- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.481
17 sinde gelecek 20 sinde gidecek olurmuki acaba ya 2. Deneme olacak bakalım
Kızlar benim sat 8 mayıstı 28 günde bir adet oluyorum sizce yumurtlama dönemim ne zaman eşim gelecekte yanıma
Bana hiiiç ilac falan vermedi canım Aslan pençesinde öyle forumlarda okudum inşallah ise yarar ben laboquik i gittigidiyordan aldım sayı olarak fazla almak istediğim icin digerleri cok pahalı geldi kk nde okudum bu markayı kullananlar varmış onlarda netten almışlar bende sipariş verdim gelir yarın
http://...............................-20-adet-ovulasyon-2-u-erken-gebelik-83157359 bu benm aldığım
Ovulasyon Testi - GittiGidiyor bunlarda hepsii
selam kızlar bende sürekli formu takip ediyordum üye olup birlikte beklemeye karar verdim destek oluruz birbirimize dedim ..bende ilk kez geçen ay denedim ama öylesineydi yani düzenli olmadı.ama psikolojik etki neymiş öğrendim beklemediğim halde günüm 9 gün gecikti.4.gün kan testi yaptırdım çıkmadı ve 9. gün kırmızılar geldi zaten.şimdi bu ay bende haziranda güzel haberi almak için sabırsızlananlar arasında olcam .. bu arada soğan suyuna başladım ve tabi ovülasyon testi aldım ben hazırım sıra bebişim de oda hazır olsun ve göbüşüme gelsin :) .allahım isteyen herkesi bebeğine kavuştursun
hoşgeldin canım aramıza
17 sinde gelecek 20 sinde gidecek olurmuki acaba ya 2. Deneme olacak bakalım
Daha önceki dogumundada gittiğin bir doktormu canım yoksa ilk kez mı gittin bide belki adetliyken tahlil yapacaktır bana öyle yapmıştı canım reglnin 3. Gunu kan almıştı
aaaaa iyiymiş fiyatı markası ne canım internettenmi aldın eczanedenmi bende alayım bari
bir dönem kist tedavisi oldum o dönem dr civan perçemi önermişti yumurtalıkları çalıştırıyormuş evet ilaçları kesinlikle kullanmaktan yanayım ama yanı sıra kürler otların falan fadası olduğunu kesinlikle düşünüyorum...
Kızlar benim sat 8 mayıstı 28 günde bir adet oluyorum sizce yumurtlama dönemim ne zaman eşim gelecekte yanıma
selam kızlar bende sürekli formu takip ediyordum üye olup birlikte beklemeye karar verdim destek oluruz birbirimize dedim ..bende ilk kez geçen ay denedim ama öylesineydi yani düzenli olmadı.ama psikolojik etki neymiş öğrendim beklemediğim halde günüm 9 gün gecikti.4.gün kan testi yaptırdım çıkmadı ve 9. gün kırmızılar geldi zaten.şimdi bu ay bende haziranda güzel haberi almak için sabırsızlananlar arasında olcam .. bu arada soğan suyuna başladım ve tabi ovülasyon testi aldım ben hazırım sıra bebişim de oda hazır olsun ve göbüşüme gelsin :) .allahım isteyen herkesi bebeğine kavuştursun
bu 2. ay olacak ...geçen ay tarihim değiştiği için bu ay 2 haziran diye tahmin ediyorum umarım gelmez benide listeye eklermisiniz ?
kimse cevap yazmamış üzüldüm.sağlık olsun inşallah hepimizin hayırlısıyla gebelik haberlerini alırız arkadaşlar.
kıs civanperçemi bende aldım dün. çay olarak içecekmişim günde 2 defa aman ne pis bişeydir o öyle çok kötü kokuyo şekersiz içemedim hoş ilk kez içtim ve devam edeceğimden emin değilim
10. günden itibaren hergün dene canım önemli olan 12-13-14-15. günleri değerlendir
hoşgeldin canım ekliyorum
canım okudum senin mesajını. bu ay herkesde değişiklikler var. sanırım mevsim geçişinden dolayı. herkesde önce lekelenmeler sonra gecikmeler oluyor. pek üstüne düşme derim. ama gemen kesilirse dilersen kan testi yaptır
arkadaşlar merhaba bu ayın 9 unda regl oldum 2. günü kırmızı kahverengi bir damla 3. günü öyle bir damla ilk defa böyle oldu bir seneyi aşkın bir süredir istiyoruz bebek.ilk defa bu ay böyle yaşadım başına böyle bir şey gelen varmı arkadaşlar.
canım merhaba yerleşme kanaması olabilirmi acaba çünkü oda az geliyormuş kahve veya pembe.onlardan başka hiç kanaman olmadımı.birinci gün nasıldı 3.gün sonrası nasıldı mesela
inşallah işe yarar canım aslan pençesi. bende ondan alayım bari iyiymiş gerçekten birde bu erken hamilelik testlerinin her yerde bulunmadığını okudum doğrumu gg de oda varmı canım gördünmü
ayy heycan bastııı beniiiii.....................cokk az sonraaaaa test yapcemmmmmmmmmmm
çoooooooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim cevabın için geçen hafta kan testi yaptırmıştım dr 1 hafta sonra testi tekrarla dedi ama sonuç söylemedi.
Var tatlım bende gecen 2 eczaneye gittim erken gebelik testi icin ama yok hatta şaşırdı eczacılar o ne gibisindenen iyisi netten almak dedim bende nette hersey var :92:
hayırlı haberler inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.
ilk gün geldi kanamaydı ama çok fazla değildi.2. gün kırmızı kahve 1 ve ya 2 damla 3. gün daha az ve bitti.çok teşekkür ederim yorumun için arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?