• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ve haziran ayında aşılama yaptıracaklar...

ohhh ne güzel hamişşler teşekkür ederim güzel dilekleriniz için bolca bize dua ediin...yormayn kendinizi dikkatli olun.kucağınıza alıcaksınız inşallah...bizi yalnız bırakmayın hamişlik sürecinizi paylaşın öpüyorum ikinizide...

canım benim işallah o ugur sana da bulaşır işallah en kısa zamanda sende hamile olursun bende hergün iğne vuruluyorum kollarım mosmor oldu ama bebğim karnımda diye düşününce hepsi geçiyor onu kaybetmekten çok korkuyorum eve doğalgaz döşendi eşim iş yaptırtmadı ama genede bişeyler yaptım kasıklarım ağrıyınca saatlerce ağladım bişey olacak diye işallah bu sefer kucağıma alırım bu aralar öğleden sonra midem çok kötü oluyo ama hepsi geçecek işallah hep duamdası<zın inanın
hayırlı uğurlu olsun. çok geçmişi okuyamadım ama gebelik kendiliğindenmi oluştu aşılamamı. Bende 14 haziranda aşılama yaptırmıştım. şimdi sonuç bekliyorum. Bu 2.aşılamam. Pazartesi belli olacak

canım ben 7 yasin okudum eksiğin varsa bana yaz okurum ben 30 lu çıtırlar topiğindeyim

SERPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİL NABER KUŞUM olumunekankayizsmile

bitanem hoş geldin aramıza şimdiden hayırlı olsun aşılaman...iğne mi kullanıyosun sizde sorun ne güelim...tedavi sürecin nasıl gidiyo tatlım...inşallah ilk ve son aşılaman olur...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sağol canım. ben 17 mayısta ilk aşılamamı yaptırdım ama tutmadı 14 haziranda ikinci aşılamamı yaptırdım. şimdi pazartesi sonuç almayı bekliyorum. yolun yarısına gelip hamile kalamamış arkadaşlar topiğindeyim. sizinlede görüşmek isterim.

amin canım amin.evet 1 kez aşılama yapıldı oda aşırı uyarılmadan dolayı tutmadı.troid tedavisi görüyordum 2.aşılama için troid tedavisinin bitmesini bekliyordum oda kendiliğinden geldi.şu an 4 ayımıza girdik.adet olacakmışım gibi hissediyordum ama vucüt ateşim düşmedi.günüm geçmişti yine her zamnki gibi benime oynuyor diye düşündüm test yaptırınca baktım hamileyim.rabbim sizlerede yaşatsın işallah.

yabangülüm selam malatyalımısın oradamı yaşıyorsun. bende malaytalıyım:teytey::teytey::teytey:

hayırlı uğurlu olsun. çok geçmişi okuyamadım ama gebelik kendiliğindenmi oluştu aşılamamı. Bende 14 haziranda aşılama yaptırmıştım. şimdi sonuç bekliyorum. Bu 2.aşılamam. Pazartesi belli olacak

evet canım ben 1 yı.5 yıl önce düşük yapmıştım 1.5 yıldır olmuyordu 3 aydır yumurta takibi yaptırıyorum bu ay olmaz aşılama yaptıracağım derken hamile olduğumu öğrendim kocaman bir süpriz umarım allah isteyen herkese nasip eder kendinde belirti arama çünkü ben bütün adet belirtilerini yaşadım sadece gögü uçalarının büyümesi ve çok acıması olabilir gerci ben adet oluncada oluyor onlarda işte rabbim hepinize nasip eder işallah bizede kucagımıza almayı nasip eder

canlar merhaba bugun 10. günüm ve test günü yaklaştıkça heyecanım artmaya başladı ama ben olumsuz düşünmeye başlasamda içimde bı umut var hadı hayırlısı rabbım herkese gönlüne göre versın

evet canım ben 1 yı.5 yıl önce düşük yapmıştım 1.5 yıldır olmuyordu 3 aydır yumurta takibi yaptırıyorum bu ay olmaz aşılama yaptıracağım derken hamile olduğumu öğrendim kocaman bir süpriz umarım allah isteyen herkese nasip eder kendinde belirti arama çünkü ben bütün adet belirtilerini yaşadım sadece gögü uçalarının büyümesi ve çok acıması olabilir gerci ben adet oluncada oluyor onlarda işte rabbim hepinize nasip eder işallah bizede kucagımıza almayı nasip eder

hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdırsın

canlar merhaba bugun 10. günüm ve test günü yaklaştıkça heyecanım artmaya başladı ama ben olumsuz düşünmeye başlasamda içimde bı umut var hadı hayırlısı rabbım herkese gönlüne göre versın

allah umutlarını boşa çıkarmasın arkadaşım. aşılamamı yaptırmıştın. 10.günüm derken anlayamadım.

ne kadar güzel senin adına çok sevindim. benim 2.aşılamamda bugün negatif sonuçlandı malesef.

allah umutlarını boşa çıkarmasın arkadaşım. aşılamamı yaptırmıştın. 10.günüm derken anlayamadım.

ne kadar güzel senin adına çok sevindim. benim 2.aşılamamda bugün negatif sonuçlandı malesef.

canım benim hiç üzülme benimde hiç beklemdiğim anda geldi 1.5 yıl her ay bu aymı diye aldığım testlerin haddi hesABI yok ve 3 aydır bütün bunları bırakmıştım bende hep olumsuz düşündüm ama rabbime sığındım hep dua ettim yasin okudum esmaül hüsnayı okudum çünkü o verecek gerisi boş bu arda başka bi sitede okumuştum kadın 4 aşılama 4 tüp bebek ve sonunda pes etmiş ve o ay kendiliğinden olmuş böyle o kadar çok örnek var ki bebine bir adım daha yaklaştın biliyorum çok zor şuan ben her gün iğne oluyorum kollarım mosmor miğdem çok kötü yemek yiyemiyorum ama dayanıyorum biliyorum ki biz kolay sahip olmadık o sebeple bizim bebklerimiz daha kıymetli olacak bu bi sınav umarım hepizmiz geceriz öptüm canını sıkma işallah önümüzdeki ay

fotosozel çok üzüldüm güzelim ya...sıkma canını hedefe ulaşana dek sabredeceğiz...

nezzihe cnm test sonucu öğrenir öğrenmez yaz bizlere inşallah topiğimizin 3.hamilesi sen olursun...inşallah hayırlı haberler yazarsın bizlere

zehram nasılsın güzelim annelik nasıl gidiyo bakalım...buarada kalp atışlarını duydunmu bebeğin...kıyamam cnm ya demek iğnee oluyosun tek bizde hamile olsakta kollarımız mosmor olsun razıyız...

zehram nasılsın güzelim annelik nasıl gidiyo bakalım...buarada kalp atışlarını duydunmu bebeğin...kıyamam cnm ya demek iğnee oluyosun tek bizde hamile olsakta kollarımız mosmor olsun razıyız...

tşk edrim canım benim bu hafta bugün gitsem duyarız demişti dr ama benim doktorum 1 hafta izne ayrıldı bende başka dr gitmek istemedim önümüzdeki pazartesi gidicem o zaman 1.5 ayı 2.3 gün gececek kesin olur hemama biliyomusun oluştuğunu hissediyorum sanki belkide öyle düşünmek istediğim içindir dış gebelik falan olsa şimdiye illaki bi belirti gösterir di bakalım içim birazdaha raha gibi ama gene paranoya işte hemen biraz akıntı olsun korkuyrum bişey oldu diye rabbim sana yaşatır en kısa zamanda işallah hergün duamdasınız rabbim bi gün kabul edecek evet biraz fazla yanıyo ama allah nasip ederse 9 ay dayanıcam sonunda bebğimi alayımda kucagıma unutuveririm iaşllah kend. dikkat et allaha emanet ol ne zaman gidiyorsunuz kayınvalidenlere öpt

nezzihe cnm test sonucu öğrenir öğrenmez yaz bizlere inşallah topiğimizin 3.hamilesi sen olursun...inşallah hayırlı haberler yazarsın bizlere

tabıkı de sonucu sızlerle paylaşacagım dedıgın gıbı ınşallah hayırlı haberler verırırm ama nedense içimde hıç bı umut yok aslında ne olumlu nede olumsuz hıç bısey düşünemıyorum surda ıkı gun kaldı teste bakalım ne olacak hadı hayırlısı .. rabbım ısteyen herkese versın

canım bu gun 12. gunum yanı aşılama dan sonra kı 12. gun bılıyorsun aşılamadan sonra 14. gun test yapılıyo sımdıden heyecan bastı allah herkesın gönlüne göre versın AMİNNNNNNNNN. senın 2. aşılamanda olumsuz sonuçlanmış sebeblerını arastırdın mı sımdı ne yapacaksın benım bu 3. aşılamam ama ılk ıkısını olmamıs sayıyorum çünkü doktorum bılınçsızce aşılama yapmış çünkü benım rahımde problem varmış sımdı o problemler ortadan kalktı ve bu ılk aşılmama gıbı oldu gercı bu aşılamam dığer ıkısne hıç benzemıyo neyse hayırlısı

canım bu gun 12. gunum yanı aşılama dan sonra kı 12. gun bılıyorsun aşılamadan sonra 14. gun test yapılıyo sımdıden heyecan bastı allah herkesın gönlüne göre versın AMİNNNNNNNNN. senın 2. aşılamanda olumsuz sonuçlanmış sebeblerını arastırdın mı sımdı ne yapacaksın benım bu 3. aşılamam ama ılk ıkısını olmamıs sayıyorum çünkü doktorum bılınçsızce aşılama yapmış çünkü benım rahımde problem varmış sımdı o problemler ortadan kalktı ve bu ılk aşılmama gıbı oldu gercı bu aşılamam dığer ıkısne hıç benzemıyo neyse hayırlısı
canım benim 2 aşılamada neden tutmadı bilmiyorum ama zaten doktor bunun herhangi bir nedeni olmayacağını söylüyor. çünkü aşılama da zaten normal hamile kalma şansına %15 ilave ediyorsun hepsi bu kadar. ben kısmet diyorum. gerisi teferruad diye düşünüyorum. sen şimdi kanda gebelik baktırsan onda sonuç belli olur. hamile kalıp kalmadığın. allahın izni ile inşallah bebeğin seninledir

canım inş. ii sonuçlar alırsın.ben 11. günde kan testi yaptırdım negatif çıktı.13. günde adetim geldi.bunda da bir hayır vardır diorum.2. aşılama için evraklarımı verdim haftaya alıcam inş. ağustosta da 2. aşılamayı yaptırıcam kısmetse.allah herkesin gönlüne göre versin inş hayırlı haberlerle dönersin canım.

allah herkesın gönlüne göre versın kızlar üzülmeyın eger bu aşılamam da tutmazsa tabıkı üzülmeyecegım desem de üzülecegım bunu bılıyorum ama bu her seyın sonu degıl degılmı pes etmek yok yola devam

canlarım benim üzülmemek elde değil haklısınız ama ne yapalım keşke para sıkıntımız vs olsada bebek meselemiz olmasaydı...maddiyatta hiç gözüm kalmadı bir tek bebeğim olsun başka hiç isteğim yok...allahım yardım etsin biz kullarına acısın da bu dünyada bi başımıza kalmayalım bunun bide yaşlılığı var oturup düşünüyom çocuğum olmazsa ilerde eşimle benim kapımızı açacak ziyaretimize gelecek kimse olmayacak...bu düşünceler insanı bitiriyo anne olmak herkesin hakkı...rabbim ne olursun bize bunu çok görme...mafoldumben

zehram zaten herşey yolunda ne güzel hamilesin sadece senin tedirginliğin geçtimi die sordum...sağsalim doğacak yeğenimiz...ben pazar günü gidiyorum izmire kayınvalidem ve annmlere nete giremezsem topiğimizi boş bırakmayın...bize bolca dua et öpüyorum canım benim kendine iyi bak...

Back
X