Canım ama senin daha çok erken.ve 3. Gün embriyosu daha geç çıkar sakin kafana takma ben de bile tam net çıkmadıBen dayanamadim az once yaptim canim idrar testi negatif cikti
Ayyy bir daha yaptın mi test? Keşke gidip kan verseydin seni yakın takibe aldım aynı gün transfer olduk yaBen de bunu merak ediyorum ya.bitti benim bugün oksabar yarın eşim gidip tekrar yazdıracak.prolutex de bitti ama bu zaten 1 hafta sonra bırakılacaktı.
Canim tesekkur ederim..ama bende sanci sisinda hicbisey yok..oda suan gecti..sancim kalmadi ...herseye hazirladim kendimi..artik saglik olsun..Canım ama senin daha çok erken.ve 3. Gün embriyosu daha geç çıkar sakin kafana takma ben de bile tam net çıkmadı
Yok çıktım test almak için ama pazar olduğunu unutmuşum canım alamadım test.esime bile söyleyemedim daha yarın tekrar test yapıp öyle soyluyucemAyyy bir daha yaptın mi test? Keşke gidip kan verseydin seni yakın takibe aldım aynı gün transfer olduk ya
Erken yapmışsınz idrarda çıkmaz henüz. Moralini bozmaKizlar idrar testi yaptim negatiff..evde vardi buarada 1 tane ..sansimi deniyim dedim..
O tamamen psikolojik birşey hicbirimizde bir belirti yoktu ki sadece adet olacakmış gibi ağrı vardı ben de.sende de adet sancısı var.hala umut var canımCanim tesekkur ederim..ama bende sanci sisinda hicbisey yok..oda suan gecti..sancim kalmadi ...herseye hazirladim kendimi..artik saglik olsun..
Simdi nette baktimda canimm..bole hayalet cizgi gorenler de varmis..6. Gun..bilemiyorumm tabi..moralimi bozulmadi enteresan bi sekilde..ilk tedavimde 5. Gun yapmistimm..oturup baya bi aglamistim..artik deneyimledigim icin mi bilmiyorum uzulmedim cok..saglik olsundaa..hayirlisi olcaksa olsun..birde 2 gun sonra yaparim sanirim idrar testi..zaten 4 gun sonra kan testide var..bakalim kismet ..dua edin cok..Erken yapmışsınz idrarda çıkmaz henüz. Moralini bozma
Suan kesildi sancim canim..birde bende lekelenme bel agrisi felan hic bir sey yok..tabi Guzel Allahimdan umit kesilmez..insallah hepimizin pozitif olurr...insallah..O tamamen psikolojik birşey hicbirimizde bir belirti yoktu ki sadece adet olacakmış gibi ağrı vardı ben de.sende de adet sancısı var.hala umut var canım
Aminnnnn inşallah canım benim.sen umudunu kaybetme yeter ki.olacak inşallah.soylemek istersen eğer neden olmuyor bebek nedeni nedir.ben de çikolata kisti var hem de 6cm 2 adet o yüzden tüp bebek yaptık bizSuan kesildi sancim canim..birde bende lekelenme bel agrisi felan hic bir sey yok..tabi Guzel Allahimdan umit kesilmez..insallah hepimizin pozitif olurr...insallah..
Canim benim yumurtam 1 tane olusuyor..rezerv azligi yani..oda Allaha sukur dollendi 2 denememdede...ama 2. Kalite embriyo oluyo..yasimda 39..yas faktorude var..Aminnnnn inşallah canım benim.sen umudunu kaybetme yeter ki.olacak inşallah.soylemek istersen eğer neden olmuyor bebek nedeni nedir.ben de çikolata kisti var hem de 6cm 2 adet o yüzden tüp bebek yaptık biz
Senin de ilk denemen mi canım?Aminnnnn inşallah canım benim.sen umudunu kaybetme yeter ki.olacak inşallah.soylemek istersen eğer neden olmuyor bebek nedeni nedir.ben de çikolata kisti var hem de 6cm 2 adet o yüzden tüp bebek yaptık biz
Evet canım ilkSenin de ilk denemen mi canım?
Merhaba canimm...Allahtam umit kesilmez..test bozuktur insallahhh..pozitifi gorursun belki.yoksa da senindedigin gibi canim hersey olacagina variyor...o gun cok hosuma gitmiati lafin..hakkkimizda hayirli olanlari Allah nasip etsinnnn...benim 2. Denememdi bu..bende bi ara verxem..bi aure dusunmuyorum..cunki 4 ay icinde 2 kere tedavi gormus oldum..manen inanilmaz yiprandim...fizikende...saglik olsun tatlimm be yaa..Hayırlı sabahlar herkese benimki maalesef olmadı hepinize bol şans diliyorum ☹☹Sabah da gidip kan testi yaptıracağım ona göre ilaçları bırakacağım hakkımızda hayırlısı olsun artık
Merhaba canım.sivi birikmesi olunca ara vermiyorlar mi 1 veya 2 ay .bebek için sıkıntı olmuyormuş ama seni rahatsız eder bu durum.yine de çok net bilgim yok doktorunla bu durumu konuş canım .geç olsun güç olmasınMerhaba arkadaşlar benimde Çarşamba transferim var allah kısmet ederse . Bu 3. denemem olcak . Karnımda sıvı birikmesi var doktorumuz serum verdi ve çok şiş bu durum transfere engel olur mu bana bişey demediler ama yaşayan var mı bu durumu
Hayırlı sabahlar canım . İnşallah kanda çıkar.hayirli haberlerini bekliyoruz.Hayırlı sabahlar herkese benimki maalesef olmadı hepinize bol şans diliyorum ☹☹Sabah da gidip kan testi yaptıracağım ona göre ilaçları bırakacağım hakkımızda hayırlısı olsun artık
Merhaba benim pembe olarak geri geldi ama yeşil geliyorsa bir doktorunu ara canım çünkü enfeksiyon olabilir.Merhaba kızlar jelin yeşil geldiği oldu mu?? Benimki yem sarımtırak açık yeşil geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?