- Emoji Skoru
- 1.006
- Puanlar
- 28
- Konu Sahibi KalptenGulen
-
- #14.361
Canım bu test durdukça koyulaşıyor. Ben bu gebeliğimde bunu kullandım. Silik olan çizgi bir saat sonra daha belirgin oluyor. İnşallah pozitiftir ben ümitlendim
Canım ben 4000 mg kullanıyorum ama uyutmayan bi ağrı olmadı hiç yumurtlama dönemi ağrı oluyo sadece. Farklı bi sebebi olabilir mi doktora danıştın mıYa kızlar çok alakasız olacak konulardan ama myo inositollü takviye kullanıyorum bu ay 1. Ayı dolacak, inanılmaz yumurtalık ağrım var ama söyleniştim zaten yumurta büyümüyordu doktor kontrol ettiğinde. Ama baya ağrıyo acaba takviyeden midir çalıştırmaya mı çalışıyor da başaramıyor dedim. Böyle bir şey yaşayanınız var mı uyumaya çalışıyorum uyutmuyor ağrı resmen.
Yok sormadım normaldi hafif ağrı vardı 2 haftadır çalışmaya çalışıyordur tarzı bi açıklama yapmıştı daha bilimsel dedi tabiiCanım ben 4000 mg kullanıyorum ama uyutmayan bi ağrı olmadı hiç yumurtlama dönemi ağrı oluyo sadece. Farklı bi sebebi olabilir mi doktora danıştın mı
Ayy evett evet Şey galiba sizi seviyorumİnsan yıla çıktığı arkadaşlarıyla aynı yerde olmak istiyor. Ve gerçekten buradaki bağ başka hiçbir yere benzemiyor. Ben anne grubundaki arkadaşlarımla değilde hamile kalmaya çalıştığım arkadaşlarla hala görüşüyorum 3 yıl oldu
Aaaa beddua meselesini görmedimneyse gittiği için arkasından konuşmak doğru olmaz. Bende Mart annesi olacaktım hatta Kasım ama yine Nisan. Mayıs annesi olucam galiba bu ay veya Eylül'de hamile kalırsam tabi
Adam kurstaydi 3 gün.oldu geleli 3 te 3İnsallah 2027 ye girmeden hamile kalırsın kuzu gün aşırı ilişkini yaşa elinden geleni yap sonra tevekkül et olur Allah'ın izniyle
Bizde seni seviyoruz canımAyy evett evet Şey galiba sizi seviyorum
Nefes aldırmayacağım diyorsunAdam kurstaydi 3 gün.oldu geleli 3 te 3birde yarından itibaren 20 günlük.izne ayrıldı du bakalım neler olacak 1 ayda 1 kere korunarak.iliskiyle gebe kalan ben şimdi kalmazsam bu. Koyar işte
Anam özledim deyip duruyordu 1 aydır fırsat bu fırsat acısını çıkarsın ya kimse beni düşünmüyor ona zorda bana kolay mıNefes aldırmayacağım diyorsunkız arada mola versin yazık
Bat 1 ağustosCanım beklenen adet tarihini de yazar musun öyle ekleyeyim
Hayatta iki şeye acımam bir cocuklarin yemesi giyimi birde erkeklerNefes aldırmayacağım diyorsunkız arada mola versin yazık
Aa çok geçmiş olsun inşallah kırmamışsındırBugün ayak bileğim burkuldu kuzum biraz şişlik var ağrısı da var da bir baktırayım dedim ama gidemedim daha zaten
Amiin inşallah hayırlısıyla olucak hepimizin@hariboaltinayicik canım Allah büyüktür vakti değildi demek ki ben bıraktım gebelik testi yapmayı hiç pozitif görmedim ben ama çok kişiye yalancı pozitif verdiğini gördük burada, bu süreçler geçecek biz yanındayız
@Florayolda arkadaşımm yarın ki çekimin acısız ağrısız geçecek hiç korkma anlamayacaksın bile derin nefesler al kendini kasma bitsin gitsin
@bsebse kuzum geçmiş olsun umarım ayağında önemli bir şey yoktur
Ben de maxijuno takviyesini kullandığımda aynısını yaşamıştımYa kızlar çok alakasız olacak konulardan ama myo inositollü takviye kullanıyorum bu ay 1. Ayı dolacak, inanılmaz yumurtalık ağrım var ama söyleniştim zaten yumurta büyümüyordu doktor kontrol ettiğinde. Ama baya ağrıyo acaba takviyeden midir çalıştırmaya mı çalışıyor da başaramıyor dedim. Böyle bir şey yaşayanınız var mı uyumaya çalışıyorum uyutmuyor ağrı resmen.
Bak bugün rüyamda kızımı gördüm kolunu kiriyordu şimdi bu muhabbete denk geldim inşallah birşey yoktur sadece incinmistirAa çok geçmiş olsun inşallah kırmamışsındır
Ay hadi İnşallah bakalim canım inşallah güzel geçer, cok korkmuyorum ama okuduğum şeylerden etkilendim sanırım. Benim de reglim dün bitti aslında bugün öyle çok hafif yok gibi zaten lekelenmeler yarına da bir şey kalmamış olurYeni nesil sistemmiş valla özelde çektirdim bende google a yaz korkulcak bişey değil röntgen gibi bir makina sağ sol dönüyor etrafında görüntü alıyor bana arveles dememişlerdi hiç. Ben reglden 3-4 gün sonra gitmiştim o kahverengi lekelenmeler de bitince. döngümde uzun zaten sorun olmamıştı 19. Günde falan yumurtluyorum o yüzden
Doğru canım hahhahahaHahahshs sonuç olark bozulmuş düzen erken olmuşsun kdkdkdsk
Ben aslında araştırma Hastanesi'ne çok uzun yıllar jinekolojik onkolojiye gittim orada takipliydim ama memnun kalmadım hiç doktor olmuyor hep asistanlar var aynı şeyleri yüz kere farklı kişilere anlatmaktan bikmistim hepsi ayrı kafadan konuşuyordu, o yüzden artık gitmiyorumGördüm canım cevapta yazdım aslında ama bu ara internetimden mi kaynaklı bilmiyorum forum bi tuhaf mesajım gidiyo mu anlamıyorum aşağıda tekrar görünüyo
Araştırma hastaneleri de öyleymiş galiba kuzum bana da bi yakınım anlattı yönlendiriyolarmış yani, eşimle gitmeyi planlıyorum bakalım. Ben daha önce hiç gitmedim belki vardır gidenlerden bilen burda
Canım yaptın mı testDpo 13 bugün eve gidince test yapacağım kızlar sabah regli olma hissi varken sonrasın da hiç sancı olmadı, işkillendim bende
Ayy valla benim kafa rahat doktor ilişki yasağı koydu 12.haftaya kadar.o düşünsün artık uzun bir süre gün aşırıdan sonra böyle olması ödül gibi geldi banaAdam kurstaydi 3 gün.oldu geleli 3 te 3birde yarından itibaren 20 günlük.izne ayrıldı du bakalım neler olacak 1 ayda 1 kere korunarak.iliskiyle gebe kalan ben şimdi kalmazsam bu. Koyar işte
Çizginin rengi nasıl çıplak gözle?Kızlar laboquick kuruma çizgisi veriyor mu daha önce kullanan var mı? Sabah test negatif diye koymuştum kenara şimdi bi baktım çizgi var ama saatler geçti tabii, kuruma çizgisidir di mi
Pembe gibi ama testte çok sararmış tam anlayamıyorum canımÇizginin rengi nasıl çıplak gözle?