Mayis ayinda tup bebek tedavisine baslayanlar paylasim grubudur

Bu arada sıcak su torbası zararlı diye biliyorum ben ilaçlarla birlikte. Kan akışını hızlandırıyor diyorlar.
Sıcak dediğim ılıktı bana iyi gelmişti sorun olmamıştı bilemem yine de

Kızlar merhabalar. Üniversite hastanelerinde tüp bebek tedavisi başladımı acaba bilginiz var mı

Kızlar merhabalar. Üniversite hastanelerinde tüp bebek tedavisi başladımı acaba bilginiz var mı
Yani ozellerde basladigina gore devlette de baslamistir diye dusunuyorum..zaten pandemiden dolayii iptal olmustu tedaviler..suan o olay kalkti.

Yani ozellerde basladigina gore devlette de baslamistir diye dusunuyorum..zaten pandemiden dolayii iptal olmustu tedaviler..suan o olay kalkti.

Teşekkür ederim cevabın için. Eşimde ileri hareketlilikte sıkıntı olduğu için daha fazla uğraşmak istemediğimden en azından gidip tüp bebek yaptırayım dedim

Doktorunuz jel felan verdi mi yada onerilerde bulundumuu size transfer donemi icin.
Progestan günde 2 estrofem günde 2 enox kan sulandırıcı günde 1 ilk 3 gün dinlen dedi bugün işe başladım dikkat ediyorum eğilip kalkarken ağır kaldırmak gibi

Progestan günde 2 estrofem günde 2 enox kan sulandırıcı günde 1 ilk 3 gün dinlen dedi bugün işe başladım dikkat ediyorum eğilip kalkarken ağır kaldırmak gibi
Jel vermemis sanirim..dogrusunu yapiyosun canim..ben 1 hafta 10 gun rapor almistim.ama cok gereksiz..ilk tup bebek deneyimimde negatif oldu. bende senin yaptigin gibi yapmayi dusunuyorum yani ilk 2 gun dinlenip sonra..spor felan dusunuyorum bakalim..benimde belki cuma yada cumartesi olabilir..yarina bagli birasda kontrolum var yarin sekillenicek eger yumurtam cikarsa doktorum alicaktir..cumaya yada cumartesiye..

Benimde 2. Denemem ilkinde evde 10 gün yattım negatif sonuçlandı hayırlısı ile tutucak bu sefer tutunacaklar inşallah
Hadi bakalım güzel haberler ver bize yarın

Progestan iğne mi?

Benimde 2. Denemem ilkinde evde 10 gün yattım negatif sonuçlandı hayırlısı ile tutucak bu sefer tutunacaklar inşallah
Kaçıncı gün embriyosu? Kaç tane yerleştirdiler?nerede tedavi görüyorsun? Ayyy ne çok soru sordum

Insallah canimmm..cocuk isteyrn buna sizde dahilsiniz tabii herkesee allahim guzel haberler verdirsin insallah..kimse zorluk yasamadann..o mutlu haberi alsin..

Progestan hap ama vajinal kullanım
10 tane toplandı 8 m2 kalitede 5 i döllendi 2 si 3.gün embriyosu transfer edildi kalan 3 taneden 2si 6.güne gitti ve donduruldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…