- Emoji Skoru
- 10.761
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi KalptenGulen
-
- #14.341
Kırmızı gelene kadar umut hep varAyy dpo10 negatifi hatırlıyorum ama kan olduğunu hatırlamıyordum. Benimde dpo7 kan negatifti. Progesteron testi yapılırken beta da baktırdım. O zamandan beri umidim bi gitmişti. İnşallah bi umut bekliyorum o zaman
Üzülmemek eldemi kuşum en azından oluyor bebişlerin Çoğalırsında çoğaltırsında.Nasibi zorlaki Rabbim biran önce tekrardan göbüşünü doldursunn Gwksduwnbs. Topiğinde gebeşleri gördükçe seviniyorum umarım isteyen herkese nasip olur ama topikleri açılan konuları gezip fikrime uymayan mesajları beğenmiyorum.Bunu gören arkadaş ahını bırakıp hesabını pasifleştirdi. En ufak şeyde ah koyup beddua ediyorlar anlamadım ki birşey çekinir oldum artık birine birşey demeyeKürtaj kadar aciitmadi tabiki ama yinede üzüldüm yalan yok malesef oldurmeyen acı güçlendirir hesabı akillanmamis gbi hala yeni ay için hevesleniyorumbizim nasibi zorlayis teşekkür ederim yavrum orayada beklerim hepinizi sohbet muhabbete @KalptenGulen sayesinde oldu valla ne umutlarla açtım hamile olduğumu sanıp nasip işte orayaymis belki birilerine Umut oluruz moral oluruz belki bellimi olur orada cogaliriz
Evet muhtemelen kuruma çizgisi canım ya bende öyle düşünüyorum ama bir umut işteİnşallah doğrudur kuzum ama ben yaptığımda ilk 10dk içinde oluşmuşlardı sonradan değildi yarın sabah tekrarla ve bize daha net halini at inşallah
Bence öncesinde bi beta ver ne olur ne olmaz kuzumKızlar ben röntgene gideceğim ya akşam da birkaç damla şeklinde kanama başladı daha sadece birkaç damla sildikçe peçeteye kahvemsi geliyor düşük başladı bence röntgenin zararı olmaz artık değil mi
Canım bu test durdukça koyulaşıyor. Ben bu gebeliğimde bunu kullandım. Silik olan çizgi bir saat sonra daha belirgin oluyor. İnşallah pozitiftir ben ümitlendimKızlar laboquick kuruma çizgisi veriyor mu daha önce kullanan var mı? Sabah test negatif diye koymuştum kenara şimdi bi baktım çizgi var ama saatler geçti tabii, kuruma çizgisidir di mi
Bence emin olduktan sonra röntgen çekil canım ne olur ne olmazKızlar ben röntgene gideceğim ya akşam da birkaç damla şeklinde kanama başladı daha sadece birkaç damla sildikçe peçeteye kahvemsi geliyor düşük başladı bence röntgenin zararı olmaz artık değil mi
Canım noldu neden kadın doğumcuya uğrasaydın bir iyi misinKızlar ben röntgene gideceğim ya akşam da birkaç damla şeklinde kanama başladı daha sadece birkaç damla sildikçe peçeteye kahvemsi geliyor düşük başladı bence röntgenin zararı olmaz artık değil mi
@Simlidenizkizi @bebekim32 @melek_50 @sourandsweet kızlar merhaba Bat tarihleriniz geçmiş ne alemdesiniz
İnşallah Ağustos güncellemesi nazar boncuğunu koymak için olsunCanım ben geçen hafta regl oldum
SAT 23 Temmuz, BAT 16 Ağustos
Kuruma da yapmadı bende ama hiçEvet muhtemelen kuruma çizgisi canım ya bende öyle düşünüyorum ama bir umut iştebakalım ne çıkacak yarın.
Bence öncesinde bi beta ver ne olur ne olmaz kuzum
Bugün ayak bileğim burkuldu kuzum biraz şişlik var ağrısı da var da bir baktırayım dedim ama gidemedim daha zatenCanım noldu neden kadın doğumcuya uğrasaydın bir iyi misin
Amin kuzucum inşallah hepimiz için güzel haberler aldığımız bir ay olsunİnşallah Ağustos güncellemesi nazar boncuğunu koymak için olsun
Çok geçmiş olsun canım geciktirmeden bir baktır istersen için rahat etsin çok ağrıyorsaBugün ayak bileğim burkuldu kuzum biraz şişlik var ağrısı da var da bir baktırayım dedim ama gidemedim daha zaten
Tahmin ettim kimden bahsettiğini aslında iyi kız ama görüş ayrılıkları oldu galiba olabilir .Allah razı olsun valla bende orayı kurdum ama aklımda burdaÜzülmemek eldemi kuşum en azından oluyor bebişlerin Çoğalırsında çoğaltırsında.Nasibi zorlaki Rabbim biran önce tekrardan göbüşünü doldursunn Gwksduwnbs. Topiğinde gebeşleri gördükçe seviniyorum umarım isteyen herkese nasip olur ama topikleri açılan konuları gezip fikrime uymayan mesajları beğenmiyorum.Bunu gören arkadaş ahını bırakıp hesabını pasifleştirdi. En ufak şeyde ah koyup beddua ediyorlar anlamadım ki birşey çekinir oldum artık birine birşey demeye
Allah razi olsun kuzum yaşayan yaşamayan herkes inşallah pozitifleei görür 13 senede yaşamadığım şeyler 5 ayda yaşadım ne diyim demekki rabbim.kaldirabilecegimizi düşündu şükür biz saglikliyiz inşallah yine olacak inanıyorumCanım benim üst üste zor süreçlerden geçtin inşallah bebeğin sağlıkla bekletmeden gelsin dualarım seninle
Evet tahmin ettiğin kişi zaten çoğu kişi ile sorunları var.Bir insan nekadar kötü olsa bile beddua edecek kadar olmamalı hem anne hemde hamile hoş şeyler değil ya neyse neyse oldu bitti.Tahmin ettim kimden bahsettiğini aslında iyi kız ama görüş ayrılıkları oldu galiba olabilir .Allah razı olsun valla bende orayı kurdum ama aklımda burdaarada bakıyorum inşallah dediğin gibi olur kuzu hepimiz bu kadar çektiğimiz sıkıntılardan sonra oldunun mutluluğunu yaşarız
İnsan yıla çıktığı arkadaşlarıyla aynı yerde olmak istiyor. Ve gerçekten buradaki bağ başka hiçbir yere benzemiyor. Ben anne grubundaki arkadaşlarımla değilde hamile kalmaya çalıştığım arkadaşlarla hala görüşüyorum 3 yıl olduEvet tahmin ettiğin kişi zaten çoğu kişi ile sorunları var.Bir insan nekadar kötü olsa bile beddua edecek kadar olmamalı hem anne hemde hamile hoş şeyler değil ya neyse neyse oldu bitti.
Bende Mart annelerindeyim ama burayı bırakamıyorum burdakilerle ayrı bir bağım var ya sürekli girip Test yapan varmı diye bakıyorum
Aaaa beddua meselesini görmedimEvet tahmin ettiğin kişi zaten çoğu kişi ile sorunları var.Bir insan nekadar kötü olsa bile beddua edecek kadar olmamalı hem anne hemde hamile hoş şeyler değil ya neyse neyse oldu bitti.
Bende Mart annelerindeyim ama burayı bırakamıyorum burdakilerle ayrı bir bağım var ya sürekli girip Test yapan varmı diye bakıyorum
Batımız aynı günCanım ben geçen hafta regl oldum
SAT 23 Temmuz, BAT 16 Ağustos