Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman risk budur, şimdi hasta düşünsün deyip yardıracaklar. :) Bana uyar. Ben biri 3.günde dondurulsun biri 5.güne kadar beklesin istiyorum ama fikrimi soracaklarını sanmıyorum. Yarın öğreniriz artık.
Çok heyecanlıııı! Hepsine değecek embriyolara inanıyorum :) nasıl beklediğini tahmin edebiliyorum,ben geçen ay alt tarafı bi kanda gebelik testi yaptırdım da sizi arayacaz dediler,telefonum çekmez diye metroya binememiştim 5 km falan yürüdüm yani

Ahaha sesli güldüm. Ben kesin metroya binerdim valla tembelliğimden ve fazla yürümeyeyim ya gebeysem diye düşünmekten :))

Heyecanlıyım yav. Her türlü sonuca da hazırım ama belirsizlik, beklemek çok sinir bozucu. Hofff..

Kuzum biz likom kullanıyoruz.. halledebildin mi.. e defter raporu mu sorun :)

Ilk daha e defter yollayacağım, ama ne yapmalıyım aşamaları hiç bilmiyorum. Bir yevmiye numaralandirdim. Bir kac videosunu izledim. E defter luca diye bdp tarzı bir program indiriliyor. Indirdim giriş şifreleri çıktı giremiyorum. Sonra da mali mühür mu yapicam ne yapicam. Hiç bilgim yok. Lucanin destek hattı 5 gündür dönmüyor. Çağrı merkezini arıyorum 36 kişi sirada hadi bekliyim dedim 1 saat bekledim 6 kişiye düştü bu seferde hat kapandı al baştan arasam gene kapanacak aramadım. Gelen kurulumu yapan adamı aradım, siz dönerler çağrı merkezi dedi yardımcı bile olmadi.

Bir de bu program bizim birliğin programı. Bize yardımcı olması gereken odamız. şayet logo mikro vs. Bir program alsaydım adamlar kendileri bağlanır gönderirdi. Bin pişman oldum lucadan. Destek sıfır

O zaman risk budur, şimdi hasta düşünsün deyip yardıracaklar. :) Bana uyar. Ben biri 3.günde dondurulsun biri 5.güne kadar beklesin istiyorum ama fikrimi soracaklarını sanmıyorum. Yarın öğreniriz artık.
Aynen olmazsa ikinci deneme bakariz diyorlar. Bugün aramadılar mi? Sen yarın aradıklarında muhakkak söyle bakalım ne diyecekler. Bu sefer söylemediniz talebiniz olmadi derler. Şayet aramazlarsa da bekleme sen ara. Bütün ücreti aldılar 'di mi? Inşallah yarın güzel haberler alırsın.

Biz logo kullanıyoruz canım
Çözebildin mi sıkıntıyı

Yukarıda cana yazdim sıkıntıyı. Hiç fikrim yok ve videolarla da ilerleyemiyorum.

1., 3. Ve 5. Günlerde arayacaklarını yazan bi belge verdiler.

Normalde bugün aramaları lazım. 5'e kadar aramazlarsa ben ararım zaten.

Evet mühür lazım mali mührün var demi bilgisayarda takılı.. bizde 2015te ilk yaptığımızda destek istedik geldiler tanımlamalar halledildi ondan sonra kendimiz devam ettik ocak defteri için de rapor uygulaması geldi onun için de çağırdık geldi ocağı o gönderdi pas sözleşmesi diyorlar onu her sene yeniliyoruz saat bazında yardım, isterlerse bakmasınlar kolay gelsin kuzu bu işi halledersin kısa zamanda..

Ya zaten öyle olmalı. Ama bu luca da teknik destek yok.ve bu e defter mevzuları mali musavir işi değil tamamen bilgisayar donanimcisinin çözmesi gereken işler. Program indir çalıştır açılması vs.
Lucaya alın bu işin ücretini yapın dedim ilk başlarda başvurular için. Yok dediler sizin yapmanız lazım. Ücretle yapsalar zaten sorun kalmıycak. Bunlar program sattı gerisi yok.

İlkini yaptıktan sonra diğerleri zaten kolay olacak.
Malî mühür takılı bilgisayara her yolu denedim. Bugün başka bilgisayarla deneyeceğim.

Bebisler calisiyor olacak Allahin izniyle insallah guzel haberi verirsin bize

Harika haber 5. Gün de sağlıklı bir şekilde doldurulacaklar umarım. Annelerine kavuşana kadar da güzel bir uyku çekecekler :) sonrası iyilik güzellik...

Bahçeci'den aradılar ayyy bayılacaadım telefonu açarkene.

2'si de hayattaymış. Biri 8 hücreli biri 7 hücreliymiş.

Müstecep Bey ikisini de 5.güne kadar bekletin demiş.

Salı gelmek bilmez şimdi. Hofff...
süper haber ... 5. güne kadar sağlıkla bekleyecekler inanıyorum.. Mubarek günlerde alacağız güzel haberlerini inşallah.. Amin..

Selam kızlar
Herkese güzel bir Pazar diliyorum. Muhasebeci arkaşlara ekstradan bir iyi Pazar’lar daha diliyorum :)
sana da iyi pazarlar yavru bugun senin transferin tam 4 gun doluyor degil mi? nasıl hissediyorsun test gunu nezaman ki

Bahçeci'den aradılar ayyy bayılacaadım telefonu açarkene.

2'si de hayattaymış. Biri 8 hücreli biri 7 hücreliymiş.

Müstecep Bey ikisini de 5.güne kadar bekletin demiş.

Salı gelmek bilmez şimdi. Hofff...
Bahceci den aradilardan sonrasi okumadan ben bayilacadimmm heyecandan, o an ki kalp carpintini derinden hissettim,Allah kolaylik versin, bebeler orda büyüyor masAllah, en yakın zamanda göbüşünde büyümeye devam ederler insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…