ins canim hayirlisi olsun ins saglikla gelsin meleginİyi akşamlar arkaadaşlar. Ben de Lucrinle tüp bebek macerama başladım. İlk olacak. Ağustosta evleneli 2 yıl olacak ve sonunda herşey güzel olacak inşallah.
ins sonuc alirsin ,bende senin gibi uzun yollar asip üniversite hastanesine münihe gidiyorum canim, daha ben catlatma ignesi olmadim ins hepimizin duasi rabbimden hayirlisi caresiz birakmasin ins rabbim yardimcin olsun canimm
yabangülüm çok zor günler geçirdiğine eminim ben 1.5 yılda yılda yoruldum...bize bolca duıa et allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı doğar inşallah...buarada kaç aylık oldu güzelim...erken gebelik belirtileri yaşadın mı neler yaşadın öptüm...buarada 7 yıl içinde aşılama yaptırdın mı öptüm
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:insallah canim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:saol canım inşallah hepimiz o çift çizgiyi görürüz
merhaba kızlarrr bende şu an klomen çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum inşallah bu ay sonuç alırım ama allah korusun alamazsam haziranda aşılama yaptırıcam herkesin hani bebek diye sormasından çok sıkıldım birde afyonun ilçesindeyiz tedavi için 2 güne bir merkeze gidiyoruz işimiz zor allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
ys88 sanırım sende afyondasın hangi dr a gidiyorsun?
İyi akşamlar arkaadaşlar. Ben de Lucrinle tüp bebek macerama başladım. İlk olacak. Ağustosta evleneli 2 yıl olacak ve sonunda herşey güzel olacak inşallah.
bak ben geldim sen yoksun kizma canim söz su ehliyeti bi alsam daha cok girerim ins opuyorumnanaktana.s.
bak ben geldim sen yoksun kizma canim söz su ehliyeti bi alsam daha cok girerim ins opuyorumnanaktana.s.
saol canım inşallah hepimiz o çift çizgiyi görürüz
amin canım amin.evet 1 kez aşılama yapıldı oda aşırı uyarılmadan dolayı tutmadı.troid tedavisi görüyordum 2.aşılama için troid tedavisinin bitmesini bekliyordum oda kendiliğinden geldi.şu an 4 ayımıza girdik.adet olacakmışım gibi hissediyordum ama vucüt ateşim düşmedi.günüm geçmişti yine her zamnki gibi benime oynuyor diye düşündüm test yaptırınca baktım hamileyim.rabbim sizlerede yaşatsın işallah.
inşallah güzelim ya bize bolca dua et ne güzel duygudur şimdi hareketlerini hissediyosundur cinsiyeti belli mi???
:gitme:canim biz kadinlar hep 2 misli yipranan taraf oluyoruz ya tamam cocuk olmuyor diye birde eslerimizin durumuna bakip kendimizi sucluyoruz :gitme: cok sükürki ben taddim rabbim sizlerede taddirsin ins canim annelik duygusunu cok zor ama rabbim sizlere sabir versin :Saruboceq: bendede bu duyguyu yeniden yeniden tadma arzusu beni mahvediyor yavrum kardessiz büyümesin diyorum ama inan cokta sükrediyorum ins önce olmayanlarin kucagini doldursun rabbim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:kıyamam kuşuma gelmişte beni bulamamışşşopuyorumnanaktan ya çok samimi olduğum bir arkadaş doğum yaptı ona gittik eşimle...çok tatlı kız bebek...hatta onun testini ben yapmıştım zaman nasıl geçiyor...kucağıma aldım eşim yeşim yakıştı dedi söylesenize bebek hangi kadının kucağına yakışmazki...aldım kucağıma ağzını açıyo bende meme arıyo zilli...kaydirigubbakcemile3eşimin kucağına verdim gözleri doldu...hemen aldı geri verdi...çok zoruma gitti bilmiyorum ama belki anne babalık duygusunu biz hiç yaşamayacağız...allahım ne olursun kimsenin kucağını boş bırakma...fazla aratmasın rabbim her ay yeni bir umut ama sonra günlerce süren gözyaşı....
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenins canim haftaya carsamba giriyorum sinava bana dua et olurmu?? canim olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilehadi bakalım inşallah ehliyetini alırsın biran önce güzelim...
:gitme:canim biz kadinlar hep 2 misli yipranan taraf oluyoruz ya tamam cocuk olmuyor diye birde eslerimizin durumuna bakip kendimizi sucluyoruz :gitme: cok sükürki ben taddim rabbim sizlerede taddirsin ins canim annelik duygusunu cok zor ama rabbim sizlere sabir versin :Saruboceq: bendede bu duyguyu yeniden yeniden tadma arzusu beni mahvediyor yavrum kardessiz büyümesin diyorum ama inan cokta sükrediyorum ins önce olmayanlarin kucagini doldursun rabbim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenins canim haftaya carsamba giriyorum sinava bana dua et olurmu?? canim olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
sagoll bitanem :1hug:dualarım seninle güzelim...kesin güzel geçecek sınavın...senin gibi bir tane olsa inan fazla üzerine düşmezdim ama hiç yok belki de hiç olmayacak...o duyguyu tadmayacağız....ömür boyu belki de hep başkalarının çocuklarını sevmekle yetineceğim...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
sagoll bitanem :1hug:
canim benim rabbimden gecme en büyük sinav bu bizler icin allahim en kisa zamanda verecek melegini ins rabbim yar ve yardimcin olsun bitanem :teselli:
her zaman ediyorum canım.yok daha cinsiyetini öğrenmedik,hareketlerini daha hissedemiyorumküçük olduğu için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?