- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.421
yeniii ayınn seninde hayırlı olsun canim..benimde bugunn...dün gecee acayipp kasıkk agrısıı cektimmm..simdidie az az varrr
senin büyük gün bugün canım bu akşam sbah olmaz artık sabah ilk idrarınlamı yapacaksın canım nasıl olacak
çokk heycanlıyım kulaklarım yaniyoo...eger olmassam iş çıkısına kadar eve giderken test alıpp hemen yapcam....eger çıkmassa 1-2 gün daha beklerr kana giderim artık
Canım önce belirteyim alıntı yaptığım mesajın seçilmiş bir mesaj değil, sadece görebilmen kolay olsun diye gördüğüm ilk mesajından alıntı yaptım. Biliyorsunuz benim batım 15 mayıs, az önce test yaptım ve fotosunu koyuyorum. Sanırım hamileyim. Tabi ultrasonda görmeden inanmam ama teste göre hamileyim. Eğer hamileysem, darısı heeepinizin başına canlarım :)Eki Görüntüle 710881
günayydinn canlarr benim bugünn adet günüm duaa edin olmayayımmmm
Kızlar dün doktora gittim kese göründü ama embriyo görünmedi doktor riskli bir gebelik olabilir dedi yani düşük olabilirmiş...5 haftalıkmış...başına gelen varmı 5 haftalıkken düşük yapan var mı
bende hamileymişim ama hiç beklemiyordum hala ne yapacağımı bilmiyorum
dün akşam tam yatmaya hazırlanırken mutfakta birşeylerle uğraşıyordum ayağıma tencere düştü ve ayağımın orta parmağı baya kötü oldu sabah ola hayır ola dedik sabah kalktım kocaman şişmiş basamıyorumda üstüne . bat 7 gün kaldı ufak tefek belirtilerimde var e şimdi hastaneye gitsem röntgen çekecekler ne yapıcam ben kızlar... hamilelikte röntgen tehlikelidir elbet ama bu durumlarda hastanelerde ne yapıyorlar bileniniz varmı
rabbim gönlüne göre verecek inşallah önce kandamı çıkıyordu idrardamı kanda dimi
daha 7 gün var geç döllenme olmuşsa bile çıkarmı acaba
meleklerim kırmızılar beni ziyarete geldi umutlar hazirana kaldı
kandaaaa çıkarmişşş 4 günlükk bile....
Canım önce belirteyim alıntı yaptığım mesajın seçilmiş bir mesaj değil, sadece görebilmen kolay olsun diye gördüğüm ilk mesajından alıntı yaptım. Biliyorsunuz benim batım 15 mayıs, az önce test yaptım ve fotosunu koyuyorum. Sanırım hamileyim. Tabi ultrasonda görmeden inanmam ama teste göre hamileyim. Eğer hamileysem, darısı heeepinizin başına canlarım :)Eki Görüntüle 710881
hayırlısı olsun arkadaşım bu ay ovulasyonla daha sıkı çalışırsın hiç değilse daha garanti olur pozitif olmana çok sevindim canım. bende dün akşam yine yapayım dedim ovualasyon bir kaç dk sonra çizgi belirginleşmeye sonrada kalınlaşmaya başladı anlamadım bugün 21 hala devam edermi yumurtlama acaba testtemi bi sorun var anlamadım
4 günlük derken döllenmeden sonraki 4 günden bahsediyorsun heralde canım
yeniii ayınn seninde hayırlı olsun canim..benimde bugunn...dün gecee acayipp kasıkk agrısıı cektimmm..simdidie az az varrr
daha 7 gün var geç döllenme olmuşsa bile çıkarmı acaba
canin saolsunn yaz daha yenii başlıyoorr........çokkk güzell günlerr bizlerii bekliyoo
aaaaa bir sürü belirti vardı halbuki gerçi sen umutsuzdun ama hayırlısı olsun canım haziranda olacak inşallah
haziranda da beraberiz desene... Hakkımızda hayırlısı olsun canımmm. Ben doktora gittim herşey normal dedi klomen verdi. İstersen Sende 3. günü bi gözük doktora canımmm
haziranda da beraberiz desene... Hakkımızda hayırlısı olsun canımmm. Ben doktora gittim herşey normal dedi klomen verdi. İstersen Sende 3. günü bi gözük doktora canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?