Mayis ayinda tup bebek tedavisine baslayanlar paylasim grubudur

Canim bence hamissinnnn...yaaa masallah 4 te 4 olduuu tey tey tey..benumkisi 6. Gun negatif te olsa persembe kanim var hadi bakalimm..insallah pozitif cikar..benimkiside..Allahim bizi hamile kilsin⚘⚘
İnşallahhh canım inşallah Rabbim hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun

Benim test günüm bugündü malesefki negatif. Gercekten insanın içi çekiliyor. Gercekten cok kötü bir gün gecirıyorum. sonucunu okudum inşallah katlanır umut var rabbim kucağını boş bırakmasın
Ilk denemnmiydi canimm..senin..benimde dun negatifti.idrarda.persembe gunu..test gunum..tadini cikatiyorum simdi 3 gun ..gecmesin istiyorum..hatta ve hatta.en azindan .kimyasalda olsa bi gorseydim 5in ustunde bir deger....evimin yakinindaki poliklinikte hemsirenin suratsiz ve uzgun yuzunu gormek istemiyorum artik benim elime sonucumu verirkenn..seni cok iyi anliyorum..tatlim..benimm..hayirlisi boleymis de olurmu..Allah korusun sagliksiz bi bebek olmasindansa hic olmasin mesela...Allah korusun..

Benim test günüm bugündü malesefki negatif. Gercekten insanın içi çekiliyor. Gercekten cok kötü bir gün gecirıyorum. sonucunu okudum inşallah katlanır umut var rabbim kucağını boş bırakmasın
Sağol canım amin sen de kan testi mi yaptırdın

Canım kafam karışık İnan bilmiyorum pozitif diye aradılar ama değer çok düşük 14,6iki gün sonra tekrarlanacak kan tahlili
Ay çok sevindim kuzum iyi bir değer korkma .hadi hayırlı olsun inşallah.carsamba günü katlanır inşallah değerin

Evet ilk denemem Di. Rabbim beterinden saklasın ne diyim cok zor..

Çok geçmiş olsun canım.kac cm kistin.hidroselpenks ne demek .
Teşekkür ederim canım 3 cm tüpte sıvı birikmesi var canım onun adı hidroselpenks o sıvı rahime akiyomus doktorum tüpü baglamadan transfer yapamam o sıvı embriyoyu zehirler tutmaz dedi

Evet ilk denemem Di. Rabbim beterinden saklasın ne diyim cok zor..
Insallah bir yanlislik vardir.canim...cok zor..yasadigim icin iyi biliyorumm..ama dunyanin sonuda degil..lutfen toparla kendini..herseyin basi saglik ve huzur..belki normal hamile kalirsin..ben kendimi bole telkin ediyorum hep..

Insallah bir yanlislik vardir.canim...cok zor..yasadigim icin iyi biliyorumm..ama dunyanin sonuda degil..lutfen toparla kendini..herseyin basi saglik ve huzur..belki normal hamile kalirsin..ben kendimi bole telkin ediyorum hep..
İnşallah hersey daha iyi olur. İnşallah rabbim daha iyisini nasip eder..benim hastalığım var geçirilmiş ameliyatlarım var. Hersey birer etken rabbim isteyen herkese nasip etsin..

İnşallah hersey daha iyi olur. İnşallah rabbim daha iyisini nasip eder..benim hastalığım var geçirilmiş ameliyatlarım var. Hersey birer etken rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Amin canim..bak senin yasin daha cok kucuk..ben 39 oldum..yine denersin..ve seninde bi bebisin olacak..bunu bil olurmu..yeterki istee...Allahim o gucu sana vericek..bak ben hayat kosusturmacasi..hastaliklar..kayiplar derken cok gec evlendim..2 yillik evliyim..cok gec olmus artik..benim icin..ama hala mucadele ediyorum bu yasta..sende birakma gucunu kaybetmekii cok guclusun gorebiliyorum..okadar ameliyatlar olmussun..hersey guzel olcakk..tatlim benim..

Amin inşallah rabbim neylerse güzel eyler...yaşadığın için bu hüznü biliyorsundur oyuzden cokta bişi demek istemıyorum.

Canim bisey solicem baska bi marka idrar testinide denesene.bazen hatali olabiliyo hakkaten idrar testleri..
Tatlım gerek yok ki artık zaten kanda gözüktü önemli olan artık değerin katlanması idar testimi göndereyim hiçbir şey gözükmüyor

Eklentiler

• 10978CB4-2BAA-43AA-BBB8-47A027EE72A6.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 49
Tatlım gerek yok ki artık zaten kanda gözüktü önemli olan artık değerin katlanması idar testimi göndereyim hiçbir şey gözükmüyor
İdrara bhcg cok geç geciyo bilgin olsun kanda iyice salgılandıktan sonra idrarına salgılanmaya baslıyo. Oyuzden orda pozitif bekleme üzülme Yükselir inşallah degerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…