Mayis ayinda tup bebek tedavisine baslayanlar paylasim grubudur

Kizlar cok dua edin lutfen yarin kontrol var insallah..bi sorun cikmaz.icimde hem korku hemde heyecan var..insallah yumurtam catlamamistir.

İçini ferah tut hiçbir sorun çıkmadan girip çıkacaksın dualarım seninle olucak
Tesekkur ediyorum canim..aslinda bu sefer gecenki gibi olmadi..cok panik degildim 7. Gunum ignelerde..nedense az once bi ne olcak dusuncesi dustu ilk defa..ama bu surecte mumkun oldugunca pimpirikli olmamak lazimm..onu cok iyi biliyorum..

Merhabalar bu ay bende ilk tüp bebek tedavimi gerçekleştirdim. Dün opu yapıldı yarın durumla ilgili bilgilendirme yapacaklar umarım herkes olumlu sonuçlar alır ☺

Ankara gürgan klinik ama medikal parktaki doktorumla anlaşmalı olduğu için
Canım merhaba, umarım tedavin en güzel şekilde sonuçlanır evladına sağlıkla kavuşursun. Mesajını görünce çok sevindim. Benim doktorum da Ankara Gürgan klinikle anlaşmalı. Bu ay aşılama yaptırdım tutmazsa diğer ay tüp bebeğe geçmeyi planlıyorum. Sana sorum Maliyet açısından tedavin ne kadara oldu, ilaçlar hariç? ve de Gürgan klinikten memnun kaldın mı? Dışarıdan giden bir hasta olarak herhangi bir dezavantajla karşılaştın mı?
Yanıtın için şimdiden çok teşekkür ederim

Yarın arayıp bilgi verecekler. Herşey iyi gidiyor o yüzden transfer yaptırmak istiyorum
Insallah canim diledigin gibi olur..bazi topiklerde karsilasmistim..bole cok yumurta olunca doktorlar rahmi dinlendirip yapiyor...guzel haberlerini alalim insallah..benim 1 tane yumurtam olunca hic bekletmediler beni..direk transfere..

Insallah canim diledigin gibi olur..bazi topiklerde karsilasmistim..bole cok yumurta olunca doktorlar rahmi dinlendirip yapiyor...guzel haberlerini alalim insallah..benim 1 tane yumurtam olunca hic bekletmediler beni..direk transfere..
Olumsuz birşey söylemedi. Çünkü hep kan tahlillerime baktı. Hormonlar da hiçbir sıkıntı çıkmadı ben de herhangi bir rahatsızlık yaşamadım. Ohss gelisenlerde rahim dinlendirme yapıyorlar diye biliyorum. Bana rahim hazırlayıcı ilaçlar verdi doktor o yüzden yapacak diye dusunuyorum. Sende umarım beklediğine kavusursun

Amin insallah canimm..cumlemizze canim..

Merhabalar bu ay bende ilk tüp bebek tedavimi gerçekleştirdim. Dün opu yapıldı yarın durumla ilgili bilgilendirme yapacaklar umarım herkes olumlu sonuçlar alır ☺
Hayırlı olsun rahim dinlendirme olacak mı? Yoksa transfer mi yapılacak ?

Hayırlı olsun rahim dinlendirme olacak mı? Yoksa transfer mi yapılacak ?
İnşallah her şey gönlünüzce olur sağlıkla sihatle kucaklarsınız bebişinizi

Kızlar bir şey sormak istiyorum dondurulmuş embriyo transfer ücreti hakkında bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…