Boncuk tebrik ederim canım. çok sevindim. Benimde hamilelik oldu yarın kısmetse görücez.
İkinizi de tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla...
kızlar yaa , ben pazar akşam regl oldum çok fazla kanamam oluyo , normal mi sizce ?
ilaçlardanmıdır ? böyle parça parça bişeyler geldi ilk gün..
doktoruma mail attım , cvp vermedi henüz
merhaba,
tekrar tebrik ederim..inşallah herşey yolunda gider...
bişey sormak istiyorum;Transferden sonra hangi ilaçları kullandın ? iğne verdi mi doktorun ?
teşekkür ederim :) 6.günden itibaren hergün test yaptım:):) gün geçtikçe ikinci çizgi belirginleştibugün de kanda cıktı acaba ikiz olma ihtimali olur mu? tek yumurta transferi oldu ama
bende ilk denememe başlıycam ama korkuyorum ya olmazsa diye allah izin verirse inşallah
kızlar,hem adet olup hem de pozitif sonuç alan var mı? :44::44::44:
transfer esnasında doktoruma rahatsızlıklarımdan bahsederken şişkinlik vs devam ediyor derken o da bana ultrasonla göstererek opudan kalan büyüyen foliküllerim oldugunu söyledi.onlar beni rahatsız ediyormuş.benm de aklıma soru takıldı.ben şimdi test gününe dogru adet olup onları atacak mııym pozitif olsa da.yoksa pozitif olması durumunda onlar bende kalıp kistleşecekler mi?
Kizlarrr kan testi geldi nanay 4 negatif ama halada hastalamnadim bakalim ne olacak ben karar verdim tuplerimden amliyat olucam bu stress cok kotu ya gercekden defalarca deneyene cok zor
kızlar hepinizin tekrar tekrar gözü aydın allah sonunu getirsin inşallahh...sakin ,sağlıklı bir hamilelik geçirin tamam mı??? bol bol dinlenin bebişleri büyütün..bana da dua etmeyi unutmayın son 3günüm...
kızlar herkese merhaba. malesef benim sonuç da negatif. 10. günde adet oldum bende. kan testi de negatif çıktı. Rabbim ellerimizi boş döndürmesin ve bu zorlu yolda hepimize dayanma gücü ve sabır versin inşallah. yanlız benim doktorum şimdi git 3,4 ay sonra gel dedi. benim tek yumurtam vardı hormonlarım normalken zaten hormonlarım klomen denen ilaçtan dolayı 35lere dayanmıştı. 12 ye düşünde fsh, bir ümit deyip yaptırdık ilk tüp bebeği. ama olmadı. yapacak da bir şey yok. hayırlısı olsun hepimiz için.
kızlar herkese merhaba. malesef benim sonuç da negatif. 10. günde adet oldum bende. kan testi de negatif çıktı. Rabbim ellerimizi boş döndürmesin ve bu zorlu yolda hepimize dayanma gücü ve sabır versin inşallah. yanlız benim doktorum şimdi git 3,4 ay sonra gel dedi. benim tek yumurtam vardı hormonlarım normalken zaten hormonlarım klomen denen ilaçtan dolayı 35lere dayanmıştı. 12 ye düşünde fsh, bir ümit deyip yaptırdık ilk tüp bebeği. ama olmadı. yapacak da bir şey yok. hayırlısı olsun hepimiz için.
merhaba arkadaşlar (bazı arkadaşlarla farklı topiklerden tanışıyoruz) bende 11 haziranda test yaptırcam...31 mayıs transfer günüm...ama 10 haziran da da idrar testi yapmayı düşünüyorum....az kaldı inş.....bu arada güzel haberleri veren arkadaşları tebrik ediyorum..Allah tamamını erdirsin....negaitf sonuçlanan arkadaşlara sabır diliyorum...
kızlar topiğin açıldığı günden beri burda beraber olduğumuz arkadaslar biliyor ama bilmeyenler için tekrar sölim..6.gün blast transferi yapıldı tek embriyo yerleştirildi cuma gününe de gel kanda bakacaz dendi son 2 günüm yaniii...
kasık tarafımda yumurtalık da denebilir sancılarım oluyor ani giriyor 5sn sonra falan geri gidiyor ve de göğüslerde ağrı başladı ama başkahiiç bişe yok ...
hamile arkadaslar sizin bekleme döneminizde böle sancılanmanız oldu mu yoksa regl vaktim mi geldi moralim bozulduu iyice...
nasıl yani canım sen hiç hareket etmedin mi 12 gün boyunca.ben işe gitmedim evdeyim bu hafta ama evde hareket ediyorum.yemek bile yaptım.bize hastaneden söylenen günlük işlerinizi yapabilirsiniz,merdiven cıkabilir,dus alabilirsiniz vs idi.ayrıca ben özlelikle sordum kalkmamalı mıyım diye.onlarda biz bu işi yıllardır yapıosruz rahat olun stres yapmayın.hareket etmezseniz kan dolasımı olmaz dediler.kızlar inşallah yerleşme sancısıdır bebek size sıkı sıkı tutunuyor kanımca aman dikkat yormayın kendinizi birde yukarıya azıcık dahi olsa doğrulmak çok çok tehlikeliymiş dikkat edelim
canım ben 2 kez hamilelik yaşadım ikisindede ani hareketlerimde karnıma kramp giriyordu eğer seninde böyleyse hamilelikten oluyo canım
canım ben 2 kez hamilelik yaşadım ikisindede ani hareketlerimde karnıma kramp giriyordu eğer seninde böyleyse hamilelikten oluyo canım
Ne kadar zor birseymis yarabbim allahim kimselere vermesin uzulmeyecegim demisdim ama elde olmuyor o kadar berbat birsey ki bagira bagira boyle annem oldugunden beri aglamamisdim rabbim ilk ve son kez gostersin umit etmek ve bulamamak cok kotu.Dilerim sonuc bekleyen tum arkadaslarim guzel haberler alirlar sevgiler kizlar
tetkiklerin hepsi temiz çıkmış anlaşılan eşininde tahlili yapıldı mı peki??arkadaslar basvuruda bulundum ben hastaneye tum tetkıklerım tamam bır rahım fılmı cekılecek pekı bundan sonra olacaklar hakkında benı bılgılendırırmısınız???
nasıl yani canım sen hiç hareket etmedin mi 12 gün boyunca.ben işe gitmedim evdeyim bu hafta ama evde hareket ediyorum.yemek bile yaptım.bize hastaneden söylenen günlük işlerinizi yapabilirsiniz,merdiven cıkabilir,dus alabilirsiniz vs idi.ayrıca ben özlelikle sordum kalkmamalı mıyım diye.onlarda biz bu işi yıllardır yapıosruz rahat olun stres yapmayın.hareket etmezseniz kan dolasımı olmaz dediler.
şu an da ne durumdasın peki canım.o hamilelikler olumsuz mu sonuclandı?
kızlar merhaba benim de p.tesi transferim olduuu bekliyorum test günümü sürekli yatmaya çalışıyorum bi bu gün girdim internete
canım benim ilk bebeğim 33 haftalık karnımda öldü. Daha sonra 7 ay sonra hamile kaldım 8 haftalık karnımda öldü o nedenle biliyorum az çok şimdi hamile kalmamda zor olduğu için tüp deneyeceğiz canım ama ben de çok yoruldum inanın
merak edıyorum yumurta toplama ıslemı adetının kacıncı gunu yapıldı bellı bı suresı var mı bugun olur dıye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?