Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

arkadaşlar bende adet oldum yarın tüp bebek için gidiyoruz hsg em çekilecek dua edin bana korkuyorum

Canımı hadi hayırlısı sıkma hiç canını inşallah hemen sonuc alırsın takip ettigim forumda bı arkadasım var gecen ay ilk denemede hamile kaldı seninde olur tatlım inşallah

Canımı hadi hayırlısı sıkma hiç canını inşallah hemen sonuc alırsın takip ettigim forumda bı arkadasım var gecen ay ilk denemede hamile kaldı seninde olur tatlım inşallah

amiiiin inş hsg den korkuyorum bakalım ne olacak bu arada bende siyah lekeler görüyorum kırmızı değil acaba neden

Hadi ya canım inşallah hamilelik belirtileridir bende hiç biri yoktu aslında erken gebelik testleri var hemen bakabiliyorsun ama bosver bekle bence

Tatlım 2 tane test yaptım negatif sabah pembe geldi bı kaç saat oncede kahverengi geldi ama suan bişey yok hiç umudum yok netten 20 tane Ovulasyon testi aldım bu ay yumurtaliklar catlicakmi bakalım

canım içimden bir ses sen hamilesin diyor adetin gecikmiş ve gerisi gelmiyor inş vardır bebişin:) yarına sabaha kadar gelmezse mutlaka kan testi yaptır sabah. bu ay bende kalamıcam öyle hissediyorum kalmazsam ne yapcam bilmiyorum

Hadi ya canım inşallah hamilelik belirtileridir bende hiç biri yoktu aslında erken gebelik testleri var hemen bakabiliyorsun ama bosver bekle bence

inşallah canım ya bu 5. denemem kürtajdan sonra yıprandım artık aslında her ay belirti yaşıyorum ama bu belirtiler değişik geldi. kasıklarım adet olmadan 1 hafta önce ağrırdı şimdi ağrımıyor. erken gebelik testlerini geçen ay aradım ama çevremde bulamadım her yerde olmuyormuş en iyisi beklemek 2 gün kala yaparım test

ay kızlar korkmaya başladım ben yaaa acaba kötü bişeymi var hayır testler negatif çıkıyo ama adet olamıyorum ben ilk adet olmaya başladığım günden beri hiç saatim şaşmadı bugün hala gelmedi ama.
yarına kadar bekleyip sağlık ocağınamı gitsem yoksa bi süre daha bekleyip kendi doktorumamı gitsem bilemedim

belirtilerin var mı canım? inşallah hamilesindir bu topiği başlatmak uğurlu gelmiştir sana bence beklemeye gerek yok adetin geçmiş kan testinde çıkar sonuçta sabah gidip kan testi yaptır bence. ama sağlık ocağında ertesi gün çıkıyor sanırım...

saol canım teşekkur ederımm. aynen folbıol cok önemlı çook

canımmm inşallaaah inşallaaaah hepsi gebelık belırtısıdır. Test için sabırsızlanıyosun bılıyorum ama çokda dayanamazsan adetıne 2 gun kala yap canımm umarım güzel haberler verirsin

ay ne bileyim cnaım yaa 10 gün önce göğüslerimde ve kasıklarımda hamilelik belirtisi vardı sonra onlar geçti adet belirtilerim başladı 2 gün önce o belirtilerde gitti dün sadece bir defa peçeteye bulaşan akıntıyla karışık ip gibi bi kan geldi. dikkatli bakmasan görünmez bile. sonra bidaha yok. bugün hiçbişey gelmedi. az önce gittim ip şeklinde olan kırmızı gitmiş yerine pembe toz pembe akıntı gelmiş peçeteye bulaştı tabi. ama sonrası yok yine.
dayanamayıp test yaptım negatif.olacağını hiç sanmıyorum

of yaa inşallah uğurlu gelmiştir dicem canım ama benim hiç hamilelik belirtim yokki

ben daha önceden de duymuştum ama bugün doktor da diyince inandım mantıklı geldı sonucta eşlerinde o vıtamıne ıhtıyacı var netıcede bebeiş onlardan gelıyor doktorum kardeş payı yapın yarısını sen iç yarısını eşin dedi bizde bu akşam hemen başladık

bebeişimmm stres yapma bak ben bu ay okadar stres yaptım ilk defa 2 gun önce oldum. Senınde bugun günün daha pek geçmemiş. Ya stresren geçikti, yada inşallaah hamilesindir canımmmm. Bikaç gün bekle kırmızılar gelmezse bı doktora gözükürsün

İyi dileklerin icin Sağol canım dahada gelmezse yarın gidicem sen daha once hamile kalmışın daha iyihissedersin vücudundaki degisiklikleri hamişsindir belki tatlım sıkma hiç canını üzücü bir deneyim yaşamışsin ama hep diyoruz bak hamile kalabiliyorsun hem anca kendine gelmiştir 5 ayda vücudun belki bu ay olmuştur bide erken gebelik testleri nette satiliyor bugun 20 tane Ovulasyon 2 tane ultra erken gebelik testi aldım paket halinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…