keşke benim de vaktim olmasaAslında benim yemek yemeye vaktim olmuyor ya. Bazen kaçırıyorum ama 6 dan önce. Sanki bu kez olacak inanıyorum ya. Kendime inancım çok fazla. bu arada tekrar spora yazıldım. Ocak da başlayacağım. haftanın 3 günu 1 er saat
peki önceden abur cubur yiyor muydun? burda herkes abur cuburdan muzdarip de bi tek ben mi değilim diye merak ettim. 40 yıl yemesem aklıma gelmez. bu iki gün de mecburen yedim resmen o da az yani. kilo alma nedenim de porsiyonlarımın büyük olmasıydı yoksa hep ev yemeği yerim normaldeBende 6 dan sonra birşey yemiyorum ya. aslında önceden ne kadar boş yediigmi fark ettim. Böyle de doyuyorum. Belki ömrüm boyunca böyle yapabilirim
Yalnız soyle bir problem var. Ben spor yapmayı hiç sevmiyorum ama hiç.keşke benim de vaktim olmasahayırlı olsun inşallah fit bi şekilde zayıflarız ben bugün kendimde toparlanma hissettim spor yaparak zayıfladığım için iyi ki yazılmışsın çok sevindim
ben de sevmezdim ama 20 kilo verdiğim dönemde alışmıştım insan kendini kaptırınca yapmadan duramıyo. bi müddet devam et alışıcaksın spor sonrası ağrılar bile hoşuna gidicek :)Yalnız soyle bir problem var. Ben spor yapmayı hiç sevmiyorum ama hiç.
Ya aslında bende sen gibiyim kola veya türü şeyler içmem. Cips falan yemem. Dediğim gibi aklıma gelmez diyet de olunca Canım O kadar çok istiyor ki anlatamam. sıcak ekmege bayılıyorum mesela. olunca duramam kilo alma nedeni de bu bence birde eşim geç geliyor onunla birlikte yemek yiyordum.peki önceden abur cubur yiyor muydun? burda herkes abur cuburdan muzdarip de bi tek ben mi değilim diye merak ettim. 40 yıl yemesem aklıma gelmez. bu iki gün de mecburen yedim resmen o da az yani. kilo alma nedenim de porsiyonlarımın büyük olmasıydı yoksa hep ev yemeği yerim normalde
İnşallah yaben de sevmezdim ama 20 kilo verdiğim dönemde alışmıştım insan kendini kaptırınca yapmadan duramıyo. bi müddet devam et alışıcaksın spor sonrası ağrılar bile hoşuna gidicek :)
yasak olunca cazibesi artıyo galibaYa aslında bende sen gibiyim kola veya türü şeyler içmem. Cips falan yemem. Dediğim gibi aklıma gelmez diyet de olunca Canım O kadar çok istiyor ki anlatamam. sıcak ekmege bayılıyorum mesela. olunca duramam kilo alma nedeni de bu bence birde eşim geç geliyor onunla birlikte yemek yiyordum.
ne kadar güzel bir ilerlemeEkmeğe çözümü tam buğday yiyerek buldum. onun tadı biraz kötü. O yüzden yiyesim gelmiyor. Ekmeği eve gelirken hep ben alıyordum eve gelene kadar ucundan ucundan yarıya indiriyordum. Şimdi 'im ben alıyorum ama tam buğday
20 gün yıl başı günü doluyor o gün yerim ışte canım isterse.yasak olunca cazibesi artıyo galibaarada kendini ödüllendir ki aklında kalmasın Allah korusun birden saldırıverirsin sonra
İyi gecelerşimdi yatıyorum, yarın görüşürüz iyi geceler
Şimdiden afiyet olsunbu arada 2 tane yumurta haşladım. yarın okulda öğlen yicem
Akşam yememişsin sorun olacağını sanmıyorum :)Kızlar bende bugün eve gelince biraz abarttım . evde misafir vardı ve normal ekmek almak zorunda kaldım yedim biraz.
Sabah peynir
Ara ayran 2 mandalina
Öğlen çorba 5 yemek kaşığı türlü biraz et ama 3 4 dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?