- 2 Ocak 2009
- 1.410
- 44
- 158
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.321
boşverr bu kaygılarda güzell.......evet koku degişirmişş..ama ben adet olmaya yakın ter kokumm degişiyoo...yogun oluyoo yanii
Canım benim kokum aynı ama göğüslerim çok ağrıyo, ama uçları hassas yada acılı falan değil. Gece rüyamda test yapmıştım ama hatırlayamıyorum sonucu neydi
canimm amaa adet olmaya yakınn yANii adet olcaksamm dedimm...ama inşaalh senin kokunn bebektendirr :)ayyyy canım benimmm gel sarılayım sanaacidden değişirmiymiş koku hiç duymamıştım eşiminde bildiğini sanmıyorum söylediğinde dalga geçiyor sandım hatta. olmazdı bende adet zamanıma yakın falan ayy çok şaşıdım.. inşallah bebeklerimiz bizimledir ya inşallahhh
Canım benim kokum aynı ama göğüslerim çok ağrıyo, ama uçları hassas yada acılı falan değil. Gece rüyamda test yapmıştım ama hatırlayamıyorum sonucu neydi
canım birde damarlar belirirmşi göğüslerde. benim uç kısımlarında arasıra beliriyor irileşiyor sonra gidiyor. ama bu belirginlik ara aramı süreklimi olurmuş bilmiyorum
şimdi mi oldum hiç üzülme sakın o gelicek sana
bende çok heycanlıyımm.heledee sag kasıgıma igne batıp içinde bişilerr çırpınıncaa..................olmadin dimii hallaa senn
çok üzgünüm arkadaşlar :'( gebeliğim dış gebelik çıktı ve acil ameliyat oldum
kızlaaaar merhaba...Az önce doktordan geldimm ve hemen yazdıklarınızı okudum. Doktor adetın 3. gunu gel bı kontrol edelım demişti. Çok şükür hiç bir sıkıntı yok herşey yolunda dedi ben cok ıstedıgımı dıle getırdım ve bana klomen verdı yumurtalıklarımı arttırcakmış. Haftaya salı gel bakalım ilaç işe yaramış mı dedi. Ayrıca foklik asiti mutlaka iç dedi folbiol kullanmamı ve gunde 1 tane yarısını sen iç yarısınıda eşin içsin mutlaka dedı bu bılgıyı sızlerle paylaşmak istedim folbiolu sadece kadınlar deıl sağlıklı bı bebek için eşlerinde içmesi şartmış. Özelllikle düşük yapanlar, aklınızda bulunsun kızlarr
Düzensizse ovu. testi kesin al derim volere.:114: Ben 18. günde çift çizgiyi gördüm sandım. Tam koyu değildi ama koyuya yakındı. 21.gün öylesine yapayım dedim. Bi baktım kopkoyu çizgi çıktı. meğer o günmüş.Eşimin de inanası gelmiyor artık hangi gün yumurtlama günü diye. Zaten sol kasığımda ağrı o gün oldu, ordan da anladım.
tatlım geldimi kırmızılar... iyi bari bekletmediüzülme tamammı çok şükür sağlıklıyız ve kırmızılarımız geliyor bunu bilyioruz...
2 gebeligimdede yerleşme kanamasi yaşadimm....biri adete 2 gün kala pembee...2.ci adet günüü kahverengii...sen sanirim hamilesinn yerleşme kanamasii gelmiş.bugun sabret yarin sabahhh test yaptırr...hadii bakalımm mutluu oldum
kızlar eczaneden test alırken utanmalar sıkılmalar oluyomu sizdede :):)
kızlar eczaneden test alırken utanmalar sıkılmalar oluyomu sizdede :):)
canımm sakın ihmal etme bu basit bişey deil tümör. Her geçen gün yayılıyor ve Allah korusun kötü huylu olursa ılk akciğere sıçrıyor ve akciğer kanseri başlıyor. Allah korusun herşey başımıza gelebılır oyuzden sakın ama sakın ihmal etme. Bak ben amelyat oldum ohh be dıyorum boşuna o ağrıları çekmişim keşke daha önceden olsaydım diyorum. Amelyatımı sormuşsun. Amelyatım çok güzel geçti tabı basıt bı amelyat deıl 4 saat kaldım amelatta ama sonu güzel oldu çok şükür. Canım kemik tümöru dalında en uzman kadro Ankara üniversitesi İbni sina hastanesi prfosr doktor Yavuz Yener Sağlık ve ekıbını sana tavsıye ederım turkıyenın her yerınden o doktor ıcın gelıyor ınsnlar. Benım amelyatımıda onlar yaptı.
kızlaaaar merhaba...Az önce doktordan geldimm ve hemen yazdıklarınızı okudum. Doktor adetın 3. gunu gel bı kontrol edelım demişti. Çok şükür hiç bir sıkıntı yok herşey yolunda dedi ben cok ıstedıgımı dıle getırdım ve bana klomen verdı yumurtalıklarımı arttırcakmış. Haftaya salı gel bakalım ilaç işe yaramış mı dedi. Ayrıca foklik asiti mutlaka iç dedi folbiol kullanmamı ve gunde 1 tane yarısını sen iç yarısınıda eşin içsin mutlaka dedı bu bılgıyı sızlerle paylaşmak istedim folbiolu sadece kadınlar deıl sağlıklı bı bebek için eşlerinde içmesi şartmış. Özelllikle düşük yapanlar, aklınızda bulunsun kızlarr
Tatlım benim bat 10 mayisti bugun test yaptım ama negatif sonrada pembe bir kan geldi ben regl oldum diye duyurdum burdanama şimdi baktım cok az kahverengi yani adetim hiç böyle olmaz benim acaba yerleşme kanamasımi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?