- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #2.021
Bana herhangi bir şey vermediler operasyon öncesi canım. Umarım yarın kolay bir operasyon olur ve çözümü içine siner. Sonrasında da doğal yoldan kolayca hamile kalırsın.. Tüp bebek seçeneğin zaten cepte onu hiç söylemiyorum. Güle güle git, güle güle gel.. Herşey güzel olucak hiç merak etmekalbim gümbür gümbür heyecan sardı beniyarın insallah ufak tefek düzeltmelerle son bulur operasyon. öylede oldu amin herseyi hazırladım evi hastane çeyizimi. dennisgo sana operasyon oncesi aksamindan betadin vajinal fitil kan sulandirici igne vermislermiydi? bana verdiler bu aksam kullandim. hayat bu olurya hakkınızı helal edin asdff ama, guzel bir uyku uyuyup ve uyanarak ve dogal hamile kalma şansimin benimle kaldıgini ogrenmek, herseyin yolunda oldugunu size yazmak nasipim olur insallah amin ❤
Ayy kuzuuu amiinnn diyorum duana.. başarılar diliyorum. Güzel haberlerini bekliyorum. ❤kalbim gümbür gümbür heyecan sardı beniyarın insallah ufak tefek düzeltmelerle son bulur operasyon. öylede oldu amin herseyi hazırladım evi hastane çeyizimi. dennisgo sana operasyon oncesi aksamindan betadin vajinal fitil kan sulandirici igne vermislermiydi? bana verdiler bu aksam kullandim. hayat bu olurya hakkınızı helal edin asdff ama, guzel bir uyku uyuyup ve uyanarak ve dogal hamile kalma şansimin benimle kaldıgini ogrenmek, herseyin yolunda oldugunu size yazmak nasipim olur insallah amin ❤
Allah kurtarsın canım sağlıcakla kucağına al ☺Nişanım geldi hanımlar .. bel ağrısı karın ağrısı başladı yavaş yavaş ...
allah hepimizin yardımcısı olsun ❤❤
Aminnn, güzel tatli bir uyku sonrasi, bütün güzellikler seni bulacak InsAllah, dualarimiz seninle canimmkalbim gümbür gümbür heyecan sardı beniyarın insallah ufak tefek düzeltmelerle son bulur operasyon. öylede oldu amin herseyi hazırladım evi hastane çeyizimi. dennisgo sana operasyon oncesi aksamindan betadin vajinal fitil kan sulandirici igne vermislermiydi? bana verdiler bu aksam kullandim. hayat bu olurya hakkınızı helal edin asdff ama, guzel bir uyku uyuyup ve uyanarak ve dogal hamile kalma şansimin benimle kaldıgini ogrenmek, herseyin yolunda oldugunu size yazmak nasipim olur insallah amin ❤
Aminn, sana da Rabbim kolaylik versin, bir avazda kurtarsin :)Ay özür dilerim ben başka bir gruba yazacaktım buraya yazmışım silemiyorum da
Çocuk isteyen herkese dua edeceğim. Allah hepinizin emeklerinin karşılığını versin inşallah ..
olsun canım ne demek, vardır bir hayır bol bol dua alırsın işte :) .. haber et bize de lütfen..Ay özür dilerim ben başka bir gruba yazacaktım buraya yazmışım silemiyorum da
Çocuk isteyen herkese dua edeceğim. Allah hepinizin emeklerinin karşılığını versin inşallah ..
günaydın yavrular giyindim önlüğü keyifli oturuyodum geldiler birazdan almaya gelicez dediler bir ağlamaktadır basladi ben de,kocam sagolsun yanimda destek keske annem de olsaydi haberi bile yokduama dularinizi kayip amin demişsiniz dilerim biran önce ne dileginiz varsa kabul etsin rabbim. birdakineeeee sezeryanaaa gelicem buraya
sor kürtajımda annem yoktu yanımda eşim vardı benim de gelme sen evde dur dedim.. zaten telaşeli :) ben de çok rahattım artık 'kalbi atmıyor' kesinleştikten sonra orada ağlayanları tedirgin olanları sakinleştirmekle sıram geldi ilk de beni aldılardı.. şifa ile taburcu ettiler.. inşallah sezaryene de oraya git onu da okuyalım bizz:)günaydın yavrular giyindim önlüğü keyifli oturuyodum geldiler birazdan almaya gelicez dediler bir ağlamaktadır basladi ben de,kocam sagolsun yanimda destek keske annem de olsaydi haberi bile yokduama dularinizi kayip amin demişsiniz dilerim biran önce ne dileginiz varsa kabul etsin rabbim. birdakineeeee sezeryanaaa gelicem buraya
Her gün sabah+akşam yapmazsanız, ovülasyon testini bu şekilde yorumlamanız çok zor.Hoşbulduk canım :) bu ay bi iki kere yaptım baktım hep silik çıkıyor bıraktım bugün aklıma geldi bi yapayım dedim ama adetime 9 gün var niye böyle çıktı anlam veremedim ama bugünü de değerlendirdim kaçırmayayım diye :) pik olması ne demek iki kere olur mu ayda
Ohhh mis gibi bir haber bu, sağlıkla ilerlesin süreç, heyecanlı, keyifli bekleyişler olsun.Bahçeci'den aradılar ayyy bayılacaadım telefonu açarkene.
2'si de hayattaymış. Biri 8 hücreli biri 7 hücreliymiş.
Müstecep Bey ikisini de 5.güne kadar bekletin demiş.
Salı gelmek bilmez şimdi. Hofff...
Bol şans, şimdiden geçmiş olsun, oprasyon çok güzel geçecek, güzel bir uykuya dalıp uyanacaksın ve doğal hamile kalma şansın seninle olacak, bizim de iyi dileklerimiz seninle...kalbim gümbür gümbür heyecan sardı beniyarın insallah ufak tefek düzeltmelerle son bulur operasyon. öylede oldu amin herseyi hazırladım evi hastane çeyizimi. dennisgo sana operasyon oncesi aksamindan betadin vajinal fitil kan sulandirici igne vermislermiydi? bana verdiler bu aksam kullandim. hayat bu olurya hakkınızı helal edin asdff ama, guzel bir uyku uyuyup ve uyanarak ve dogal hamile kalma şansimin benimle kaldıgini ogrenmek, herseyin yolunda oldugunu size yazmak nasipim olur insallah amin ❤
günaydın yavrular giyindim önlüğü keyifli oturuyodum geldiler birazdan almaya gelicez dediler bir ağlamaktadır basladi ben de,kocam sagolsun yanimda destek keske annem de olsaydi haberi bile yokduama dularinizi kayip amin demişsiniz dilerim biran önce ne dileginiz varsa kabul etsin rabbim. birdakineeeee sezeryanaaa gelicem buraya
Bebeğin kaç haftalıktı kalp atışı mı yoktugünaydın yavrular giyindim önlüğü keyifli oturuyodum geldiler birazdan almaya gelicez dediler bir ağlamaktadır basladi ben de,kocam sagolsun yanimda destek keske annem de olsaydi haberi bile yokduama dularinizi kayip amin demişsiniz dilerim biran önce ne dileginiz varsa kabul etsin rabbim. birdakineeeee sezeryanaaa gelicem buraya
Operasyonunun nedeni tüplerle ilgili. Tüplerde sorun var mı diye bakılacak, bir sorun varsa da çözülecek..Bebeğin kaç haftalıktı kalp atışı mı yoktu
Kızlar ne kadar yazmışsınız okuyamadım çoğunu. Bu luca e defterle basım dertte kullanan kim vardı bana bi el atsın, delirecek destek hatlarına 5 gündür ulaşamıyorum.can09e flx77 @seheryeli Ozgur06
Ilk daha e defter yollayacağım, ama ne yapmalıyım aşamaları hiç bilmiyorum. Bir yevmiye numaralandirdim. Bir kac videosunu izledim. E defter luca diye bdp tarzı bir program indiriliyor. Indirdim giriş şifreleri çıktı giremiyorum. Sonra da mali mühür mu yapicam ne yapicam. Hiç bilgim yok. Lucanin destek hattı 5 gündür dönmüyor. Çağrı merkezini arıyorum 36 kişi sirada hadi bekliyim dedim 1 saat bekledim 6 kişiye düştü bu seferde hat kapandı al baştan arasam gene kapanacak aramadım. Gelen kurulumu yapan adamı aradım, siz dönerler çağrı merkezi dedi yardımcı bile olmadi.
Bir de bu program bizim birliğin programı. Bize yardımcı olması gereken odamız.şayet logo mikro vs. Bir program alsaydım adamlar kendileri bağlanır gönderirdi. Bin pişman oldum lucadan. Destek sıfır
Aynen olmazsa ikinci deneme bakariz diyorlar. Bugün aramadılar mi? Sen yarın aradıklarında muhakkak söyle bakalım ne diyecekler. Bu sefer söylemediniz talebiniz olmadi derler. Şayet aramazlarsa da bekleme sen ara. Bütün ücreti aldılar 'di mi? Inşallah yarın güzel haberler alırsın.
Yukarıda cana yazdim sıkıntıyı. Hiç fikrim yok ve videolarla da ilerleyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?