Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

boşverr bu kaygılarda güzell.......evet koku degişirmişş..ama ben adet olmaya yakın ter kokumm degişiyoo...yogun oluyoo yanii

Canım benim kokum aynı ama göğüslerim çok ağrıyo, ama uçları hassas yada acılı falan değil. Gece rüyamda test yapmıştım ama hatırlayamıyorum sonucu neydi

Canım benim kokum aynı ama göğüslerim çok ağrıyo, ama uçları hassas yada acılı falan değil. Gece rüyamda test yapmıştım ama hatırlayamıyorum sonucu neydi

canım birde damarlar belirirmşi göğüslerde. benim uç kısımlarında arasıra beliriyor irileşiyor sonra gidiyor. ama bu belirginlik ara aramı süreklimi olurmuş bilmiyorum

canimm amaa adet olmaya yakınn yANii adet olcaksamm dedimm...ama inşaalh senin kokunn bebektendirr :)

benimde kokum henüzz degişmedii.gögsümde acımıyoo.sadece sag kasıkk batıyoo ve içinde bişiler çırpınıyoo.kalp atımı gibi

canım birde damarlar belirirmşi göğüslerde. benim uç kısımlarında arasıra beliriyor irileşiyor sonra gidiyor. ama bu belirginlik ara aramı süreklimi olurmuş bilmiyorum

Canım evet ilk hamilelikse fark edebilirsin o damarlanmayı, kan hacminin artışına bağlı olarak damarlar belirginleşiyo ama benim hep damarlı zira benim ilk değil. Damarlanma sürekli oluyo canım ve zamanla daha da belirginleşiyo. Ben yarın kan vereyim diyorum sağlık ocağında aslında ama eşim niye boşuboşuna kanını vericen bekle biraz testte çıksın önce diyo, kararsız kaldım :)

kızlaaaar merhaba... Az önce doktordan geldimm ve hemen yazdıklarınızı okudum. Doktor adetın 3. gunu gel bı kontrol edelım demişti. Çok şükür hiç bir sıkıntı yok herşey yolunda dedi ben cok ıstedıgımı dıle getırdım ve bana klomen verdı yumurtalıklarımı arttırcakmış. Haftaya salı gel bakalım ilaç işe yaramış mı dedi. Ayrıca foklik asiti mutlaka iç dedi folbiol kullanmamı ve gunde 1 tane yarısını sen iç yarısınıda eşin içsin mutlaka dedı bu bılgıyı sızlerle paylaşmak istedim folbiolu sadece kadınlar deıl sağlıklı bı bebek için eşlerinde içmesi şartmış. Özelllikle düşük yapanlar, aklınızda bulunsun kızlarr

bende çok heycanlıyımm.heledee sag kasıgıma igne batıp içinde bişilerr çırpınıncaa..................olmadin dimii hallaa senn

yok canım hala olmadım gelemediler gelemeyesiceler :)

çok üzgünüm arkadaşlar :'( gebeliğim dış gebelik çıktı ve acil ameliyat oldum

offff canım yaaa inan çok üzüldüm içim sızladı neden acil ameliyat oldun kanama başlamışmıydı
bende şubatta yaşadım o acıyı ama çok şükür kürtaj ve iğne ile sonlandı.
hoş o günden beri sorunum bitmiyo ve her seferinde doktor beni ameliyat etmek niyetini ortaya koyuyo ama olsun

Canım sorun olmamasına sevindim. Folik asit bebekte olabilecek nöral tüp defekti denilen rahatsızlığın önlenmesinde çok önemli role sahip. Bebek için uğraşan herkes mutlaka günde bir tane folbiol almalı, kızlar hepinize söylüyorum, bilgisi olmayan varsa diye, hepimize hayırlı bebişler :)

Amaan erkeklerde zaten öyle seylere pek takılmiyorlar benim yumurtaliklar yavaş calisiyormus o yüzden alicam tatlım inşallah bendede komployu çizgi çıkar

Tatlım benim bat 10 mayisti bugun test yaptım ama negatif sonrada pembe bir kan geldi ben regl oldum diye duyurdum burdan ama şimdi baktım cok az kahverengi yani adetim hiç böyle olmaz benim acaba yerleşme kanamasımi :44:

çok üzgünüm arkadaşlar :'( gebeliğim dış gebelik çıktı ve acil ameliyat oldum

Tatlım gecmis olsun üzme kendini hamile kalabiliyorsun öyle duşun hem benim kuzenimde yaz sonu dış gebelik geçirdi ama su an 4.5 aylık cok saglikli erkek bebise hamile stres yapma kendine saglikli bir sekilde bebisin olur tatlım

kızlar eczaneden test alırken utanmalar sıkılmalar oluyomu sizdede :):)

Bende hiç olmuyor canım yaa :44: tabi eczacı erkek olunca biraz sıkılıyorum ama dün girdim eczaneye adama dedim erken gebelik testi yok Ovulasyon testi var dedi bende anlatıyorum o değil diyorum bu testte hemen hamileliğin belli oluyor eczacı ne olduğunu bilmiyor bile

haklısın canım aksatmamak lazım ama hep birşey çıkıyor, bugün yeni işe başladım ve yakında izin almam çok zor inş en kısa zamanda gidicem doktora. bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.

çok sevindim canım bir sorun çıkmamasına...inşallah işe yarar en kısa zamanda kalırsın. folbiol bende kullanıyorum her gün yarım içiyorum ama eşlerinde kullandığını ilk defa duydum anlayamadım.

Tatlım benim bat 10 mayisti bugun test yaptım ama negatif sonrada pembe bir kan geldi ben regl oldum diye duyurdum burdan ama şimdi baktım cok az kahverengi yani adetim hiç böyle olmaz benim acaba yerleşme kanamasımi :44:

ayyyyy canım hadi inş yerleşme kanamasıdır kaç saat oldu leke geleli çok mu geldi canım

merhaba kızlar, benim adetime 5 gün kaldı meraktan çatlama durumundayım ama hiç umut yok içimde. belirtimde pek yok. sadece göğüs başlarım büyüdü, damarlar belirginleşti ama bu bazen adete yakında oluyor en çok dikkatimi çeken göğsümün etrafının rengi açıldı ve genişledi. bir de aniden adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor kasılıyor ve bastırınca acıyor. sizce hamilelik belirtisi olabilir mi bunlar yoksa adet belirtisimi? nezaman test yapsam çatlıcammmmmmm yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…