Canım 1.58 boyum kilom da bugün 76.8 geldi. 23 yaşında evliyim bir kızım var. Bu sene en yüksek 82.9u gördüm. Diyete tam anlamı ile 79.8 de başladım. Ben çok yavaş veriyorum. Ama verdiğim için şükür ediyorum. 20 günlük yemin ettim . Abur cubur yemeyeceğim 6 dan sonra birşey yemeyeceğim ve 3 litre su içeceğim diye 5. Günü bitirdim. 1 2 hafta akşam gireceğim internete saat 22 den sonra. Bugün biraz abarttim yemeği.Çok mutlu oldum şuan hoşgeldinbiraz kendinden bahset neler yapıyorsun boyun kilon kaç verdin mi aldın mı anlat :) yarın giricem kk ya artık şuan uyumam gerekiyo sınavım var yarın ilk iş kendimize plan program yaparız :) 6da kalkıcam inşallah eksileri görürüz tartımızdaa iyi geceler
Canım pansiyonların küçük ise bu kadar yemek 1600 kalori etmez ki.Menün güzel gerçekten , kalori olarakta oldukça düşük .
Ben neler yediğimi yazayım :)
Sabah: Peynir, zeytin, ekmek
Öğle: Pırasa , yoğurt
Ara: Ceviz
Akşam : ıspanak , köfte
Kalorisini hesaplamadım ama tecrübeme göre 1600 civarıdır.
Hareket malesef yoktu
Afiyet olsun. Az kalorili ve dolu dolu bir menü olmuş.bugünkü menüm :)
Sabah 07.30 -234 kalori
Tam buğday ekmeğiyle yağsız tost
Ara 10.00 - 78 kalori
3ü 1 arada içtim
Öğlen 13.00 - 433 kalori (biraz fazla oldu)
4 köfte
1 sigara böreği
1 soğan halkası
2 patates kızartmasıyla kendime tabak yaptım
Ara öğün 16.00
yeşil çay
Akşam 17.30 - 184 kalori
2 dilim kepek ekmek
40 gr lor peyniri
maydanoz ile sandviç
toplam 929 kalori yaptı. az ama olsun
su 2 lt yapar umarım
spor olarak bugün 3 mil leslie yapmak istiyorum stres atmak için
Bu arada sınavlarında başarılar diliyorum camın.sen kaç yaşındasin.Çok mutlu oldum şuan hoşgeldinbiraz kendinden bahset neler yapıyorsun boyun kilon kaç verdin mi aldın mı anlat :) yarın giricem kk ya artık şuan uyumam gerekiyo sınavım var yarın ilk iş kendimize plan program yaparız :) 6da kalkıcam inşallah eksileri görürüz tartımızdaa iyi geceler
Canım 1.58 boyum kilom da bugün 76.8 geldi. 23 yaşında evliyim bir kızım var. Bu sene en yüksek 82.9u gördüm. Diyete tam anlamı ile 79.8 de başladım. Ben çok yavaş veriyorum. Ama verdiğim için şükür ediyorum. 20 günlük yemin ettim . Abur cubur yemeyeceğim 6 dan sonra birşey yemeyeceğim ve 3 litre su içeceğim diye 5. Günü bitirdim. 1 2 hafta akşam gireceğim internete saat 22 den sonra. Bugün biraz abarttim yemeği.
Sabah 2 dilim ekmek ve 1 k k peynir 1 yeşil çay
Ara. 1 Mandalina ve ayran.
1 kahve
Öğlen 1 simit
Öğlen 3 gibi bir tabak dolusu bulgur pilavı ve 1 dilin tam buğday ekmeği.
Sonra saat 6 yi geçtiği için biRşey yemedim.
Ben de 22 yaşındayım sözlüyüm okuyorum bu kadar :) Allah bağışlasın evladını :) programını beğendim yavaş da olsa vermen güzel eğer sağlık problemin yoksa. Bugünkü menüyü saymıyoruz yarına daha güzel menüler bekliyoruz o zaman :)Bu arada sınavlarında başarılar diliyorum camın.sen kaç yaşındasin.
Canım pansiyonların küçük ise bu kadar yemek 1600 kalori etmez ki.
Doktor bana günde 7 dilim ekmek 2 kepçesi çorba yani 5 dilim ekmek . 3 et ve 2 peynir veya yumurta. 2 porsiyon sebze yemeği yani toplamda 8 10 kaşık. 4 meyve ve 3 su bardağı yoğurt hakkı verdi. Bunlar 1600 kalori dedi. Uyduğun da gerçekten veriyorsun.
Günaydın
Kendimden bahsetmek gerekirse 35 yaşındayım evli ve 2 çocuk annesiyim. Öğretmenim.
Şuan 73.5 kiloyum. Boy 1.62
4 aydır diyetisyen eşliğinde diyet yapıyorum. 17.5 kilo verdim. Daha vermem gereken 8 kilo var. Sonrasına bakacaz artık.
Teşekkür ederim. Ben de bu kadarını beklemiyordum.Çok güzel kilo vermişsin. Tebrikler
Menüde sağlıklı yiyecekler var gerçekten abur cubur yok en azından ama mesela bulgur pilavını ne kadar yediğini anlayamıyoruz, eğer 3 kaşık yediysen sorun yok tabi ama 6 kaşık yemek istiyorsak o öğünde yoğurt ve salatadan başka bir şey olmamalı. 3 kaşık ekmek yerine yenebilir sebze yemeğinin yanında örneğinDünki menüm :
Sabah: Peynir, zeytin, yarım simit, yeşillik
Öğle: Balık, salata
Akşam : et kavurma, salata , bulgur pilavı
Bulgur pilavı hariç iyiydi.
Bulgur pilavını öğle yeseydim yine çok sorun değildi ancak akşam yediğimde hemen tartıya yanısyor.
Bugün daha dikkatliyim :)
Çok güzel sağlıklı bir şekilde vermişsiniz tebrik ederimGünaydın
Kendimden bahsetmek gerekirse 35 yaşındayım evli ve 2 çocuk annesiyim. Öğretmenim.
Şuan 73.5 kiloyum. Boy 1.62
4 aydır diyetisyen eşliğinde diyet yapıyorum. 17.5 kilo verdim. Daha vermem gereken 8 kilo var. Sonrasına bakacaz artık.
Benim elimde kendim oluşturduğum listeme çok benziyo tam takip edemesem de benim menüm de buna yakınBugün menum
Kahvaltı
4 yemek k. Yulaf ezmesi
1 şu bar. Süt
1 yemek k. Kuru üzüm
Öğle
2 haşlanmış yumurta
Salata
1 dilim çavdar
Ara
Yarım paket form bisküvi
Yeşilçay
Aksam
5 yemek k. Kabak yemeği
4 yemek k. Yoğurt
Salata
1 dilim çavdar
45 dk. Egzersiz
1 kuru incir
1 şu bar. Süt
Benim her hafta diyetisyenim veriyor listeleri. Ben de uymaya calisiyorumMenüde sağlıklı yiyecekler var gerçekten abur cubur yok en azından ama mesela bulgur pilavını ne kadar yediğini anlayamıyoruz, eğer 3 kaşık yediysen sorun yok tabi ama 6 kaşık yemek istiyorsak o öğünde yoğurt ve salatadan başka bir şey olmamalı. 3 kaşık ekmek yerine yenebilir sebze yemeğinin yanında örneğin
Çok güzel sağlıklı bir şekilde vermişsiniz tebrik ederiminşallah kalanları birlikte veririz :)
Benim elimde kendim oluşturduğum listeme çok benziyo tam takip edemesem de benim menüm de buna yakın
Kilolarımız yakinmis. Inşallah birlikte olmak istediğimiz kiloya ulasirizSabah tartıldım vee bu hafta 1.6 kg vermişimhem de spor yapamadan. Pazartesi spora tekrar başlicam haftasonu eve kızlar gelicek yapamam ama pazartesi tam gaz devam 74.8 olmuşum gün itibariyle :)
Birbirimize destek olalım ki boş kalmayalım hiç :)Kilolarımız yakinmis. Inşallah birlikte olmak istediğimiz kiloya ulasiriz
Boyun kaç bu aradaBirbirimize destek olalım ki boş kalmayalım hiç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?