Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

maşallah ne güzel kız, niye böyle olumsuz anlam yüklüyorsun kuzum, boyle dusunursen calan her telefonda stres yasayacaksın, yok boyle uzuntulere yer. ınsallah cok guzel haberler ıcın calacak telefonun ınanıyorum.

ooo cok beklersın, o ılham temızlık ıcın pek gelmez, onun o taraklarda bezı yok be gulum kendımden bılıyorum, kendı kendını ıkna edıp yapmaya baslıycan temızlıgı... yoksaaa cok beklersın

Sen de kendini çok yorma canım. Bir süre yapmamak için detaylı temizlemek istemeni anlamıyorum ama hiç bir şey senden önemli değil..
ben dikkat ediyorum.. isterse kral akşam yemeğine gelsin önce benim tüp bebesi gelir şu an :)

ikiniz de yırmayın vucutlarınızı kızlar, bebısler saglıklı dınlenmıs anne rahmı ısterler. zaten onlar geldıkten sonra temızlık hak getıre

ikiniz de yırmayın vucutlarınızı kızlar, bebısler saglıklı dınlenmıs anne rahmı ısterler. zaten onlar geldıkten sonra temızlık hak getıre
Aynen canım çok haklısın. Ama işte bende o temizlik ilhamı da hiç yok. Kendimi zorlamasam hiç yapamam herhalde. Şu an ufak tefek şeyler hariç yapmıyorum tabiki. ama normal zamanlarda da pek hevesli değilim.

maşallah ne güzel kız, niye böyle olumsuz anlam yüklüyorsun kuzum, boyle dusunursen calan her telefonda stres yasayacaksın, yok boyle uzuntulere yer. ınsallah cok guzel haberler ıcın calacak telefonun ınanıyorum.

Telefonuuun başındaaa çaresiz bekliyooğğruum...

İYİ düşün iyi olsun o iki yumus senin kaderindeki bebelerin olsun insallahbır kız bir erkek

İYİ düşün iyi olsun o iki yumus senin kaderindeki bebelerin olsun insallahbır kız bir erkek

Ayy ağzını yerim gız. İnşallaaaah yareppim çok amin.

Valla normalde tek çocuk taraftarıyım ama iki embriyo olacaksa da biri kız biri erkek olsun çok isterim.

ooo cok beklersın, o ılham temızlık ıcın pek gelmez, onun o taraklarda bezı yok be gulum kendımden bılıyorum, kendı kendını ıkna edıp yapmaya baslıycan temızlıgı... yoksaaa cok beklersın
bu mesajdan sonra bi basladim gece 4 te paydos ettim
Aynen canım çok haklısın. Ama işte bende o temizlik ilhamı da hiç yok. Kendimi zorlamasam hiç yapamam herhalde. Şu an ufak tefek şeyler hariç yapmıyorum tabiki. ama normal zamanlarda da pek hevesli değilim.
bende oyle olsam keske gerektigin de yapsam hep. bende ki hastalik kendimi cok yoruyorum elimde degil duramiyorum. ayda yilda bir durasim geldi yalnis zaman da geldi

iyki mutfak dolaplarindan sonra gece banyo ve koltuklari silmişim bugün de baharmi bayram mı temizligimi desem aklina gelecek herseyi yaptim evin altini ustune getirdim, yetmedi bir suru utu yaptim heryer hersey mis gibi bir ben pisim suan okadar yani iki perde kaldi ütülenicek elim ayagim titriyorrrr . ölum var kalim var dedim kendimi paraladim ama , hastaneye gitmeden banyoya yetismeden ölmesem bari ,bu sefer de kadinin evi temiz kendi pismis derler
yarın bol bol l dinlenirim

Bahceci 5.gün embriyosu istiyor genelde.

Bahceci 5.gün embriyosu istiyor genelde.

O zaman risk budur, şimdi hasta düşünsün deyip yardıracaklar. :) Bana uyar. Ben biri 3.günde dondurulsun biri 5.güne kadar beklesin istiyorum ama fikrimi soracaklarını sanmıyorum. Yarın öğreniriz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…