Mayıs bizim ayımız olsun diyenler buyursun :)

Canım 1.58 boyum kilom da bugün 76.8 geldi. 23 yaşında evliyim bir kızım var. Bu sene en yüksek 82.9u gördüm. Diyete tam anlamı ile 79.8 de başladım. Ben çok yavaş veriyorum. Ama verdiğim için şükür ediyorum. 20 günlük yemin ettim . Abur cubur yemeyeceğim 6 dan sonra birşey yemeyeceğim ve 3 litre su içeceğim diye 5. Günü bitirdim. 1 2 hafta akşam gireceğim internete saat 22 den sonra. Bugün biraz abarttim yemeği.
Sabah 2 dilim ekmek ve 1 k k peynir 1 yeşil çay

Ara. 1 Mandalina ve ayran.
1 kahve
Öğlen 1 simit

Öğlen 3 gibi bir tabak dolusu bulgur pilavı ve 1 dilin tam buğday ekmeği.
Sonra saat 6 yi geçtiği için biRşey yemedim.

Canım pansiyonların küçük ise bu kadar yemek 1600 kalori etmez ki.
Doktor bana günde 7 dilim ekmek 2 kepçesi çorba yani 5 dilim ekmek . 3 et ve 2 peynir veya yumurta. 2 porsiyon sebze yemeği yani toplamda 8 10 kaşık. 4 meyve ve 3 su bardağı yoğurt hakkı verdi. Bunlar 1600 kalori dedi. Uyduğun da gerçekten veriyorsun.

Afiyet olsun. Az kalorili ve dolu dolu bir menü olmuş.

Bu arada sınavlarında başarılar diliyorum camın.sen kaç yaşındasin.

Bu arada sınavlarında başarılar diliyorum camın.sen kaç yaşındasin.
Ben de 22 yaşındayım sözlüyüm okuyorum bu kadar :) Allah bağışlasın evladını :) programını beğendim yavaş da olsa vermen güzel eğer sağlık problemin yoksa. Bugünkü menüyü saymıyoruz yarına daha güzel menüler bekliyoruz o zaman :)

Porsiyonlarım değişiyor.
Sağlıklı yiyeceklerden doyana kadar yiyorum :)

Dünki menüm :

Sabah: Peynir, zeytin, yarım simit, yeşillik
Öğle: Balık, salata
Akşam : et kavurma, salata , bulgur pilavı

Bulgur pilavı hariç iyiydi.
Bulgur pilavını öğle yeseydim yine çok sorun değildi ancak akşam yediğimde hemen tartıya yanısyor.

Bugün daha dikkatliyim :)

Günaydın
Kendimden bahsetmek gerekirse 35 yaşındayım evli ve 2 çocuk annesiyim. Öğretmenim.
Şuan 73.5 kiloyum. Boy 1.62
4 aydır diyetisyen eşliğinde diyet yapıyorum. 17.5 kilo verdim. Daha vermem gereken 8 kilo var. Sonrasına bakacaz artık.

Bugün menum
Kahvaltı
4 yemek k. Yulaf ezmesi
1 şu bar. Süt
1 yemek k. Kuru üzüm

Öğle
2 haşlanmış yumurta
Salata
1 dilim çavdar

Ara
Yarım paket form bisküvi
Yeşilçay

Aksam
5 yemek k. Kabak yemeği
4 yemek k. Yoğurt
Salata
1 dilim çavdar

45 dk. Egzersiz
1 kuru incir
1 şu bar. Süt

Çok güzel kilo vermişsin. Tebrikler

Menüde sağlıklı yiyecekler var gerçekten abur cubur yok en azından ama mesela bulgur pilavını ne kadar yediğini anlayamıyoruz, eğer 3 kaşık yediysen sorun yok tabi ama 6 kaşık yemek istiyorsak o öğünde yoğurt ve salatadan başka bir şey olmamalı. 3 kaşık ekmek yerine yenebilir sebze yemeğinin yanında örneğin

Çok güzel sağlıklı bir şekilde vermişsiniz tebrik ederim inşallah kalanları birlikte veririz :)

Benim elimde kendim oluşturduğum listeme çok benziyo tam takip edemesem de benim menüm de buna yakın

Benim her hafta diyetisyenim veriyor listeleri. Ben de uymaya calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…