar yapicam test
İnşallah hayırlı güzel haberlerini alırız@cansuyu_1907 sen naptın en son ne zaman tahlil baktırdın usg muayenesine girdin mi
istanbul bakırköy devlette yaptırdım. 2 tüp kan aldılar. kan pıhtılaşma için 1 tüp. genetik testler için 1 tüpKızlar acil cevap istiyorum musait olanlardan. Öğlen kan vermeye gidicem kan pihtilasma testi için . Doktor istemedi ama yine burada okumuştum kız 4kere negatif sonuç almış meğer kan pihtilasmasi var doktoru isteme mis buradan okuyup yaptırmış sonra tedavi görüp hamile kalınca doktorunu şikayet etmiş falan filan. Çok ciddi bir konu benimde 1 negatif im var birdaha olmaması ihtimali için kan pihtilasma testi yapıcam ama yine burada okudum kızın birinden 10 tüp kan almışlar yuhh dedim ne alaka benim zaten kilom 50 birde okadar kan verirsem oruçlu ağzımla bayilir kalırım. Bunun dogrulugu varmı kan tüp kan alırlar yaptıranlar cevap verebilir mi?
ben iyiyim canım. 24 üne aldım randevu. biraz geç ama beklicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?