Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

senin büyük gün bugün canım bu akşam sbah olmaz artık sabah ilk idrarınlamı yapacaksın canım nasıl olacak

çokk heycanlıyım kulaklarım yaniyoo...eger olmassam iş çıkısına kadar eve giderken test alıpp hemen yapcam....eger çıkmassa 1-2 gün daha beklerr kana giderim artık

çokk heycanlıyım kulaklarım yaniyoo...eger olmassam iş çıkısına kadar eve giderken test alıpp hemen yapcam....eger çıkmassa 1-2 gün daha beklerr kana giderim artık

rabbim gönlüne göre verecek inşallah önce kandamı çıkıyordu idrardamı kanda dimi

ay canım tebrik ederim buradan bile belli oluyo galiba hamilesin ama kan testine ne zaman gideceksin. ay çok sevindim hamişlerimiz artıyo sırası gelen gidiyo sıra bize geliyo

günayydinn canlarr benim bugünn adet günüm duaa edin olmayayımmmm

inşallah olmazsın canım

geçmiş olsun canım umarım bebeğin seninledir

bende hamileymişim ama hiç beklemiyordum hala ne yapacağımı bilmiyorum

hayırlı olsun tebrik ederim

geçmiş olsun canım hastaneye git gebelik durumun olduğunu söyle önce kan testi yapsınlar sonra duruma bakarlar. kan testi yaptır canım çıkar kesin sonuç.

canımmm kapı gibi hamilesinn cizgi burdan bile belli oluyorrr ohh be regl haberlerinden sonra hamile haberi almak iyi geldi umarım herşe yolunda gider canımmmm hayırlı ugurlu olsuuuuuun Maşallaaaah

Canım o hiç belli olmuyor her kadının farklı kimisi adetinin bittiği gün çift çizgiyi görüyor sende çalısmalara devam et hangi marka kullanıyorsun tatlım.

daha 7 gün var geç döllenme olmuşsa bile çıkarmı acaba

çıkar canım kanda değerin 5 i geçmesi yeterli :)

canin saolsunn yaz daha yenii başlıyoorr........çokkk güzell günlerr bizlerii bekliyoo

evet canım hazirana daha sıkı çalışacağım zaten umudum yoktu çünkü ovu. günlerini kaçırmıştım

aaaaa bir sürü belirti vardı halbuki gerçi sen umutsuzdun ama hayırlısı olsun canım haziranda olacak inşallah

evet canım umutsuzdum ama şimdi umudum var haziran benim ayım olacak inşallah

haziranda da beraberiz desene... Hakkımızda hayırlısı olsun canımmm. Ben doktora gittim herşey normal dedi klomen verdi. İstersen Sende 3. günü bi gözük doktora canımmm

Bende Haziran'a sizinleyim canım yarın benmde adetimin 3. Gunu gidip kan vericem bakalım fsh im ne olmuş dua edin benim icin düşük çıksın degerim fsh düşerse yumurtaliklarimda çalışıcak :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…