Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

onu sana yazmamıştım canım yanlış anlamışsın. iyidir o testler merak etme. ben baktım ama bu ay almıcam adetime beklicem olursam alırım.kaç gün önce yapılıyormuş hcg canım

Haaahaaa koptum aksam aksam gülmekten salakligima doymayım hem yalan dünya hem survivor izleyip hemde foruma yetişiyorum uçmusşum

çıkabilir canım ama neden acele ediyorsun

Canım önce belirteyim alıntı yaptığım mesajın seçilmiş bir mesaj değil, sadece görebilmen kolay olsun diye gördüğüm ilk mesajından alıntı yaptım. Biliyorsunuz benim batım 15 mayıs, az önce test yaptım ve fotosunu koyuyorum. Sanırım hamileyim. Tabi ultrasonda görmeden inanmam ama teste göre hamileyim. Eğer hamileysem, darısı heeepinizin başına canlarım :)

tarantulaa hayırlıı ugurluu olsun kardesimm çok ama çok sevindim darisii bizlerede olsun

Kızlar dün doktora gittim kese göründü ama embriyo görünmedi doktor riskli bir gebelik olabilir dedi yani düşük olabilirmiş...5 haftalıkmış...başına gelen varmı 5 haftalıkken düşük yapan var mı

bebegimm 6.hAFTADA GÖRÜNÜYOO bebekk bende öylee olmustuu.korkmaa bişii olmaz

canım bence panik yapma 5 haftalkken sadece kese görünür bebek görünmez ancak 6 yada 7 haftalıkken bebek gözükür bence biraz bekle dr fazla aldırma herkes bişey söylüyor.

doktor kese yamuk dedi yamuk görünüyormuş yani yolunda gitmeyen bişeyler varmış

bozulmuss kese demek istedigii doktorun.bende öylee olduu 7 haftaya kadar düzgündüü sonra bozulmaya başladii 10.haftada kürtajj oldum.....kann degerlerin nasıll düzenlii artışş gösteriyomu

Caniim tebrik ederim hayırlısı olsun inşallah sağliklica berisini kucağına alırsın kaçıncı deneme tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…