Sıcak dediğim ılıktı bana iyi gelmişti sorun olmamıştı bilemem yine deBu arada sıcak su torbası zararlı diye biliyorum ben ilaçlarla birlikte. Kan akışını hızlandırıyor diyorlar.
Cuma günü transfer oldumMerhaba transferi olan varmi
Yani ozellerde basladigina gore devlette de baslamistir diye dusunuyorum..zaten pandemiden dolayii iptal olmustu tedaviler..suan o olay kalkti.Kızlar merhabalar. Üniversite hastanelerinde tüp bebek tedavisi başladımı acaba bilginiz var mı
Yani ozellerde basladigina gore devlette de baslamistir diye dusunuyorum..zaten pandemiden dolayii iptal olmustu tedaviler..suan o olay kalkti.
Tesekkur ediyoruz canimm..aminnnn..hayirli ugurlu olsun seninde insalah..İnşallah hepinizin kaliteli embriyoları olur hemencecik tutunurlar
Teşekkür ederim kimsenin kucağı boş kalmasın sağlıklı bebişlerle dolsunTesekkur ediyoruz canimm..aminnnn..hayirli ugurlu olsun seninde insalah....guzrl guzel enerjilerle..olalim hep..
Doktorunuz jel felan verdi mi yada onerilerde bulundumuu size transfer donemi icin.Teşekkür ederim kimsenin kucağı boş kalmasın sağlıklı bebişlerle dolsun
Progestan günde 2 estrofem günde 2 enox kan sulandırıcı günde 1 ilk 3 gün dinlen dedi bugün işe başladım dikkat ediyorum eğilip kalkarken ağır kaldırmak gibiDoktorunuz jel felan verdi mi yada onerilerde bulundumuu size transfer donemi icin.
Jel vermemis sanirim..dogrusunu yapiyosun canim..ben 1 hafta 10 gun rapor almistim.ama cok gereksiz..ilk tup bebek deneyimimde negatif oldu. bende senin yaptigin gibi yapmayi dusunuyorum yani ilk 2 gun dinlenip sonra..spor felan dusunuyorum bakalim..benimde belki cuma yada cumartesi olabilir..yarina bagli birasda kontrolum var yarin sekillenicek eger yumurtam cikarsa doktorum alicaktir..cumaya yada cumartesiye..Progestan günde 2 estrofem günde 2 enox kan sulandırıcı günde 1 ilk 3 gün dinlen dedi bugün işe başladım dikkat ediyorum eğilip kalkarken ağır kaldırmak gibi
Benimde 2. Denemem ilkinde evde 10 gün yattım negatif sonuçlandı hayırlısı ile tutucak bu sefer tutunacaklar inşallahJel vermemis sanirim..dogrusunu yapiyosun canim..ben 1 hafta 10 gun rapor almistim.ama cok gereksiz..ilk tup bebek deneyimimde negatif oldu. bende senin yaptigin gibi yapmayi dusunuyorum yani ilk 2 gun dinlenip sonra..spor felan dusunuyorum bakalim..benimde belki cuma yada cumartesi olabilir..yarina bagli birasda kontrolum var yarin sekillenicek eger yumurtam cikarsa doktorum alicaktir..cumaya yada cumartesiye..
Hayırlı olsun güzel haberler verirsin inşallah bizlereCuma günü transfer oldum
Progestan iğne mi?Progestan günde 2 estrofem günde 2 enox kan sulandırıcı günde 1 ilk 3 gün dinlen dedi bugün işe başladım dikkat ediyorum eğilip kalkarken ağır kaldırmak gibi
Kaçıncı gün embriyosu? Kaç tane yerleştirdiler?nerede tedavi görüyorsun? Ayyy ne çok soru sordumBenimde 2. Denemem ilkinde evde 10 gün yattım negatif sonuçlandı hayırlısı ile tutucak bu sefer tutunacaklar inşallah
Hadi bakalım güzel haberler ver bize yarın
Insallah canimmm..Benimde 2. Denemem ilkinde evde 10 gün yattım negatif sonuçlandı hayırlısı ile tutucak bu sefer tutunacaklar inşallah
Hadi bakalım güzel haberler ver bize yarın
Siz nerde tedavi görüyorsunuz? Medipolde tedavi gören var mı?Evet canim bende ayni oldum ve mayıs 6 sında tekrar merkezler faaliyet göstermeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?