Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

aaaaa iyiymiş fiyatı markası ne canım internettenmi aldın eczanedenmi bende alayım bari

bir dönem kist tedavisi oldum o dönem dr civan perçemi önermişti yumurtalıkları çalıştırıyormuş evet ilaçları kesinlikle kullanmaktan yanayım ama yanı sıra kürler otların falan fadası olduğunu kesinlikle düşünüyorum...

yok yokk iyyim :) korkuttugum için özür didlerim.......yok işte çıkmıyoo niye anlamıyorum

canımmm aynı sıkıntı bende de vardı. Ben hallettım sanada anlatıyım umarım faydalı olur :)) Sayfanın en yukarısında kontrol panelenı tıklıosun.Sol tarafta ayarlarım dıye bı kutucuk var ordan seçeneklerı düzenleyı tıklıyosun. Sayfayaı aşagıya doğru ındır Çeşitli seçenekler yazan yerın altında mesaj editörü var. ORda basit editör işaretlı ouzden gözükmuyo. Sen standart editörü işaretle daha sonrada en aşağıya in ve değişiklikleri kaydet de olur inşallaah

:13:
canim AHSENN olduuu saollllllllllll

canım ben 5 haftalıktı düşük yaptığımda inmşallah öyle birşey yaşamazsın rabbim yardım etsin.bolbol dua et

selam arkadaşlar bende 2.bebeği düşünüyorum dün doktordaydım ben 2-3 ayda bir adet oluyorum
kızımada gonopheneyle hamilekalmıştım dünki doktorda hemen söktürücü verdi adet olunca gel yazıyım ilacı dedi hiç tahlil filan istemedi
kafam karıştı tahlil istesemmi acaba adet olunca gittiğimde ne diyorsunuz

Bana hiiiç ilac falan vermedi canım Aslan pençesinde öyle forumlarda okudum inşallah ise yarar ben laboquik i gittigidiyordan aldım sayı olarak fazla almak istediğim icin digerleri cok pahalı geldi kk nde okudum bu markayı kullananlar varmış onlarda netten almışlar bende sipariş verdim gelir yarın
http://...............................-20-adet-ovulasyon-2-u-erken-gebelik-83157359 bu benm aldığım
Ovulasyon Testi - GittiGidiyor bunlarda hepsii

Daha önceki dogumundada gittiğin bir doktormu canım yoksa ilk kez mı gittin bide belki adetliyken tahlil yapacaktır bana öyle yapmıştı canım reglnin 3. Gunu kan almıştı

selam kızlar bende sürekli formu takip ediyordum üye olup birlikte beklemeye karar verdim destek oluruz birbirimize dedim ..bende ilk kez geçen ay denedim ama öylesineydi yani düzenli olmadı.ama psikolojik etki neymiş öğrendim beklemediğim halde günüm 9 gün gecikti.4.gün kan testi yaptırdım çıkmadı ve 9. gün kırmızılar geldi zaten.şimdi bu ay bende haziranda güzel haberi almak için sabırsızlananlar arasında olcam .. bu arada soğan suyuna başladım ve tabi ovülasyon testi aldım ben hazırım sıra bebişim de oda hazır olsun ve göbüşüme gelsin :) .allahım isteyen herkesi bebeğine kavuştursun

melis1643 aramıza hoşgeldin canımmmm umarım sende haziranda sevinenlerden olursun. Hep beraber mutlu haberleri alırız inşallaaaaah canımmm bat tarıhını yanı beklenen adet tarıhını ve kaç aydır istediğini yaz arkadaşımız senıde lısteye eklesinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…