- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.101
canım bende bugün kahverengi leke gördüm bu leke kırmızıya dönüştü çok korktum regl oldum sandım biraz araştırdım doktorumu aradım yerleşme kanaması olabilir dedi bakalım yarın test yapıcam herşeyin hayırlısı
yok canım olmadım daha regl tarihim 10 haziran yani yarın umarım olmam yaa
sigara içen varmı aranızda ben içiyorum maalesef kızımda hamileliğimde içmedim ama doğumdan sonra başladım
bu sefer başlamak istemiyorum inşallah yapabilirim
tabi bunun yanı sıra kilomda var 76 kiloyum
Insallah benımde kanda pozıtıf cıkar canım senın beta hcg kactı
sigara çok kötü,ben geçen seneye kadar içiyordum hem de büyük bir zevkle ama eşimle tanışınca bıraktım çünkü o nefret ediyor başta zor olmuştu ama alıştım şimdi kokusuna bile dayanamıyorum sen de bebişin için içmiceksin tatlım,kilo konusuna gelince biz de başka bir topikte gebeliğe hazırlık kilo vermeye çalışıyoruz
ne güzel ben nedense diyet konuusnda bir türlü dikiş tutturamadım başladığım diyetler en fazla bir hafta sürüryor daha çok morelim bozuluyor
slm kızlar, ben gecen ay kimyasal gebelik yaşadım, bu ayda 3 gün oldu gecikeli, bugün pembemsi bir leke geldi,anlam veremedim, ama korkuyorum test yapmayada,belki kimyasaldan sonra adet gecikmesidir diyorum,arada bir hafiften kasıklarıma ağrı oluyor benim gibi olan varsa yardımcı olursa sevinirim....
arkadaşlar dün kahverengi lekelr görüyordum akşama kırmızıya döndü lekeler bügünde adet kanaması gibi kan testi yaptırdım 5.25çıktı doktorum büyük ihtimalle düşük yapıyorsun dedi çarşamba bidaha yapıcam eğer oran 5 ten sıfıra düşerse düşük yapmışım eğer yükselirse hamileyim yalnız kanamam var sanırm düşük yapıyorum
Devlet hastanesine mi gidiyorsun canım? 5,25 normal aslında neden düşük demiş ki 0-10 arası aylık periyotlarda olabilen bir değer,bence düşük değildir parça parça kanaman olmuyorsa
hayır özele gidiyorum normalmi ne olur dua edin tahlile önce hemşire baktı hamilesin dedi o kadar duygulandımki hemen ağlamaya başladım ama doktor gelince çok düşük biz buna gebelik diyemiyoruz dedi sevincim 5dk bile sürmedi yani
hayır özele gidiyorum normalmi ne olur dua edin tahlile önce hemşire baktı hamilesin dedi o kadar duygulandımki hemen ağlamaya başladım ama doktor gelince çok düşük biz buna gebelik diyemiyoruz dedi sevincim 5dk bile sürmedi yani
5 üstü gebeliktir
düşük yapma ihtimalin yüksek canım(((
bugün sabah kalktığımda 3 -4 tane çizgi şeklinde kahverengi lekem geldi. daha adetime en erken 4-5 gün yada 1 hafta var. adet olması imkansız çünkü düzenlidir adetim devamıda yok zaten. ama gelicek diye çok korkuyorum. bu kadar erken düşükde olmaz bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması olabilir mi? çok korkuyorum bir daha yaşamak istemiyorum. birde göbek deliğimin etrafı çok acıyo dokununca ve kasılıyor
sizce hamilemiyim neler oluyor bana. sevinmelimiyim üzülmelimiyim?:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?