Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kalbim gümbür gümbür heyecan sardı beni yarın insallah ufak tefek düzeltmelerle son bulur operasyon. öylede oldu aminherseyi hazırladım evi hastane çeyizimi. dennisgo sana operasyon oncesi aksamindan betadin vajinal fitil kan sulandirici igne vermislermiydi? bana verdiler bu aksam kullandim. hayat bu olurya hakkınızı helal edin asdff ama, guzel bir uyku uyuyup ve uyanarak ve dogal hamile kalma şansimin benimle kaldıgini ogrenmek, herseyin yolunda oldugunu size yazmak nasipim olur insallah amin

Bana herhangi bir şey vermediler operasyon öncesi canım. Umarım yarın kolay bir operasyon olur ve çözümü içine siner. Sonrasında da doğal yoldan kolayca hamile kalırsın.. Tüp bebek seçeneğin zaten cepte onu hiç söylemiyorum. Güle güle git, güle güle gel.. Herşey güzel olucak hiç merak etme

Ayy kuzuuu amiinnn diyorum duana.. başarılar diliyorum. Güzel haberlerini bekliyorum. ❤

Aminnn, güzel tatli bir uyku sonrasi, bütün güzellikler seni bulacak InsAllah, dualarimiz seninle canimm

Ay özür dilerim ben başka bir gruba yazacaktım buraya yazmışım silemiyorum da
Çocuk isteyen herkese dua edeceğim. Allah hepinizin emeklerinin karşılığını versin inşallah ..
Aminn, sana da Rabbim kolaylik versin, bir avazda kurtarsin :)

Ay özür dilerim ben başka bir gruba yazacaktım buraya yazmışım silemiyorum da
Çocuk isteyen herkese dua edeceğim. Allah hepinizin emeklerinin karşılığını versin inşallah ..
olsun canım ne demek, vardır bir hayır bol bol dua alırsın işte :) .. haber et bize de lütfen..

günaydın yavrular giyindim önlüğü keyifli oturuyodum geldiler birazdan almaya gelicez dediler bir ağlamaktadır basladi ben de,kocam sagolsun yanimda destek keske annem de olsaydi haberi bile yok duama dularinizi kayip amin demişsiniz dilerim biran önce ne dileginiz varsa kabul etsin rabbim. birdakineeeee sezeryanaaa gelicem buraya

sor kürtajımda annem yoktu yanımda eşim vardı benim de gelme sen evde dur dedim.. zaten telaşeli :) ben de çok rahattım artık 'kalbi atmıyor' kesinleştikten sonra orada ağlayanları tedirgin olanları sakinleştirmekle sıram geldi ilk de beni aldılardı.. şifa ile taburcu ettiler.. inşallah sezaryene de oraya git onu da okuyalım bizz:)

Her gün sabah+akşam yapmazsanız, ovülasyon testini bu şekilde yorumlamanız çok zor.
Bence kafa yormayın, risk almamak için bebek denemesine devam edin sadece.
Bir ayda sadece bir kez yumurtlama olur. Yani daha önceden LH testi pik yaptıysa, şu an 2.ye pik yapması imkansız.
LH testi ile gebelik tayin ettiğini söyleyenler de var, ancak bunu doğrulayan bir doktor hiç görmedim. Ek olarak LH adet öncesi pozitif çıkmasına rağmen adet gören de çok insan var, mesela ben.

Bahçeci'den aradılar ayyy bayılacaadım telefonu açarkene.

2'si de hayattaymış. Biri 8 hücreli biri 7 hücreliymiş.

Müstecep Bey ikisini de 5.güne kadar bekletin demiş.

Salı gelmek bilmez şimdi. Hofff...
Ohhh mis gibi bir haber bu, sağlıkla ilerlesin süreç, heyecanlı, keyifli bekleyişler olsun.

Bol şans, şimdiden geçmiş olsun, oprasyon çok güzel geçecek, güzel bir uykuya dalıp uyanacaksın ve doğal hamile kalma şansın seninle olacak, bizim de iyi dileklerimiz seninle...

Armin çok geçmiş olsun şimdiden, su gibi geçsin inşallah, şifayla bitsin.
Sonrasında en kısa zamanda güle oynaya, bayram gibi sezaryen ameliyatına girmeyi nasip etsin Allah.

Bebeğin kaç haftalıktı kalp atışı mı yoktu

canım luca e defter programını kur, luca ıcındekı e defter kontrol raporunda sorunları kontrol et, yevmiyeleri numaralandırmadan once bolmen gereken fısler varsa bol, odeme tıpı belge no eksık olanları toplu belge turu tarıhı atama kısmında ata, burada her ne kadar defter tamam da dese e defter programında yıne bolunmemıs veya hatalı fısler kalabılıyor onu yakalıyor. yevmıyelerı bu asamada numaralandır. defterınde hersey seklen guzelse, (ocaktan ıtıbaren bırde e defter raporu denen bı zımbırtı geldı, onun ıcın mızanının da duzgun olması gerekıyor) mali mühürünü tak, luca e defter programından gonderecegın donemı secerek ıslemıne devam et, sırayla o defter kontrolunu yaparak gıdecek hata verdıgınde bolmen gerekn fıs veya odeme tıpı odeme turu ıle ılgılı sorun varsa tabı en basa doneceksın luca programına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…