- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.361
yeni işin hayırlı olsun canımm umarım herşey yolunda gider
canımmm inşallaaah inşallaaaah hepsi gebelık belırtısıdır. Test için sabırsızlanıyosun bılıyorum ama çokda dayanamazsan adetıne 2 gun kala yap canımm umarım güzel haberler verirsin
ay ne bileyim cnaım yaa 10 gün önce göğüslerimde ve kasıklarımda hamilelik belirtisi vardı sonra onlar geçti adet belirtilerim başladı 2 gün önce o belirtilerde gitti dün sadece bir defa peçeteye bulaşan akıntıyla karışık ip gibi bi kan geldi. dikkatli bakmasan görünmez bile. sonra bidaha yok. bugün hiçbişey gelmedi. az önce gittim ip şeklinde olan kırmızı gitmiş yerine pembe toz pembe akıntı gelmiş peçeteye bulaştı tabi. ama sonrası yok yine.
dayanamayıp test yaptım negatif.olacağını hiç sanmıyorum
of yaa inşallah uğurlu gelmiştir dicem canım ama benim hiç hamilelik belirtim yokki
İyi dileklerin icin Sağol canım dahada gelmezse yarın gidicem sen daha once hamile kalmışın daha iyihissedersin vücudundaki degisiklikleri hamişsindir belki tatlım sıkma hiç canını üzücü bir deneyim yaşamışsin ama hep diyoruz bak hamile kalabiliyorsun hem anca kendine gelmiştir 5 ayda vücudun belki bu ay olmuştur bide erken gebelik testleri nette satiliyor bugun 20 tane Ovulasyon 2 tane ultra erken gebelik testialdım paket halinde
hiçç özell degill fatmacimm sonucta aynii şey içinn cabalıyoruzz....dün sabahh degildee afedersin 20.de olduu onda hissetimm baskıı acııı...inşaaşlhh yarabim hamileyimdirrrrrr................dün gece ateşş gibi yandıı ayagimin altıııı
boşverr bu kaygılarda güzell.......evet koku degişirmişş..ama ben adet olmaya yakın ter kokumm degişiyoo...yogun oluyoo yanii
bebeişimmm stres yapma bak ben bu ay okadar stres yaptım ilk defa 2 gun önce oldum. Senınde bugun günün daha pek geçmemiş. Ya stresren geçikti, yada inşallaah hamilesindir canımmmm. Bikaç gün bekle kırmızılar gelmezse bı doktora gözükürsün
ne güzell bir isim bulmuşsunuz topiğeee bayıldımmm... inşaallah o bebiş bu göbüşe gelecek :))
Hiç korkma tatlım sıkma kendini ben hep daha kötüsünü düşünürüm insanlar kalp ameliyatı oluyor öyle duşun umarım kolayca gecer kan oksijenle bir araya geldigi rengi siyahlasiyor ondanmi acabaamiiiin inş hsg den korkuyorum bakalım ne olacak bu arada bende siyah lekeler görüyorum kırmızı değil acaba neden
rica ederim canım. evet hissetmem lazım ama ben 5 aydır belirti yaşıyorum ama hamile kalamıyorum bu yüzden güvenim kalmadı:) tek fark bu ay göğüslerim inş o bebişimin habercisidir:)
haklısın belki öyledir ama insan sabredemiyor işte hele birde kaybedince. uygun oluyormu internette fiyatlar canım?
Hiç korkma tatlım sıkma kendini ben hep daha kötüsünü düşünürüm insanlar kalp ameliyatı oluyor öyle duşun umarım kolayca gecer kan oksijenle bir araya geldigi rengi siyahlasiyor ondanmi acaba
inşallah tatlım güzel haberler alırız senden canım ben gittigidiyordan aldım laboquik forumda baktım kullananlar var iyi demişler markaya 20 Ovulasyon 2 ultra erken gebelik testi hepsi 22 tl ama nette başka markalar baya bı pahalı
Ovulasyon Testi - GittiGidiyor
inşallah canım benim inşallah... bilgin için sağol daha önce bakmıştım çok pahalıydı zaten
merhaba kızlar adetime yaklaşık 8-9 gün var yarın kan testi yaptırsam çıkar mı peki
valla canım çok merak ediyorum sanki bu ay geçmedi benim adetim 5 haftada bir geldiği için zaman geçmiyor bir de eğer yoksa dişçiye gitmeyi planlıyorum ya da varsa kendime daha dikkat etmek istiyorumçıkabilir canım ama neden acele ediyorsun
Evetcanim yaa banada cok pahalı geldi bide o dijitaller falan baya bı pahalı ucuz etin suyu kara çıkmaz inşallah
valla canım çok merak ediyorum sanki bu ay geçmedi benim adetim 5 haftada bir geldiği için zaman geçmiyor bir de eğer yoksa dişçiye gitmeyi planlıyorum ya da varsa kendime daha dikkat etmek istiyorum
merhaba kızlar adetime yaklaşık 8-9 gün var yarın kan testi yaptırsam çıkar mı peki
belki çıkabilir ama beklemek en iyisi canım yanılabilirsin moralin bozulabilir.
haklısınız yaptırmayacam . canımı şimdiden sıkmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?