- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.341
ayyyyy canım hadi inş yerleşme kanamasıdırkaç saat oldu leke geleli çok mu geldi canım
arkadaşlar bende adet oldum yarın tüp bebek için gidiyoruz hsg em çekilecek dua edin bana korkuyorum
Canımı hadi hayırlısı sıkma hiç canını inşallah hemen sonuc alırsın takip ettigim forumda bı arkadasım var gecen ay ilk denemede hamile kaldı seninde olur tatlım inşallah
merhaba kızlar, benim adetime 5 gün kaldı meraktan çatlama durumundayım ama hiç umut yok içimde. belirtimde pek yok. sadece göğüs başlarım büyüdü, damarlar belirginleşti ama bu bazen adete yakında oluyor en çok dikkatimi çeken göğsümün etrafının rengi açıldı ve genişledi. bir de aniden adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor kasılıyor ve bastırınca acıyor. sizce hamilelik belirtisi olabilir mi bunlar yoksa adet belirtisimi? nezaman test yapsam çatlıcammmmmmm yaaaaaaaaa
Tatlım 2 tane test yaptım negatifsabah pembe geldi bı kaç saat oncede kahverengi geldi ama suan bişey yok hiç umudum yok netten 20 tane Ovulasyon testi aldım bu ay yumurtaliklar catlicakmi bakalım
Hadi ya canım inşallah hamilelik belirtileridir bende hiç biri yoktu aslında erken gebelik testleri var hemen bakabiliyorsun ama bosver bekle bence
amiiiin inş hsg den korkuyorum bakalım ne olacak bu arada bende siyah lekeler görüyorum kırmızı değil acaba neden
hakkında hayırlısı olur inş canım üzülme. bende hsg çekildim anestezili zor olmadı. sen anestezili çekilceksin
ay kızlar korkmaya başladım ben yaaa acaba kötü bişeymi var hayır testler negatif çıkıyo ama adet olamıyorum ben ilk adet olmaya başladığım günden beri hiç saatim şaşmadı bugün hala gelmedi ama.
yarına kadar bekleyip sağlık ocağınamı gitsem yoksa bi süre daha bekleyip kendi doktorumamı gitsem bilemedim
Canım sorun olmamasına sevindim. Folik asit bebekte olabilecek nöral tüp defekti denilen rahatsızlığın önlenmesinde çok önemli role sahip. Bebek için uğraşan herkes mutlaka günde bir tane folbiol almalı, kızlar hepinize söylüyorum, bilgisi olmayan varsa diye, hepimize hayırlı bebişler :)
haklısın canım aksatmamak lazım ama hep birşey çıkıyor, bugün yeni işe başladım ve yakında izin almam çok zor inş en kısa zamanda gidicem doktora. bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.
merhaba kızlar, benim adetime 5 gün kaldı meraktan çatlama durumundayım ama hiç umut yok içimde. belirtimde pek yok. sadece göğüs başlarım büyüdü, damarlar belirginleşti ama bu bazen adete yakında oluyor en çok dikkatimi çeken göğsümün etrafının rengi açıldı ve genişledi. bir de aniden adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor kasılıyor ve bastırınca acıyor. sizce hamilelik belirtisi olabilir mi bunlar yoksa adet belirtisimi? nezaman test yapsam çatlıcammmmmmm yaaaaaaaaa
arkadaşlar bende adet oldum yarın tüp bebek için gidiyoruz hsg em çekilecek dua edin bana korkuyorum
belirtilerin var mı canım? inşallah hamilesindir bu topiği başlatmak uğurlu gelmiştir sanabence beklemeye gerek yok adetin geçmiş kan testinde çıkar sonuçta sabah gidip kan testi yaptır bence. ama sağlık ocağında ertesi gün çıkıyor sanırım...
çok sevindim canım bir sorun çıkmamasına...inşallah işe yarar en kısa zamanda kalırsın. folbiol bende kullanıyorum her gün yarım içiyorum ama eşlerinde kullandığını ilk defa duydum anlayamadım.
ay ne bileyim cnaım yaa 10 gün önce göğüslerimde ve kasıklarımda hamilelik belirtisi vardı sonra onlar geçti adet belirtilerim başladı 2 gün önce o belirtilerde gitti dün sadece bir defa peçeteye bulaşan akıntıyla karışık ip gibi bi kan geldi. dikkatli bakmasan görünmez bile. sonra bidaha yok. bugün hiçbişey gelmedi. az önce gittim ip şeklinde olan kırmızı gitmiş yerine pembe toz pembe akıntı gelmiş peçeteye bulaştı tabi. ama sonrası yok yine.
dayanamayıp test yaptım negatif.olacağını hiç sanmıyorum
of yaa inşallah uğurlu gelmiştir dicem canım ama benim hiç hamilelik belirtim yokki
canım içimden bir ses sen hamilesin diyor adetin gecikmiş ve gerisi gelmiyor inş vardır bebişin:) yarına sabaha kadar gelmezse mutlaka kan testi yaptır sabah. bu ay bende kalamıcam öyle hissediyorum kalmazsam ne yapcam bilmiyorum
inşallah canım ya bu 5. denemem kürtajdan sonra yıprandım artıkaslında her ay belirti yaşıyorum ama bu belirtiler değişik geldi. kasıklarım adet olmadan 1 hafta önce ağrırdı şimdi ağrımıyor. erken gebelik testlerini geçen ay aradım ama çevremde bulamadım her yerde olmuyormuş en iyisi beklemek 2 gün kala yaparım test
amin canım sağol bilmiyorum sadece korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?