- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.461
kızzzzz ödüm patladııı bişey oldu sandıydımmmmm :)
tatlım msj yazaren aşağıda ikonlar çıkmıyormu sende
Ben baya ucuza aldım canım ya laboquik 20 tane 22 tl
su an elimde Aslan pençesi otu iciyorum ilk defa doktorum hiç ilaçta vermedi direk aşılama yapalım dedi biz zaten korunuyorduk bebis düşüncemiz yoktu dahaşok olup kadının suratına alık alık bakınca Gidin 2 ay deneyin olmazsa tedaviye başlayalım dedi
BAT tarihi nedir ? daha yeniyim buralarda :))
yok yokk iyyim :) korkuttugum için özür didlerim.......yok işte çıkmıyoo niye anlamıyorum
yok yokk iyyim :) korkuttugum için özür didlerim.......yok işte çıkmıyoo niye anlamıyorum
canımmm aynı sıkıntı bende de vardı. Ben hallettım sanada anlatıyım umarım faydalı olur :)) Sayfanın en yukarısında kontrol panelenı tıklıosun.Sol tarafta ayarlarım dıye bı kutucuk var ordan seçeneklerı düzenleyı tıklıyosun. Sayfayaı aşagıya doğru ındır Çeşitli seçenekler yazan yerın altında mesaj editörü var. ORda basit editör işaretlı ouzden gözükmuyo. Sen standart editörü işaretle daha sonrada en aşağıya in ve değişiklikleri kaydet de olur inşallaah
Kızlar dün doktora gittim kese göründü ama embriyo görünmedi doktor riskli bir gebelik olabilir dedi yani düşük olabilirmiş...5 haftalıkmış...başına gelen varmı 5 haftalıkken düşük yapan var mı
:13:
canim AHSENN olduuu saollllllllllll
yawyaw canım ne yaptın test yaptınmı?
aaaaa iyiymiş fiyatı markası ne canım internettenmi aldın eczanedenmi bende alayım bari
bir dönem kist tedavisi oldum o dönem dr civan perçemi önermişti yumurtalıkları çalıştırıyormuş evet ilaçları kesinlikle kullanmaktan yanayım ama yanı sıra kürler otların falan fadası olduğunu kesinlikle düşünüyorum...
selam arkadaşlar bende 2.bebeği düşünüyorum dün doktordaydım ben 2-3 ayda bir adet oluyorum
kızımada gonopheneyle hamilekalmıştım dünki doktorda hemen söktürücü verdi adet olunca gel yazıyım ilacı dedi hiç tahlil filan istemedi
kafam karıştı tahlil istesemmi acaba adet olunca gittiğimde ne diyorsunuz
yok dilinya canim bugun adet günümm eger gelmessee benimkiler....bu aksamm yada yarin yaparım bi testt heycanlıyım...sende keyifler nasıllll
bıraktığın gibiyim canım çok şükür hala beklemedeyim:)
Kızlar benim sat 8 mayıstı 28 günde bir adet oluyorum sizce yumurtlama dönemim ne zaman eşim gelecekte yanıma
selam kızlar bende sürekli formu takip ediyordum üye olup birlikte beklemeye karar verdim destek oluruz birbirimize dedim ..bende ilk kez geçen ay denedim ama öylesineydi yani düzenli olmadı.ama psikolojik etki neymiş öğrendim beklemediğim halde günüm 9 gün gecikti.4.gün kan testi yaptırdım çıkmadı ve 9. gün kırmızılar geldi zaten.şimdi bu ay bende haziranda güzel haberi almak için sabırsızlananlar arasında olcam .. bu arada soğan suyuna başladım ve tabi ovülasyon testi aldım ben hazırım sıra bebişim de oda hazır olsun ve göbüşüme gelsin :) .allahım isteyen herkesi bebeğine kavuştursun
18 ilee 23 mayısııı iyii degerlendirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?