Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

ayy kanguruyu görünce yazmadan edemedim.dün akşam kocam dediki sen sakın o şeylerden alma sürekli düşüp duruyosun zaten bari bebeğe bişe olmasın dedi
cidden o açıdan çok tehlikeli bişey bencede:26:

ay o kanguruları herald ebende kullanamam zaten önümü görümüyom normalde bide onunla kesin sakatlık çıkarırım ama benim eşim kullancakmış kanguruyu şimdiden alcakmışız

yaf el alıntdan hallettik onu karıştırma şinci belli olmaz bakalım doktor yarın en dicek zaten çalışmalar 1 gün geri kaydı bugün gitseydim hemen bu akşam başlıyodu ama yarına kaldı 20 gündür adamla kankayız artık yan gözle bakamıcam diye korkuyom

ayy kanguruyu görünce yazmadan edemedim.dün akşam kocam dediki sen sakın o şeylerden alma sürekli düşüp duruyosun zaten bari bebeğe bişe olmasın dedi
cidden o açıdan çok tehlikeli bişey bencede:26:

ahahahaa yine güldüm yaa çokmu düşüyosun sen
ben alırım diye tahmin ediyorum zaten çocuk varken dikkatli yürümek lazım

iasi canım yanlış hesap oldu pardon canım evet seninle dahada yakınız benim yumurtalar yine nazlanmazsa üşengeçlik yapmazlarsa bir hafta felan olur heralde aramızda

gizemcan iyikki geldin ben bişeyler duydum presedle ilgili tam ondan bahsediyoduk

ay o kanguruları herald ebende kullanamam zaten önümü görümüyom normalde bide onunla kesin sakatlık çıkarırım ama benim eşim kullancakmış kanguruyu şimdiden alcakmışız

evet hallettik biz kaşla göz arası

hee halı gibiyim sokaklarda

Herkese iyi gecelerrr.kimyasal gebelikten sonra bi sonraki ay cokkk hamis olan okudummm ve bende calismaya karar verdimmmm:)))hayirlisi bakalimm:))

Merhaba kızlar, bende 2 yıllık evliyim kasım ayında bir düşük yaşadım. Şimdi tekrar düşünüyorum 7 mayıs regl tarihim bakalım ne olacak😍 Rabbim isteyen herkese sağlıklı yavrular nasip etsin😊

merhaba kızlar, bende çok umutlu olmama rağmen nisanda yine kırmızı kartı gördüm ve yine moral sıfır....
yine ümitleri mayısa bağladım hayırlısı inş. ben ekim ayında 6 haftalık bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldum. ocaktan beri uğraşıyoruz ama hala elde var sıfır.
benide mayısda hamile kalmak isteyenleere ekleyin lütfennn...

Beklenen adet tarihim 2 mayıs ama sadece yumurtalama günlerimde tahminimce tabi haftada 3 kez birlilte olduk daha olmadık .of offf kocamın iş yoğunluğu nedeniyle bir araya gelemiyoruz gelsek de yorgun oluyor olmuyor.Bazen çok sinirleniyorum.hakkımda hayırlısı .

hoş geldiniz kızlar umarım mayısta haberlerinizi alırız

hoşgeldin canımmmmm umarım sende hamiş haberi verirsin bize eklendin bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…