mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

kızlar herkese merhaba. malesef benim sonuç da negatif. 10. günde adet oldum bende. kan testi de negatif çıktı. Rabbim ellerimizi boş döndürmesin ve bu zorlu yolda hepimize dayanma gücü ve sabır versin inşallah. yanlız benim doktorum şimdi git 3,4 ay sonra gel dedi. benim tek yumurtam vardı hormonlarım normalken zaten hormonlarım klomen denen ilaçtan dolayı 35lere dayanmıştı. 12 ye düşünde fsh, bir ümit deyip yaptırdık ilk tüp bebeği. ama olmadı. yapacak da bir şey yok. hayırlısı olsun hepimiz için.

Tüm mayıs ve haziran güzellerine hayırlı bi gün diliyorum efenimmmm

Boncuk tebrik ederim canım. çok sevindim. Benimde hamilelik oldu yarın kısmetse görücez.

Canım ben de senin haberini okuyunca çok sevindim....Sağlıkla, hayırla geçireceğin bi 9ayın ardından sağlıcakla kavuşursun İNŞALLAH meleğine

PELİNcim benim ilk denememde adet kanamam yoğun olmuştu, ama bi sorun çıkmamıştı tatlım..Seninde için rahat olsun, bi sorun olduğunu sanmam canım...Eğer çok fazla ağrın falan olmuyosa endişe edilecek bi durum yoktur bence

merhaba,
tekrar tebrik ederim..inşallah herşey yolunda gider...
bişey sormak istiyorum;Transferden sonra hangi ilaçları kullandın ? iğne verdi mi doktorun ?

PELİNcim transfer sonrası ben progestan 200 diye bi fitil,estrofem diye de bi hap kullandım, şu anda hala kullanıyorum...Doktorlar farklı farklı şeyler verebiliyolar...Örneğin benim ablama da kullandığım fitilin iğnesini verdiler,daha onun sonucu belli değil...İlk denememde de vajinal jel kullanmıştım mesela...Hepsinin görevi aynı ama doktorların tercihine göre değişiyo verilen ilaçlar canım:44:...

teşekkür ederim :) 6.günden itibaren hergün test yaptım:):) gün geçtikçe ikinci çizgi belirginleşti bugün de kanda cıktı acaba ikiz olma ihtimali olur mu? tek yumurta transferi oldu ama

SELOCAN tebrik ederim canım ben de 8.gün dayanamayıp idrar testi yapmıştım ama benim değerim düşük olduğu için çooook silik çıkmıştı 2.çizgi..Senin değerin MAŞALLAH çok güzel5gün sonra falan keseyi görürsünüz herhalde..Tekrardan tebrik ederim tatlım, sağlıklı bi hamişlik geçirirsin İNŞALLAH

bende ilk denememe başlıycam ama korkuyorum ya olmazsa diye allah izin verirse inşallah

NİHSAVcım hiç korkulucak bişey yok tatlım,sonuçta biz elimizden geleni yapıp tedbirimizi alıyoruz,takdir ise RABBİMinİNŞALLAH sen de ilk denemende mutlu sona ulaşıp hamiş haberini bizlerle paylaşırsın canım

LALEcim benim bildiğim kadarıyla onlar bi şekilde vücuttan atılıyolar,ama regl olarak mı onu tam bilemiyorum:44:..Bu konuda seni en iyi doktorun aydınlatabilir ama pozitif olduğunda regl olma durumu olmaz bence..İNŞALLAH pozitifi görürsün de aklına takılan herşeyi unutuverirsin güzelim..Yumurtaların kistleşme durumu olsa bile belli bi süre sonra vücut onları eritiyo diye biliyorum ben

Kizlarrr kan testi geldi nanay 4 negatif ama halada hastalamnadim bakalim ne olacak ben karar verdim tuplerimden amliyat olucam bu stress cok kotu ya gercekden defalarca deneyene cok zor

AKİDECİKNANE tatlım olmadığından o kadar emindin ki söyleye söyleye negatifi gördün,ama nolur üzülme herşeyde bi hayır vardır biliyosun...İNŞALLAH 2.denemen hayırla sonuçlanır,bide yaşını bu kadar dert edipte kendini strese sokma nolur..İNŞALLAH senin de hamiş haberini paylaşıcaz burdan ,ama,sen stres yaparsan hormonların şaşırır,o yüzden biraz daha rahat ol lütfen

CARMENcim çok sağolasın,demek ki senin de 3günün kaldı,İNŞALLAH senden de güzel haberler alırız güzelim,dualarımız seninle ve tüm bu yolda emek veren arkadaşlarımızla

ANATOLYAcım negatif sonuç almak cidden çok kötü ama bunda da vardır bi hayır diyerek kendimizi teselli etmekten başka elimizden bişey gelmiyo tatlım...İNŞALLAH gelecek sefere güzel sonuç alırsın..Benim de 2tane negatifim oldu,çok şükür 3.de yakaladık pozitifi...İNŞALLAH tüm isteyen arkadaşlarımla birlikte senin de hayırlı olan zamanda sağlıkla gelir miniğin...Bu arada ben tüp denemesinden sonra 3-4ay dinlenilmesi gerektiğini biliyorum ,doktorun o yüzden öyle söylemiştir canım:44:

merhaba arkadaşlar (bazı arkadaşlarla farklı topiklerden tanışıyoruz) bende 11 haziranda test yaptırcam...31 mayıs transfer günüm...ama 10 haziran da da idrar testi yapmayı düşünüyorum....az kaldı inş.....bu arada güzel haberleri veren arkadaşları tebrik ediyorum..Allah tamamını erdirsin....negaitf sonuçlanan arkadaşlara sabır diliyorum...

Son düzenleme:
ooooo boncukkkk hamile çoooook sevindim bitanem Allah sağ salim kucağına versin miniğini....benimde pazartesi yumurtalar toplandı ölüyordum nerdeyse başıma gelmeyen kalmadı nabzım düştü uyanamadım narkoz beni mahvetti..çok şükür Allah canımı bağışladı o anda ne bebek ne başka şey düşündüm sadece hayatın ne kadar tatlı olduğunu sıkı sıkı tutunmam gerektiğini düşündüm kızlar o kadar eziyete inşallah değer olsun bari

cnm çok üzülüyorum negatif sonuçları alınca ama elden bişe gelmiyor kendimdende iyice korkmaya başladım artık....sana bişe soracam kaçıncı gün transferiydi senin 10.gün yapmışsın testi heralde5 ti..

hoşgeldin topiğimize ranacım...10haziran ikimiz içinde büyük gün:)) ama ben cumayı göremicem sanki adet olacam ...

kızlar topiğin açıldığı günden beri burda beraber olduğumuz arkadaslar biliyor ama bilmeyenler için tekrar sölim..6.gün blast transferi yapıldı tek embriyo yerleştirildi cuma gününe de gel kanda bakacaz dendi son 2 günüm yaniii...
kasık tarafımda yumurtalık da denebilir sancılarım oluyor ani giriyor 5sn sonra falan geri gidiyor ve de göğüslerde ağrı başladı ama başkahiiç bişe yok ...
hamile arkadaslar sizin bekleme döneminizde böle sancılanmanız oldu mu yoksa regl vaktim mi geldi moralim bozulduu iyice...

slm benımde cumrtsi blastosist transferim oldu.dr um çok kalıtelı oldunu söledi embryomun
bugün 5.gün aynı belirtiler bende de var çok heyecanlıyım ama çok umutluyum.Allah boşa çıkarmasın umutlarımızı

banada aynı şeyleri söylediler ama sancılar dünden beri iyiden iyiye arttı bende korkuyorum artık inşallah bebişlerimiz yerlerine yerleşiyodur...ne zaman teste gel dediler sana..

kızlar inşallah yerleşme sancısıdır bebek size sıkı sıkı tutunuyor kanımca aman dikkat yormayın kendinizi birde yukarıya azıcık dahi olsa doğrulmak çok çok tehlikeliymiş dikkat edelim

canım ben 2 kez hamilelik yaşadım ikisindede ani hareketlerimde karnıma kramp giriyordu eğer seninde böyleyse hamilelikten oluyo canım

kızlar inşallah yerleşme sancısıdır bebek size sıkı sıkı tutunuyor kanımca aman dikkat yormayın kendinizi birde yukarıya azıcık dahi olsa doğrulmak çok çok tehlikeliymiş dikkat edelim
nasıl yani canım sen hiç hareket etmedin mi 12 gün boyunca.ben işe gitmedim evdeyim bu hafta ama evde hareket ediyorum.yemek bile yaptım.bize hastaneden söylenen günlük işlerinizi yapabilirsiniz,merdiven cıkabilir,dus alabilirsiniz vs idi.ayrıca ben özlelikle sordum kalkmamalı mıyım diye.onlarda biz bu işi yıllardır yapıosruz rahat olun stres yapmayın.hareket etmezseniz kan dolasımı olmaz dediler.
canım ben 2 kez hamilelik yaşadım ikisindede ani hareketlerimde karnıma kramp giriyordu eğer seninde böyleyse hamilelikten oluyo canım

şu an da ne durumdasın peki canım.o hamilelikler olumsuz mu sonuclandı?

Ne kadar zor birseymis yarabbim allahim kimselere vermesin uzulmeyecegim demisdim ama elde olmuyor o kadar berbat birsey ki bagira bagira boyle annem oldugunden beri aglamamisdim rabbim ilk ve son kez gostersin umit etmek ve bulamamak cok kotu.Dilerim sonuc bekleyen tum arkadaslarim guzel haberler alirlar sevgiler kizlar

arkadaslar basvuruda bulundum ben hastaneye tum tetkıklerım tamam bır rahım fılmı cekılecek pekı bundan sonra olacaklar hakkında benı bılgılendırırmısınız???

bu seferde ishal oldum yaaa...kabız olma dedikleri için kayısı yiye yiee böle oldu napacam şimdi??

cnm ben ya uzanıyorum ya yatıyorum ani hareket yok bende yani:))

aaaa yapma böle ama inan çok üzdün beni bak bi sonrakine olacak ben çok eminim..
evede kapanma alışverişe çık iyi geleceğine eminim..

arkadaslar basvuruda bulundum ben hastaneye tum tetkıklerım tamam bır rahım fılmı cekılecek pekı bundan sonra olacaklar hakkında benı bılgılendırırmısınız???
tetkiklerin hepsi temiz çıkmış anlaşılan eşininde tahlili yapıldı mı peki??
rahim filmi çok önemli o da çıksın bakalım ne çıkacak ona göre yardımcı olmaya çalısırım.yanlız anestezili çektirmeni tavsiye ederim sana...

canım benim ilk bebeğim 33 haftalık karnımda öldü. Daha sonra 7 ay sonra hamile kaldım 8 haftalık karnımda öldü o nedenle biliyorum az çok şimdi hamile kalmamda zor olduğu için tüp deneyeceğiz canım ama ben de çok yoruldum inanın

tetkiklerin hepsi temiz çıkmış anlaşılan eşininde tahlili yapıldı mı peki??
rahim filmi çok önemli o da çıksın bakalım ne çıkacak ona göre yardımcı olmaya çalısırım.yanlız anestezili çektirmeni tavsiye ederim sana...[/QUOTE]

su an ıcın hersey normal eşimdede sorun yok gıbı sımdıye kadar fakat rahım fılmını ege unıversıtesınde yaptırıcam salı gunu ıcın randevu verdıler ordada nasıl yapıyorlar hıc bır fıkrım yok,ıstege baglı bısey yapacaklarını hıc sanmıyorum...ornegın tuplerde sorun cıktı dıyelım tup bebk dedıler osekılde sonuclanırsa ne zaman baslanır acaba?

kızlar merhaba benim de p.tesi transferim olduuu bekliyorum test günümü sürekli yatmaya çalışıyorum bi bu gün girdim internete

ahh canım çok üzüldüm ne kadar zor birsey oldugunu tahmin edebiliyorum.daha ben orda olup olmadıgını bilmeden konusuyorum bebegimle,seviyorum onu ki sen önce sahip olup sonra kaybetmişsin.ama hersey düzelir insallah hepimizn olucak güzel güzel bebekleri

merak edıyorum yumurta toplama ıslemı adetının kacıncı gunu yapıldı bellı bı suresı var mı bugun olur dıye..

belirli bir gün yok canım doktor artık tamam olgunlastılar catlatalım diyor.iğnesini vuruyorsıun onlaırn dedikleri saatte.36 saat sonra da topluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…