Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

canımmm inşallaaah inşallaaaah hepsi gebelık belırtısıdır. Test için sabırsızlanıyosun bılıyorum ama çokda dayanamazsan adetıne 2 gun kala yap canımm umarım güzel haberler verirsin

umarım canım umarım bu sefer umutlarım kırılmaz. evet test için sabırsızlanıyorum cumartesi adet olurum diye bekliyorum perşembe sabahı test yaparım olmazsa...

belirtim yok diyorsun canım ama o gelen akıntıda normal değil bence. eminim için içine sığmıyordur.bir an önce kan testi yaptır kurtul derim. hakkında hayırlısı olsun canım...

rica ederim canım. evet hissetmem lazım ama ben 5 aydır belirti yaşıyorum ama hamile kalamıyorum bu yüzden güvenim kalmadı:) tek fark bu ay göğüslerim inş o bebişimin habercisidir:)
haklısın belki öyledir ama insan sabredemiyor işte hele birde kaybedince. uygun oluyormu internette fiyatlar canım?

boşverr bu kaygılarda güzell.......evet koku degişirmişş..ama ben adet olmaya yakın ter kokumm degişiyoo...yogun oluyoo yanii

canım bu yazınızı görünce merak ettim eşim gelince boynumdan koklatdım ne kokuyor dedim arkadaşımızın bebeği var eşim yaman mı geldi sen bebek kokuyorsun dedi aynı yaman gibi kokuyon dedi böyle birşey olabilir mi ki?

stres yapmıyorum canım biran önce gelmesi için sabırsızlanıyorum sadece ama dedimya ilk kez gecikme yaşıyorum kaç aydır her ay sorun yaşıyorum inşallah kötü bişey yoktur.

ne güzell bir isim bulmuşsunuz topiğeee bayıldımmm... inşaallah o bebiş bu göbüşe gelecek :))

inşallah gelecek

amiiiin inş hsg den korkuyorum bakalım ne olacak bu arada bende siyah lekeler görüyorum kırmızı değil acaba neden
Hiç korkma tatlım sıkma kendini ben hep daha kötüsünü düşünürüm insanlar kalp ameliyatı oluyor öyle duşun umarım kolayca gecer kan oksijenle bir araya geldigi rengi siyahlasiyor ondanmi acaba

inşallah tatlım güzel haberler alırız senden canım ben gittigidiyordan aldım laboquik forumda baktım kullananlar var iyi demişler markaya 20 Ovulasyon 2 ultra erken gebelik testi hepsi 22 tl ama nette başka markalar baya bı pahalı
Ovulasyon Testi - GittiGidiyor

inşallah canım benim inşallah... bilgin için sağol daha önce bakmıştım çok pahalıydı zaten

valla canım çok merak ediyorum sanki bu ay geçmedi benim adetim 5 haftada bir geldiği için zaman geçmiyor bir de eğer yoksa dişçiye gitmeyi planlıyorum ya da varsa kendime daha dikkat etmek istiyorum

sen yokmuş gibi davranıp kafanı rahat tutmaya bak ama varmış gibide kendine dikkat et canım biliyorsun stres yapınca geri kaçıyo bu yaramazlar

haklısınız yaptırmayacam . canımı şimdiden sıkmak istemiyorum

hayırlısı olsun kuzum canını sıkmayacaksın tabiki.
bak bana bugün bat gelmesi lazımdı ama gelen giden yok işin garibi hamilelik belirtiside yok ama canımı sıkmıyorum kırmızılar gelmezse bebeğim benimle deyip sevincem gelirse biran önce çalışmalar başlayacak diye sevincem iki durumuda lehime çevirdim hepimiz böyle olacağız bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…