Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bana da yardımcı olur musunuz acaba adetime 8-9 gün kaldı dedim bi ovulasyon testi yapayım sonuç böyle çıktı. Daha yeni mi yumurtluyorum pek anlayamadım.

Eklentiler

• 20190503_185655.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 56
iki tanesi güzelce yoluna devam etsin.. hayata hazırlanıyorlar, onlar kahraman embriyolar olacaklar :) yarın ararsa neden sakatlık olsun ki, Türkiye de her gün arayıp bilgi vermiyor mu normalde embriyologlar..

iki tanesi güzelce yoluna devam etsin.. hayata hazırlanıyorlar, onlar kahraman embriyolar olacaklar :) yarın ararsa neden sakatlık olsun ki, Türkiye de her gün arayıp bilgi vermiyor mu normalde embriyologlar..

Bana verilen kağıtta 1., 3. Ve 5. Gün aranacaksınız yazıyo.
Yarın veya yarından sonra arayacağız dediğine göre o embriyonun durumuna göre demek bence. Ya da ben yine pimpirikli kumkumalık yapıyorum. :)

Bir süredir temizlik için o ilhamı ben de bekliyorum ama Hiç uğramıyor şu günlerde. Eskiden olsa tedavi öncesi,en kötü transfer öncesi detaylı temizlik yapardım bu kez yalandan bir şeyler yaptım geçtim :) üstelik haftaya misafirim var galiba :)

Bana verilen kağıtta 1., 3. Ve 5. Gün aranacaksınız yazıyo.
Yarın veya yarından sonra arayacağız dediğine göre o embriyonun durumuna göre demek bence. Ya da ben yine pimpirikli kumkumalık yapıyorum. :)

Ne bileyim sanki sürekli embriyologla konuşmalarını yazıyor insanlar ben her gün arıyor sandım.. taze transfer yapılsa sanırım 2. Gün ararlar 3 te de transfer olduğu için. 3-5 dondurma zamanları ya acaba dondurduk diye mi arıyorlar ?

Kızlar bana da yardımcı olur musunuz acaba adetime 8-9 gün kaldı dedim bi ovulasyon testi yapayım sonuç böyle çıktı. Daha yeni mi yumurtluyorum pek anlayamadım.

Bu teste göre yumurtlamaya biraz daha var. İkinci çizgi silikleşecek.. acaba geç yumurtlama mı olacak. Yumurtlama şikayetleri falan var mı

Ne bilem gari yaa. Ben şunu merak ediyom şimdi:
Elde 2 embriyo varken diyelim ikisi de 3.güne geldi. 3.gün ikisini de dondururlar mı? İkisini de 5.güne kadar izlerler mi? Yoksa birini dondurup birini 5.güne kadar bekletirler mi?

Hadi bakalım size 50 puanlık uzmanlık sorusu. :))

Yani benim yazılanlardan çizilenlerden gördüğüm 2 embriyo varsa sayı az diye 3. Gün transfer/ dondurma yaptıkları yönünde. Bir de 3. Gün embriyosu ise iki tane transfer etme eğilimi daha çok oluyor sanırım. Ama duruma göre iyi gelişiyorsa, dediğin gibi birini dondurup birini devam ettirmeyi seçerler mi? Bence olabilir.. hatta daha iyi bir fikir gibi geldi :)

Galiba canım Benim de kafa gitti yeminle. Değerlendirdik bakalım hayırlısı :)

Hoşbulduk canım :) bu ay bi iki kere yaptım baktım hep silik çıkıyor bıraktım bugün aklıma geldi bi yapayım dedim ama adetime 9 gün var niye böyle çıktı anlam veremedim ama bugünü de değerlendirdim kaçırmayayım diye :) pik olması ne demek iki kere olur mu ayda

Hamilelik değildir demi ama canım kesin
Adetin kesin 9gün sonra mı? Günü gününe mi olur? İlk defa pozitif gördüğüne göre yeni yumurtluyorsun yarın da ilişki olsun. Hamilelik değil canım malesef çnkü daha döngünün ortasındasndasın o aşamaya gelmedin ama yarın döllenme olmaması için bi sebep yok :)

Kesin değil tabiki bazen erken gelio bazen geç. İnşallah canım bu ay doktor rahim filmi çektirdi tüpler de açık dediydi umarım tutar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…