- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.441
Bende Haziran'a sizinleyim canım yarın benmde adetimin 3. Gunu gidip kan vericem bakalım fsh im ne olmuş dua edin benim icin düşük çıksın degerim fsh düşerse yumurtaliklarimda çalışıcak :26:
Bende Haziran'a sizinleyim canım yarın benmde adetimin 3. Gunu gidip kan vericem bakalım fsh im ne olmuş dua edin benim icin düşük çıksın degerim fsh düşerse yumurtaliklarimda çalışıcak :26:
bu listeye ben de adımı yazdırmak istiyorum , henüz hamiş değilim ama
inşallah haziran senin ayın olsun tatlım...senin ve bu ay regl olanların bideeee eğer bebiş yoksa benim :)
Canım o hiç belli olmuyor her kadının farklı kimisi adetinin bittiği gün çift çizgiyi görüyor sende çalısmalara devam ethangi marka kullanıyorsun tatlım.
bana yardımcı olun hiç hazır değildim hiç böyle bir planım yoktu ben ne yapacam şimdi
bişey yapmayacaksın canım bu güzel haberin ve önümüzdeki 9 ayın tadını çıkaracaksın ne kadar şanslısın bizler kaç aydır uğraşıyoruz ama bize gelmiyor. demekki bebeğin seni çok sevmiş hemen gelivermiş
yani böyle diyorum ama aksi bir düşüncen yoktur değilmi :18:
lütfenn yardimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......bi derdim var
noldu canım hayır olsun inşallah
asiiii canimiçiiiiii ya bende sizler gibiii böyle sarıı kafalarıı kullanmak istiyorum ama yapamıyorumm
başka bi düşüncem tabikide yok allahım nasip etmiş vermiş ama ben hiç bişey bilmiyorum korkuyorum o yüzden
korkma gülüm yaaa onun kesesini kendisini görünce pıt pıtlarını duyunca emin ol korkun geçecektir
Allah hiçbir canlıyı rızkını hazır etmeden dünyaya göndermezmiş o bebek sana geldiyse onun kudretinide getirmiştir ve sen farkında bile olmadan çok güzel bir anne olursun.
bızde hamiş deılız canım hamiş olmak istiyoruzz :)) bat tarıhını kaç aydır istediğini yaz arkadaşımız senıde eklesın
ay inşallah elim ayağım birbirine dolaştı kime sorsam ne yapsam bilemedim bide duygusal oldum ki herşeye ağlıyom zaten sulu gözlüydüm ama bugun tavan yaptı
BAT tarihi nedir ? daha yeniyim buralarda :))
Ben baya ucuza aldım canım ya laboquik 20 tane 22 tlcanım ben 11 de çift çizgiyi gördüm ara ara yaptığımdada hep gördüm çift çizgi işte en sonda dün akşam... ilk yaptığımda çizgi tekti hani onu görmesem testte sorun var dicem... fortest kullanıyorum canım ama baya pahalı bu ya 5 tanesine 40 tl verdim
canım fsh ı düşürmek için bir ilaç yada kür falan yokmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?