Mayıs-Haziran 2026 Gebelik Planlayalar Gelin Birlik Olalım🍀👩‍🍼🍀

Ayy dpo10 negatifi hatırlıyorum ama kan olduğunu hatırlamıyordum. Benimde dpo7 kan negatifti. Progesteron testi yapılırken beta da baktırdım. O zamandan beri umidim bi gitmişti. İnşallah bi umut bekliyorum o zaman
Kırmızı gelene kadar umut hep var

Üzülmemek eldemi kuşum en azından oluyor bebişlerin Çoğalırsında çoğaltırsında.Nasibi zorlaki Rabbim biran önce tekrardan göbüşünü doldursunn Gwksduwnbs. Topiğinde gebeşleri gördükçe seviniyorum umarım isteyen herkese nasip olur ama topikleri açılan konuları gezip fikrime uymayan mesajları beğenmiyorum.Bunu gören arkadaş ahını bırakıp hesabını pasifleştirdi. En ufak şeyde ah koyup beddua ediyorlar anlamadım ki birşey çekinir oldum artık birine birşey demeye

İnşallah doğrudur kuzum ama ben yaptığımda ilk 10dk içinde oluşmuşlardı sonradan değildi yarın sabah tekrarla ve bize daha net halini at inşallah
Evet muhtemelen kuruma çizgisi canım ya bende öyle düşünüyorum ama bir umut işte bakalım ne çıkacak yarın.
Bence öncesinde bi beta ver ne olur ne olmaz kuzum

Kızlar laboquick kuruma çizgisi veriyor mu daha önce kullanan var mı? Sabah test negatif diye koymuştum kenara şimdi bi baktım çizgi var ama saatler geçti tabii, kuruma çizgisidir di mi
Canım bu test durdukça koyulaşıyor. Ben bu gebeliğimde bunu kullandım. Silik olan çizgi bir saat sonra daha belirgin oluyor. İnşallah pozitiftir ben ümitlendim

Bence emin olduktan sonra röntgen çekil canım ne olur ne olmaz

@hariboaltinayicik canım Allah büyüktür vakti değildi demek ki ben bıraktım gebelik testi yapmayı hiç pozitif görmedim ben ama çok kişiye yalancı pozitif verdiğini gördük burada, bu süreçler geçecek biz yanındayız

@Florayolda arkadaşımm yarın ki çekimin acısız ağrısız geçecek hiç korkma anlamayacaksın bile derin nefesler al kendini kasma bitsin gitsin

@bsebse kuzum geçmiş olsun umarım ayağında önemli bir şey yoktur

Canım noldu neden kadın doğumcuya uğrasaydın bir iyi misin

Evet muhtemelen kuruma çizgisi canım ya bende öyle düşünüyorum ama bir umut işte bakalım ne çıkacak yarın.

Bence öncesinde bi beta ver ne olur ne olmaz kuzum
Kuruma da yapmadı bende ama hiç
Daha gidemedim zaten geç gelecekmiş eşimde

Tahmin ettim kimden bahsettiğini aslında iyi kız ama görüş ayrılıkları oldu galiba olabilir .Allah razı olsun valla bende orayı kurdum ama aklımda burda arada bakıyorum inşallah dediğin gibi olur kuzu hepimiz bu kadar çektiğimiz sıkıntılardan sonra oldunun mutluluğunu yaşarız

Canım benim üst üste zor süreçlerden geçtin inşallah bebeğin sağlıkla bekletmeden gelsin dualarım seninle
Allah razi olsun kuzum yaşayan yaşamayan herkes inşallah pozitifleei görür 13 senede yaşamadığım şeyler 5 ayda yaşadım ne diyim demekki rabbim.kaldirabilecegimizi düşündu şükür biz saglikliyiz inşallah yine olacak inanıyorum

Evet tahmin ettiğin kişi zaten çoğu kişi ile sorunları var.Bir insan nekadar kötü olsa bile beddua edecek kadar olmamalı hem anne hemde hamile hoş şeyler değil ya neyse neyse oldu bitti.
Bende Mart annelerindeyim ama burayı bırakamıyorum burdakilerle ayrı bir bağım var ya sürekli girip Test yapan varmı diye bakıyorum

İnsan yıla çıktığı arkadaşlarıyla aynı yerde olmak istiyor. Ve gerçekten buradaki bağ başka hiçbir yere benzemiyor. Ben anne grubundaki arkadaşlarımla değilde hamile kalmaya çalıştığım arkadaşlarla hala görüşüyorum 3 yıl oldu

Aaaa beddua meselesini görmedim neyse gittiği için arkasından konuşmak doğru olmaz. Bende Mart annesi olacaktım hatta Kasım ama yine Nisan. Mayıs annesi olucam galiba bu ay veya Eylül'de hamile kalırsam tabi

Ya kızlar çok alakasız olacak konulardan ama myo inositollü takviye kullanıyorum bu ay 1. Ayı dolacak, inanılmaz yumurtalık ağrım var ama söyleniştim zaten yumurta büyümüyordu doktor kontrol ettiğinde. Ama baya ağrıyo acaba takviyeden midir çalıştırmaya mı çalışıyor da başaramıyor dedim. Böyle bir şey yaşayanınız var mı uyumaya çalışıyorum uyutmuyor ağrı resmen.

`