Mayıs-Haziran 2026 Gebelik Planlayalar Gelin Birlik Olalım🍀👩‍🍼🍀

Kızlar laboquick kuruma çizgisi veriyor mu daha önce kullanan var mı? Sabah test negatif diye koymuştum kenara şimdi bi baktım çizgi var ama saatler geçti tabii, kuruma çizgisidir di mi
İnşallah kuruma değildir kuzum elinde test varsa sabah ilk ısrarla tekrar yap bence

Kızlar laboquick kuruma çizgisi veriyor mu daha önce kullanan var mı? Sabah test negatif diye koymuştum kenara şimdi bi baktım çizgi var ama saatler geçti tabii, kuruma çizgisidir di mi
Çok kurumaya benzetemedim ben ya senide umitlendirmek istemem ama

Ayyy ne diyosun inşallah, şimdi sabaha kadar zaman geçmez kafamda emindim artık bu ay tutmadığına inşallah vardır ya
İnşallah kuzum ama ben bu markadan başka sitede dahil hiç kötü birşey duymadım görmedim yeterki pozitif olsun sabah ne ki olur elbet

İnşallah kuzum ama ben bu markadan başka sitede dahil hiç kötü birşey duymadım görmedim yeterki pozitif olsun sabah ne ki olur elbet
Valla o kadar yanlış pozitif gördüm ki bugüne kadar, hiç umutlanamıyorum. Ben olumsuza daha yakınım bakalım inşallah bebiş sürpriz yapar yarın canım

Dpo 11 bugün canım, dün bugün hep negatif çıkmıştı testlerim ama hemen atıyordum normalde ben. Bunu da koymuşum kenara şu an farkettim. Yani 8-9 saat oldu.
Kuzu benim dpo 10 da kan negatif çıktı 14 te pozitife döndü hatta senin gibi silik çizgi ile öğrendim dpo 10 da ama kanda negatif çıkmıştı

İnşallah beklediğinde değil umudunu kesitinde gelirmiş Bebek
Balımm takip ediyorum seni arada bir topiğine girip bakıyorum hayırlı olsun topiğin bu arada.Kimyasal gebelik geçirmiştin sanırım nasılsın toparlandın mı

Kuzu benim dpo 10 da kan negatif çıktı 14 te pozitife döndü hatta senin gibi silik çizgi ile öğrendim dpo 10 da ama kanda negatif çıkmıştı
Ayy dpo10 negatifi hatırlıyorum ama kan olduğunu hatırlamıyordum. Benimde dpo7 kan negatifti. Progesteron testi yapılırken beta da baktırdım. O zamandan beri umidim bi gitmişti. İnşallah bi umut bekliyorum o zaman

Balımm takip ediyorum seni arada bir topiğine girip bakıyorum hayırlı olsun topiğin bu arada.Kimyasal gebelik geçirmiştin sanırım nasılsın toparlandın mı
Kürtaj kadar aciitmadi tabiki ama yinede üzüldüm yalan yok malesef oldurmeyen acı güçlendirir hesabı akillanmamis gbi hala yeni ay için hevesleniyorum bizim nasibi zorlayis teşekkür ederim yavrum orayada beklerim hepinizi sohbet muhabbete @KalptenGulen sayesinde oldu valla ne umutlarla açtım hamile olduğumu sanıp nasip işte orayaymis belki birilerine Umut oluruz moral oluruz belki bellimi olur orada cogaliriz

Canım benim üst üste zor süreçlerden geçtin inşallah bebeğin sağlıkla bekletmeden gelsin dualarım seninle

Ayy dpo10 negatifi hatırlıyorum ama kan olduğunu hatırlamıyordum. Benimde dpo7 kan negatifti. Progesteron testi yapılırken beta da baktırdım. O zamandan beri umidim bi gitmişti. İnşallah bi umut bekliyorum o zaman
Çok erken kan vermişin zaten kuşum negatif olması gayet normal Umut herzaman vardır güzel düşünki güzel haberler alasın

Son düzenleme:
İnşallah doğrudur kuzum ama ben yaptığımda ilk 10dk içinde oluşmuşlardı sonradan değildi yarın sabah tekrarla ve bize daha net halini at inşallah

Kızlar ben röntgene gideceğim ya akşam da birkaç damla şeklinde kanama başladı daha sadece birkaç damla sildikçe peçeteye kahvemsi geliyor düşük başladı bence röntgenin zararı olmaz artık değil mi

`