Mayis ayinda tup bebek tedavisine baslayanlar paylasim grubudur

Masallah..insallah katlanarak artarr canim..2 embriyoydu dimi canimmm....ya ben dun yaptim idrar testii..ama negatifti ..mesela 8. Gun demissin ya..transfer gununude sayiyomusun canim

Kızlar ben bugün yine idrar testi yaptım ama bugün çok silik çıktı dün daha net çıkmıştı.acaba kimyasal mı oldu

Her 24 saatte 1 Embriyoların durumu değişebiliyor iyi yönde de olabiliyor kötü yönde de bazen beş dinlenebiliyor 7 veya 8 olabiliyor bana beş tane dediler ikinci günü altı tane oldu

Canım ya devam eder lütfen dert etme hepsi üçe gelir bence beşinci günde sadece bende yarı yarıya azalma oldu
Dokuz taneden beş tanesi döllenmesi gayet güzel neden olumsuz düşünüyorsunuz ki belki yarın o beş tane olanı biliyoruz altı tane dolabilir olumsuz düşünmeyin bence bana da beş tane demişlerdi ikinci gün altı tane oldu

doktor fazla değil dedi tabiki geç olsun güç
Olmasın bugünde aradılar hastaneden embriyo kalitelerim ortaymış bazıları da biraz daha iyiymiş 5. Gün belli olur dediler çok üzüldüm 2. Denemede de orta kalite demişlerdi

Canim kaliteyi artirmak icin bir tedavi felan yapmislarmiydi...insallah olumlu sonuclar alirsin ....

Canim kaliteyi artirmak icin bir tedavi felan yapmislarmiydi...insallah olumlu sonuclar alirsin ....
İnşallah Hayır yapmadılar 2. Ve 3. Deneme aynı doktor ile oldu sadece uzun protokol yaptı bu sefer gerçi farkeden olmadı 6 tane diğerinde 7 tane bunda döllendi 19 yumurtadan başa baş oldu yani korkuyorum 2. Denemem de değerim 19 çıkmıştı sonra düşmeye başladı bu kimyasal mı oluyor

Merhaba canım insllh gusel haberler alırsın kistinizi baskılamak için bisey kullandiniz mi

Cok gevmis olsun..inannin bende bilmiyorum..

Canım kafam karışık İnan bilmiyorum pozitif diye aradılar ama değer çok düşük 14,6iki gün sonra tekrarlanacak kan tahlili
Canimmm masallahh...katlanarakk artsin insallah..tatlim benimm..idrari soledinminpeki negatif diye..sordunmu doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…