Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

bu 2. ay olacak ...geçen ay tarihim değiştiği için bu ay 2 haziran diye tahmin ediyorum umarım gelmez benide listeye eklermisiniz ?

Son düzenleme:

inşallah işe yarar canım aslan pençesi. bende ondan alayım bari iyiymiş gerçekten birde bu erken hamilelik testlerinin her yerde bulunmadığını okudum doğrumu gg de oda varmı canım gördünmü

hoşgeldin canım aramıza

Daha önceki dogumundada gittiğin bir doktormu canım yoksa ilk kez mı gittin bide belki adetliyken tahlil yapacaktır bana öyle yapmıştı canım reglnin 3. Gunu kan almıştı

ilk kez gidiyorum bu doktora adet olunca gel dedi belki ozaman ister diiye düşündüm bende

kıs civanperçemi bende aldım dün. çay olarak içecekmişim günde 2 defa aman ne pis bişeydir o öyle çok kötü kokuyo şekersiz içemedim hoş ilk kez içtim ve devam edeceğimden emin değilim

Kızlar benim sat 8 mayıstı 28 günde bir adet oluyorum sizce yumurtlama dönemim ne zaman eşim gelecekte yanıma

10. günden itibaren hergün dene canım önemli olan 12-13-14-15. günleri değerlendir

bu 2. ay olacak ...geçen ay tarihim değiştiği için bu ay 2 haziran diye tahmin ediyorum umarım gelmez benide listeye eklermisiniz ?

hoşgeldin canım ekliyorum

kimse cevap yazmamış üzüldüm.sağlık olsun inşallah hepimizin hayırlısıyla gebelik haberlerini alırız arkadaşlar.

canım okudum senin mesajını. bu ay herkesde değişiklikler var. sanırım mevsim geçişinden dolayı. herkesde önce lekelenmeler sonra gecikmeler oluyor. pek üstüne düşme derim. ama gemen kesilirse dilersen kan testi yaptır

çoooooooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim cevabın için geçen hafta kan testi yaptırmıştım dr 1 hafta sonra testi tekrarla dedi ama sonuç söylemedi.

canım merhaba yerleşme kanaması olabilirmi acaba çünkü oda az geliyormuş kahve veya pembe.onlardan başka hiç kanaman olmadımı.birinci gün nasıldı 3.gün sonrası nasıldı mesela

canım merhaba yerleşme kanaması olabilirmi acaba çünkü oda az geliyormuş kahve veya pembe.onlardan başka hiç kanaman olmadımı.birinci gün nasıldı 3.gün sonrası nasıldı mesela

ilk gün geldi kanamaydı ama çok fazla değildi.2. gün kırmızı kahve 1 ve ya 2 damla 3. gün daha az ve bitti.çok teşekkür ederim yorumun için arkadaşım.

inşallah işe yarar canım aslan pençesi. bende ondan alayım bari iyiymiş gerçekten birde bu erken hamilelik testlerinin her yerde bulunmadığını okudum doğrumu gg de oda varmı canım gördünmü

Var tatlım bende gecen 2 eczaneye gittim erken gebelik testi icin ama yok hatta şaşırdı eczacılar o ne gibisinden en iyisi netten almak dedim bende nette hersey var :92:

çoooooooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim cevabın için geçen hafta kan testi yaptırmıştım dr 1 hafta sonra testi tekrarla dedi ama sonuç söylemedi.

rica ederim canım :)
değerlerin demekki 5 e yakın çıktı o zaman doktortekrarlar testi bi süre sonra.
sen yinede git negatif çıkarsa sorununu anlatırsın pozitif çıkarsa bize gelir müjde verirsin halay çekeriz :)

Var tatlım bende gecen 2 eczaneye gittim erken gebelik testi icin ama yok hatta şaşırdı eczacılar o ne gibisinden en iyisi netten almak dedim bende nette hersey var :92:

8 yıl eczane deneyimi olan birisi olarak söylüyorum eczanelerde erken gebelik testi satılmıyor ve evet çoğuda böyle bişey duymamıştır çünkü biz sadece gebelik testi satarız erken gebelik testi biomedikale girer çoğu eczane bu grubu satmadığı için tanımaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…