Sağol canım Allah razı olsunTransferden önce su içmen gerekiyor 15 dk içinde bitiyor zaten allah yar ve yardımcın olsun çıkınca güzelce dinlen öyle eve gidip dinlen
Bol bol su ic canim..ve transfer sonrasida ayaga cok kalkma..hayirlisi olcak insallah..transfer acisiz oluyo toplamaya gore..rahat geciyo yani hic panik yapma yani..hersey guzel olcak insallah..dualarim seninle..Selam kızlar yarın sabah sekizde buçukta transferim var dualarınızı esirgemezseniz sevinirim.bir de bir şey soracağım benim ilk olduğu için çok fazla Bilgin yok herhangi bir hazırlık yapmalı mıyım? sabah giderken neye dikkat etmeliyim? Hemşire hiçbir şey söylemedi sadece 08:30 da burda olun dedi
Bol şans canımcım sana da hepsi dolu dolu çıksın inşallah güzelce döllenip kucağına bebiş olsunlarBol bol su ic canim..ve transfer sonrasida ayaga cok kalkma..hayirlisi olcak insallah..transfer acisiz oluyo toplamaya gore..rahat geciyo yani hic panik yapma yani..hersey guzel olcak insallah..dualarim seninle..benimde yarin yumurtm alinacak..bi aksilik cikmazsa..insalah bos cikmaz.
Saolasin tatlim benim hepsi deil bende bi tane kerata var sadece..oda bos degildir umarim..anasina cektiyse dolu cikacaktir zatenBol şans canımcım sana da hepsi dolu dolu çıksın inşallah güzelce döllenip kucağına bebiş olsunlar
Canım nasıl geçti operasyon benim de 9 daydı. Çok şükür bitti gitti. Bundan sonra insallah guzel sonuçlar alırız. Burdan paylaşırız.Saolasin tatlim benim hepsi deil bende bi tane kerata var sadece..oda bos degildir umarim..anasina cektiyse dolu cikacaktir zatenbuarada senide uyku tutmamis benimde 9 da baslicak operasyon..aminn insallahh..cumlemiz icin..bebislerimiz gelcek insallah..
Aa sende bugun aldiriyodun dimi unutmusum tatlim..ertrlendi diyince transferdi dogru yaa..tatlimmm cokk sukur dualar okuyarak girdim gozyaslariyla ciktim.Canım nasıl geçti operasyon benim de 9 daydı. Çok şükür bitti gitti. Bundan sonra insallah guzel sonuçlar alırız. Burdan paylaşırız.
transferiniz oldumu inş herşey yolundadır hayırlsıı inş :)Selamlar benim de 29 mayısta transferim olacak inşallah 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi olacak hayırlısı ile
Oldu şükür her şey çok yolunda gitti inşallah sonu da güzel okurtransferiniz oldumu inş herşey yolundadır hayırlsıı inş :)
Canım yaaa çok sevindim güzelce de döllensin inşallah kucağına bebek olsun canım
inş güzel haberleri alırsınız bol bol dinlenin kendinizi stresten uzak tutun kabız olmamak için kayısı kaynatın verdikleri ilaçlar kabız yapıyo ilk günler tehlikeli oluyo kabızlık 12 gün kaldı mutlu habere :)Oldu şükür her şey çok yolunda gitti inşallah sonu da güzel okur
Evetttt teşekkür ediyorum ilgine sen ne durumdasıninş güzel haberleri alırsınız bol bol dinlenin kendinizi stresten uzak tutun kabız olmamak için kayısı kaynatın verdikleri ilaçlar kabız yapıyo ilk günler tehlikeli oluyo kabızlık 12 gün kaldı mutlu habere :)
rica ederim ben henüz başlamadım temmuzda düşünüyorum salgından dolayı erteledimEvetttt teşekkür ediyorum ilgine sen ne durumdasın
Tesekkur ederim canimm..ama 5 e kadar uyuyamadim..7 de uyandim..bugun dinleniyorum..kerata anasina cekmis dolu ciktiCanım yaaa çok sevindim güzelce de döllensin inşallah kucağına bebek olsun canımiyi geçti transfer şükür sonu da güzel olur inşallah heyecan vericiydi 4ba 5. Gün embriyosu bakalım artık
Canım zaten Pazartesiye kadar sokağa çakma yasağı var iki gün yatar dinlenirim sonra kendinmi fazla yormadan normal hayata dönmeyi planlıyorum öğretmenim ben canlı derslerim var öğrencilerim beklerTesekkur ederim canimm..ama 5 e kadar uyuyamadim..7 de uyandim..bugun dinleniyorum..kerata anasina cekmis dolu ciktisukurler olsun.. simdii insallah dollennirde saglikli bir sekilde.. senin adinada cok sevindimm.tatlim.masallahh..insallah guzrl haberler alicazz. bu bekleme surecinde ne yapmayi planliyosun .yani dinlenicekmisin yoksa normal hayatina devammi ediceksin..
Hayırlısı olsun en hayırlı zamanda olsun ben de martta başladım kısmet bu zamana oldu işterica ederim ben henüz başlamadım temmuzda düşünüyorum salgından dolayı erteledim
Meslektasmisiz..Canım zaten Pazartesiye kadar sokağa çakma yasağı var iki gün yatar dinlenirim sonra kendinmi fazla yormadan normal hayata dönmeyi planlıyorum öğretmenim ben canlı derslerim var öğrencilerim bekler
Amin canım yok ben sıkılırım yatamam zaten tutacağı varsa her şekil tutar diye düşünüyorumMeslektasmisiz..okulun olmamamsi bu donemde iyi aslinda..daha onceki tedavimde rapor almistim..yattimm hep annem geldi felan..yanima ..bu sefer cagirmicam..egerki trnsfer gerceklesirse Allah izin verirse..bende 2 gun felan yatip yuruyus felan yapcam..yatmicam bu sefer.. hadi insallahh guzell haberler alicaz..dua ediyorum hepp tatlim..yuruyus muhakkak yap olurmu su 2 gunden sonra 15 dakkalik yuruyusler..hadi bakalim allah sabirlar versin..bizlere..bizim gibi bekleyenlere..
Ben de bugün transfer oldum .duygularım karma karışıkSelamlar benim de 29 mayısta transferim olacak inşallah 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi olacak hayırlısı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?