Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı uğurlu olsun. çok geçmişi okuyamadım ama gebelik kendiliğindenmi oluştu aşılamamı. Bende 14 haziranda aşılama yaptırmıştım. şimdi sonuç bekliyorum. Bu 2.aşılamam. Pazartesi belli olacakcanım benim işallah o ugur sana da bulaşır işallah en kısa zamanda sende hamile olursun bende hergün iğne vuruluyorum kollarım mosmor oldu ama bebğim karnımda diye düşününce hepsi geçiyor onu kaybetmekten çok korkuyorum eve doğalgaz döşendi eşim iş yaptırtmadı ama genede bişeyler yaptım kasıklarım ağrıyınca saatlerce ağladım bişey olacak diye işallah bu sefer kucağıma alırım bu aralar öğleden sonra midem çok kötü oluyo ama hepsi geçecek işallah hep duamdası<zın inanın
canım ben 7 yasin okudum eksiğin varsa bana yaz okurum ben 30 lu çıtırlar topiğindeyim
bitanem hoş geldin aramıza şimdiden hayırlı olsun aşılaman...iğne mi kullanıyosun sizde sorun ne güelim...tedavi sürecin nasıl gidiyo tatlım...inşallah ilk ve son aşılaman olur...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amin canım amin.evet 1 kez aşılama yapıldı oda aşırı uyarılmadan dolayı tutmadı.troid tedavisi görüyordum 2.aşılama için troid tedavisinin bitmesini bekliyordum oda kendiliğinden geldi.şu an 4 ayımıza girdik.adet olacakmışım gibi hissediyordum ama vucüt ateşim düşmedi.günüm geçmişti yine her zamnki gibi benime oynuyor diye düşündüm test yaptırınca baktım hamileyim.rabbim sizlerede yaşatsın işallah.
hayırlı uğurlu olsun. çok geçmişi okuyamadım ama gebelik kendiliğindenmi oluştu aşılamamı. Bende 14 haziranda aşılama yaptırmıştım. şimdi sonuç bekliyorum. Bu 2.aşılamam. Pazartesi belli olacak
evet canım ben 1 yı.5 yıl önce düşük yapmıştım 1.5 yıldır olmuyordu 3 aydır yumurta takibi yaptırıyorum bu ay olmaz aşılama yaptıracağım derken hamile olduğumu öğrendim kocaman bir süpriz umarım allah isteyen herkese nasip eder kendinde belirti arama çünkü ben bütün adet belirtilerini yaşadım sadece gögü uçalarının büyümesi ve çok acıması olabilir gerci ben adet oluncada oluyor onlarda işte rabbim hepinize nasip eder işallah bizede kucagımıza almayı nasip eder
canlar merhaba bugun 10. günüm ve test günü yaklaştıkça heyecanım artmaya başladı ama ben olumsuz düşünmeye başlasamda içimde bı umut var hadı hayırlısı rabbım herkese gönlüne göre versın
evet canım ben 1 yı.5 yıl önce düşük yapmıştım 1.5 yıldır olmuyordu 3 aydır yumurta takibi yaptırıyorum bu ay olmaz aşılama yaptıracağım derken hamile olduğumu öğrendim kocaman bir süpriz umarım allah isteyen herkese nasip eder kendinde belirti arama çünkü ben bütün adet belirtilerini yaşadım sadece gögü uçalarının büyümesi ve çok acıması olabilir gerci ben adet oluncada oluyor onlarda işte rabbim hepinize nasip eder işallah bizede kucagımıza almayı nasip eder
allah umutlarını boşa çıkarmasın arkadaşım. aşılamamı yaptırmıştın. 10.günüm derken anlayamadım.
ne kadar güzel senin adına çok sevindim. benim 2.aşılamamda bugün negatif sonuçlandı malesef.
zehram nasılsın güzelim annelik nasıl gidiyo bakalım...buarada kalp atışlarını duydunmu bebeğin...kıyamam cnm ya demek iğnee oluyosun tek bizde hamile olsakta kollarımız mosmor olsun razıyız...
nezzihe cnm test sonucu öğrenir öğrenmez yaz bizlere inşallah topiğimizin 3.hamilesi sen olursun...inşallah hayırlı haberler yazarsın bizlere
allah umutlarını boşa çıkarmasın arkadaşım. aşılamamı yaptırmıştın. 10.günüm derken anlayamadım.
canım bu gun 12. gunum yanı aşılama dan sonra kı 12. gun bılıyorsun aşılamadan sonra 14. gun test yapılıyo sımdıden heyecan bastı allah herkesın gönlüne göre versın AMİNNNNNNNNN. senın 2. aşılamanda olumsuz sonuçlanmış sebeblerını arastırdın mı sımdı ne yapacaksın benım bu 3. aşılamam ama ılk ıkısını olmamıs sayıyorum çünkü doktorum bılınçsızce aşılama yapmış çünkü benım rahımde problem varmış sımdı o problemler ortadan kalktı ve bu ılk aşılmama gıbı oldu gercı bu aşılamam dığer ıkısne hıç benzemıyo neyse hayırlısı
canım benim 2 aşılamada neden tutmadı bilmiyorum ama zaten doktor bunun herhangi bir nedeni olmayacağını söylüyor. çünkü aşılama da zaten normal hamile kalma şansına %15 ilave ediyorsun hepsi bu kadar. ben kısmet diyorum. gerisi teferruad diye düşünüyorum. sen şimdi kanda gebelik baktırsan onda sonuç belli olur. hamile kalıp kalmadığın. allahın izni ile inşallah bebeğin seninledirallah umutlarını boşa çıkarmasın arkadaşım. aşılamamı yaptırmıştın. 10.günüm derken anlayamadım.
canım bu gun 12. gunum yanı aşılama dan sonra kı 12. gun bılıyorsun aşılamadan sonra 14. gun test yapılıyo sımdıden heyecan bastı allah herkesın gönlüne göre versın AMİNNNNNNNNN. senın 2. aşılamanda olumsuz sonuçlanmış sebeblerını arastırdın mı sımdı ne yapacaksın benım bu 3. aşılamam ama ılk ıkısını olmamıs sayıyorum çünkü doktorum bılınçsızce aşılama yapmış çünkü benım rahımde problem varmış sımdı o problemler ortadan kalktı ve bu ılk aşılmama gıbı oldu gercı bu aşılamam dığer ıkısne hıç benzemıyo neyse hayırlısı
canım inş. ii sonuçlar alırsın.ben 11. günde kan testi yaptırdım negatif çıktı.13. günde adetim geldi.bunda da bir hayır vardır diorum.2. aşılama için evraklarımı verdim haftaya alıcam inş. ağustosta da 2. aşılamayı yaptırıcam kısmetse.allah herkesin gönlüne göre versin inş hayırlı haberlerle dönersin canım.allah umutlarını boşa çıkarmasın arkadaşım. aşılamamı yaptırmıştın. 10.günüm derken anlayamadım.