- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #1.981
5 yumurtanın 2'si olgunmuş. Diğerleri hammış :)) İki olgunun ikisi de gayet güzel döllendi dedi embriyolog. Şu an her şey yolunda görünüyor dedi. Yarın veya yarından sonra yine arayacağız dedi. Yarın ararsa bi sakatlık var demek olacak bence.
Evet. Daha 4 gün var bağalım nolcek :)
merhabalar guzelliklerrpanic_attack ne guzel haber gelmiş cok şükür öyle sakatlık filan olumsuzu çağırıyorsun be canım. iki tane aslanlar gibi bebeler hazir sapa sağlam devam edicekler insallah.
eve alışveriş yaptim hastane ceyizim de hazır yoruldummm yayıldım koltuga kaldım. temizlik icin ilham bekliyorum gelmiyorrrr
Offf ne karışık işler yeminle. Ee napim ben şimdi
Hamilelik değildir demi ama canım kesin
Tamam canım dün değerlendirdim bu 3 günü de değerlendiricemhamılelıkte de cıft cızgı verıyor ovu ama, cok erken adetıme 8-9 gun var dıyosun, yıne de kesın konusamayız
Sen de kendini çok yorma canım. Bir süre yapmamak için detaylı temizlemek istemeni anlamıyorum ama hiç bir şey senden önemli değil..kimseler gelmesin gelirlerse de yorma sakin kendinini
mutfak dolaplarini komple indirdim bitirdim.buzdolabini camini kapısıni petegini dun yapmistim neyseki. offfff öldum ama, bu gece banyo fayanslarini da bitirsem koltuklari silsem iyi olucak bugun erkenden girisseydim keskeeeee çünküm yarin camasir gunum tedayli sil supur gunumpazara bisey kalmasin ki dinleneyim sabaha karsi 5 te hastane de olmaliyiz pazartesi 8.30 ta alicaklar beni.
Sen de kendini çok yorma canım. Bir süre yapmamak için detaylı temizlemek istemeni anlamıyorum ama hiç bir şey senden önemli değil..
ben dikkat ediyorum.. isterse kral akşam yemeğine gelsin önce benim tüp bebesi gelir şu an :)
Aynen canım çok haklısın. Ama işte bende o temizlik ilhamı da hiç yok. Kendimi zorlamasam hiç yapamam herhalde. Şu an ufak tefek şeyler hariç yapmıyorum tabiki. ama normal zamanlarda da pek hevesli değilim.ikiniz de yırmayın vucutlarınızı kızlar, bebısler saglıklı dınlenmıs anne rahmı ısterler. zaten onlar geldıkten sonra temızlık hak getıre
maşallah ne güzel kız, niye böyle olumsuz anlam yüklüyorsun kuzum, boyle dusunursen calan her telefonda stres yasayacaksın, yok boyle uzuntulere yer. ınsallah cok guzel haberler ıcın calacak telefonun ınanıyorum.
İYİ düşün iyi olsun o iki yumus senin kaderindeki bebelerin olsun insallah5 yumurtanın 2'si olgunmuş. Diğerleri hammış :)) İki olgunun ikisi de gayet güzel döllendi dedi embriyolog. Şu an her şey yolunda görünüyor dedi. Yarın veya yarından sonra yine arayacağız dedi. Yarın ararsa bi sakatlık var demek olacak bence.
İYİ düşün iyi olsun o iki yumus senin kaderindeki bebelerin olsun insallahbır kız bir erkek
Telefon geldiğinde için rahatlayacak umarım kuzum.. ama belki bugün gelecek belki yarın.. beklerken olabilecek güzelliklerin hayalini kurmayı ihmal etme :)Telefonuuun başındaaa çaresiz bekliyooğğruum...
Telefon geldiğinde için rahatlayacak umarım kuzum.. ama belki bugün gelecek belki yarın.. beklerken olabilecek güzelliklerin hayalini kurmayı ihmal etme :)
bu mesajdan sonra bi basladim gece 4 te paydos ettimooo cok beklersın, o ılham temızlık ıcın pek gelmez, onun o taraklarda bezı yok be gulum kendımden bılıyorum, kendı kendını ıkna edıp yapmaya baslıycan temızlıgı... yoksaaa cok beklersın
bende oyle olsam keske gerektigin de yapsam hep. bende ki hastalik kendimi cok yoruyorum elimde degil duramiyorum. ayda yilda bir durasim geldi yalnis zaman da geldiAynen canım çok haklısın. Ama işte bende o temizlik ilhamı da hiç yok. Kendimi zorlamasam hiç yapamam herhalde. Şu an ufak tefek şeyler hariç yapmıyorum tabiki. ama normal zamanlarda da pek hevesli değilim.
Bugün aramazsa yarın arar :) senin kahraman embriyolar annesine verilecek güzel haberler için çalışıyor şu an :)Hala arayan yok.
Aramazsaaan aramaaa yar, aaaraaamazssaan araağmaaağ....
Ne bilem gari yaa. Ben şunu merak ediyom şimdi:
Elde 2 embriyo varken diyelim ikisi de 3.güne geldi. 3.gün ikisini de dondururlar mı? İkisini de 5.güne kadar izlerler mi? Yoksa birini dondurup birini 5.güne kadar bekletirler mi?
Hadi bakalım size 50 puanlık uzmanlık sorusu. :))
Kuzum biz likom kullanıyoruz.. halledebildin mi.. e defter raporu mu sorun :)
Bahceci 5.gün embriyosu istiyor genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?