Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

Bende Haziran'a sizinleyim canım yarın benmde adetimin 3. Gunu gidip kan vericem bakalım fsh im ne olmuş dua edin benim icin düşük çıksın degerim fsh düşerse yumurtaliklarimda çalışıcak :26:

canım fsh ı düşürmek için bir ilaç yada kür falan yokmu acaba

Canım o hiç belli olmuyor her kadının farklı kimisi adetinin bittiği gün çift çizgiyi görüyor sende çalısmalara devam et hangi marka kullanıyorsun tatlım.

canım ben 11 de çift çizgiyi gördüm ara ara yaptığımdada hep gördüm çift çizgi işte en sonda dün akşam... ilk yaptığımda çizgi tekti hani onu görmesem testte sorun var dicem... fortest kullanıyorum canım ama baya pahalı bu ya 5 tanesine 40 tl verdim

bana yardımcı olun hiç hazır değildim hiç böyle bir planım yoktu ben ne yapacam şimdi

bişey yapmayacaksın canım bu güzel haberin ve önümüzdeki 9 ayın tadını çıkaracaksın ne kadar şanslısın bizler kaç aydır uğraşıyoruz ama bize gelmiyor. demekki bebeğin seni çok sevmiş hemen gelivermiş
yani böyle diyorum ama aksi bir düşüncen yoktur değilmi :18:

arkadaşlar merhaba bu ayın 9 unda regl oldum 2. günü kırmızı kahverengi bir damla 3. günü öyle bir damla ilk defa böyle oldu bir seneyi aşkın bir süredir istiyoruz bebek.ilk defa bu ay böyle yaşadım başına böyle bir şey gelen varmı arkadaşlar.

başka bi düşüncem tabikide yok allahım nasip etmiş vermiş ama ben hiç bişey bilmiyorum korkuyorum o yüzden

başka bi düşüncem tabikide yok allahım nasip etmiş vermiş ama ben hiç bişey bilmiyorum korkuyorum o yüzden

korkma gülüm yaaa onun kesesini kendisini görünce pıt pıtlarını duyunca emin ol korkun geçecektir
Allah hiçbir canlıyı rızkını hazır etmeden dünyaya göndermezmiş o bebek sana geldiyse onun kudretinide getirmiştir ve sen farkında bile olmadan çok güzel bir anne olursun.

ay inşallah elim ayağım birbirine dolaştı kime sorsam ne yapsam bilemedim bide duygusal oldum ki herşeye ağlıyom zaten sulu gözlüydüm ama bugun tavan yaptı

ay inşallah elim ayağım birbirine dolaştı kime sorsam ne yapsam bilemedim bide duygusal oldum ki herşeye ağlıyom zaten sulu gözlüydüm ama bugun tavan yaptı

ben molfix reklamında poposunu sallayan çocuklara bile ağlıyodum
canım ilk heyecanın tabiki panik yapman normal ama hiç stres yapıpta kendini üme bu anların keyfini çıkar
aklına takılan bişey olursa sor burdan elimizden geldiğince cevaplarız :)

BAT tarihi nedir ? daha yeniyim buralarda :))

Beklenen adet Tarihi canım

hangi gün adet olman gerekiyor onu yaz bide kaçıncı denem olduğunu yaz listeye eklerim

Ben baya ucuza aldım canım ya laboquik 20 tane 22 tl
canım fsh ı düşürmek için bir ilaç yada kür falan yokmu acaba

su an elimde Aslan pençesi otu iciyorum ilk defa doktorum hiç ilaçta vermedi direk aşılama yapalım dedi biz zaten korunuyorduk bebis düşüncemiz yoktu daha şok olup kadının suratına alık alık bakınca Gidin 2 ay deneyin olmazsa tedaviye başlayalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…