Mayıs bizim ayımız olsun diyenler buyursun :)

Bende 6 dan sonra birşey yemiyorum ya. aslında önceden ne kadar boş yediigmi fark ettim. Böyle de doyuyorum. Belki ömrüm boyunca böyle yapabilirim

Aslında benim yemek yemeye vaktim olmuyor ya. Bazen kaçırıyorum ama 6 dan önce. Sanki bu kez olacak inanıyorum ya. Kendime inancım çok fazla. bu arada tekrar spora yazıldım. Ocak da başlayacağım. haftanın 3 günu 1 er saat

keşke benim de vaktim olmasa hayırlı olsun inşallah fit bi şekilde zayıflarız ben bugün kendimde toparlanma hissettim spor yaparak zayıfladığım için iyi ki yazılmışsın çok sevindim

Bende 6 dan sonra birşey yemiyorum ya. aslında önceden ne kadar boş yediigmi fark ettim. Böyle de doyuyorum. Belki ömrüm boyunca böyle yapabilirim
peki önceden abur cubur yiyor muydun? burda herkes abur cuburdan muzdarip de bi tek ben mi değilim diye merak ettim. 40 yıl yemesem aklıma gelmez. bu iki gün de mecburen yedim resmen o da az yani. kilo alma nedenim de porsiyonlarımın büyük olmasıydı yoksa hep ev yemeği yerim normalde

keşke benim de vaktim olmasa hayırlı olsun inşallah fit bi şekilde zayıflarız ben bugün kendimde toparlanma hissettim spor yaparak zayıfladığım için iyi ki yazılmışsın çok sevindim
Yalnız soyle bir problem var. Ben spor yapmayı hiç sevmiyorum ama hiç.

Yalnız soyle bir problem var. Ben spor yapmayı hiç sevmiyorum ama hiç.
ben de sevmezdim ama 20 kilo verdiğim dönemde alışmıştım insan kendini kaptırınca yapmadan duramıyo. bi müddet devam et alışıcaksın spor sonrası ağrılar bile hoşuna gidicek :)

Ya aslında bende sen gibiyim kola veya türü şeyler içmem. Cips falan yemem. Dediğim gibi aklıma gelmez diyet de olunca Canım O kadar çok istiyor ki anlatamam. sıcak ekmege bayılıyorum mesela. olunca duramam kilo alma nedeni de bu bence birde eşim geç geliyor onunla birlikte yemek yiyordum.

Ekmeğe çözümü tam buğday yiyerek buldum. onun tadı biraz kötü. O yüzden yiyesim gelmiyor. Ekmeği eve gelirken hep ben alıyordum eve gelene kadar ucundan ucundan yarıya indiriyordum. Şimdi 'im ben alıyorum ama tam buğday

yasak olunca cazibesi artıyo galiba arada kendini ödüllendir ki aklında kalmasın Allah korusun birden saldırıverirsin sonra

ne kadar güzel bir ilerleme biz de evde senelerdir tam buğday tüketiyoruz barsaklara da çok faydalı lif oranı yüksek olduğu için

merhabalarr bugünkü menümü paylaşayım
sabah 08.30
2 dilim tam buğday ekmeğinden tost
öğlen 12.00
2 haşlanmış yumurta
ara 16.00
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kurabiye
akşam 18.30
1 kase mercimek çorbası
4 kaşık karnabahar yemeği
toplam 668 kalori aldım
1.5 lt su içtim yatana kadar 2 olur
spor leslie 3 mil yapıcam

öğlen yediğim yumurtalar saat 6 ya kadar beni tuttu resmen herkese tavsiye ederim. Bir daha yer misin derseniz çok zor çünkü tadını sevmiyorum

Kızlar bende bugün eve gelince biraz abarttım . evde misafir vardı ve normal ekmek almak zorunda kaldım yedim biraz.
Sabah peynir
Ara ayran 2 mandalina
Öğlen çorba 5 yemek kaşığı türlü biraz et ama 3 4 dilim ekmek

Akşam yememişsin sorun olacağını sanmıyorum :)

Kızlar bugün biraz kaçırdım . elmalı kurabiye tatlı falan dedi saat 2 de uzun bir süre misafirliğe gitmeyi düşünmüyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…