- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.381
Denemiş olucam canım ama forumlarda okudum kullananlar var hiç degilse ultra erken gebelik testim olmuş oldu
onu sana yazmamıştım canım yanlış anlamışsın. iyidir o testler merak etme. ben baktım ama bu ay almıcam adetime beklicem olursam alırım.kaç gün önce yapılıyormuş hcg canım
Haaahaaakoptum aksam aksam gülmekten salakligima doymayım hem yalan dünya hem survivor izleyip hemde foruma yetişiyorum uçmusşum
olabilir canım bende survivor izliyorum arasıra bakıyorum.
Tatlım bu arada adetim normale dondü yerleşen falan yok yani bana gidiyor bı taraftanönümüzdeki ay hep birlikte hamişiz
:44:hiç üzme kendini inşallah öteki aya kalırsın. bende adet olurum zaten bu ay merak etme yanlız kalmazsın:) belki ovulasyon testlerin işe yarar canım.
İnşallah canım gelişmeleri yazarım burdan hem ovu. Kullanmak isteyen arkadaşlarda okumuş olur
çıkabilir canım ama neden acele ediyorsun
Canım önce belirteyim alıntı yaptığım mesajın seçilmiş bir mesaj değil, sadece görebilmen kolay olsun diye gördüğüm ilk mesajından alıntı yaptım. Biliyorsunuz benim batım 15 mayıs, az önce test yaptım ve fotosunu koyuyorum. Sanırım hamileyim. Tabi ultrasonda görmeden inanmam ama teste göre hamileyim. Eğer hamileysem, darısı heeepinizin başına canlarım :)Eki Görüntüle 710881
Kızlar dün doktora gittim kese göründü ama embriyo görünmedi doktor riskli bir gebelik olabilir dedi yani düşük olabilirmiş...5 haftalıkmış...başına gelen varmı 5 haftalıkken düşük yapan var mı
bebegimm 6.hAFTADA GÖRÜNÜYOO bebekk bende öylee olmustuu.korkmaa bişii olmaz
bende hamileymişim ama hiç beklemiyordum hala ne yapacağımı bilmiyorum
canım bence panik yapma 5 haftalkken sadece kese görünür bebek görünmez ancak 6 yada 7 haftalıkken bebek gözükür bence biraz bekle dr fazla aldırma herkes bişey söylüyor.Kızlar dün doktora gittim kese göründü ama embriyo görünmedi doktor riskli bir gebelik olabilir dedi yani düşük olabilirmiş...5 haftalıkmış...başına gelen varmı 5 haftalıkken düşük yapan var mı
doktor kese yamuk dedi yamuk görünüyormuş yani yolunda gitmeyen bişeyler varmış
Canım önce belirteyim alıntı yaptığım mesajın seçilmiş bir mesaj değil, sadece görebilmen kolay olsun diye gördüğüm ilk mesajından alıntı yaptım. Biliyorsunuz benim batım 15 mayıs, az önce test yaptım ve fotosunu koyuyorum. Sanırım hamileyim. Tabi ultrasonda görmeden inanmam ama teste göre hamileyim. Eğer hamileysem, darısı heeepinizin başına canlarım :)Eki Görüntüle 710881
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?