- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #2.001
Çok heyecanlıııı! Hepsine değecek embriyolara inanıyorum :) nasıl beklediğini tahmin edebiliyorum,ben geçen ay alt tarafı bi kanda gebelik testi yaptırdım da sizi arayacaz dediler,telefonum çekmez diye metroya binememiştim 5 km falan yürüdüm yaniO zaman risk budur, şimdi hasta düşünsün deyip yardıracaklar. :) Bana uyar. Ben biri 3.günde dondurulsun biri 5.güne kadar beklesin istiyorum ama fikrimi soracaklarını sanmıyorum. Yarın öğreniriz artık.
Çok heyecanlıııı! Hepsine değecek embriyolara inanıyorum :) nasıl beklediğini tahmin edebiliyorum,ben geçen ay alt tarafı bi kanda gebelik testi yaptırdım da sizi arayacaz dediler,telefonum çekmez diye metroya binememiştim 5 km falan yürüdüm yani
Yarın kesin arayacaklar dimii?Ahaha sesli güldüm. Ben kesin metroya binerdim valla tembelliğimden ve fazla yürümeyeyim ya gebeysem diye düşünmekten :))
Heyecanlıyım yav. Her türlü sonuca da hazırım ama belirsizlik, beklemek çok sinir bozucu. Hofff..
Biz logo kullanıyoruz canımKızlar ne kadar yazmışsınız okuyamadım çoğunu. Bu luca e defterle basım dertte kullanan kim vardı bana bi el atsın, delirecek destek hatlarına 5 gündür ulaşamıyorum.can09e @flx77 @seheryeli Ozgur06
Kuzum biz likom kullanıyoruz.. halledebildin mi.. e defter raporu mu sorun :)
Aynen olmazsa ikinci deneme bakariz diyorlar. Bugün aramadılar mi? Sen yarın aradıklarında muhakkak söyle bakalım ne diyecekler. Bu sefer söylemediniz talebiniz olmadi derler. Şayet aramazlarsa da bekleme sen ara. Bütün ücreti aldılar 'di mi? Inşallah yarın güzel haberler alırsın.O zaman risk budur, şimdi hasta düşünsün deyip yardıracaklar. :) Bana uyar. Ben biri 3.günde dondurulsun biri 5.güne kadar beklesin istiyorum ama fikrimi soracaklarını sanmıyorum. Yarın öğreniriz artık.
Biz logo kullanıyoruz canım
Çözebildin mi sıkıntıyı
Bizim logo kuzum : (Kızlar ne kadar yazmışsınız okuyamadım çoğunu. Bu luca e defterle basım dertte kullanan kim vardı bana bi el atsın, delirecek destek hatlarına 5 gündür ulaşamıyorum.can09e @flx77 @seheryeli Ozgur06
Ilk daha e defter yollayacağım, ama ne yapmalıyım aşamaları hiç bilmiyorum. Bir yevmiye numaralandirdim. Bir kac videosunu izledim. E defter luca diye bdp tarzı bir program indiriliyor. Indirdim giriş şifreleri çıktı giremiyorum. Sonra da mali mühür mu yapicam ne yapicam. Hiç bilgim yok. Lucanin destek hattı 5 gündür dönmüyor. Çağrı merkezini arıyorum 36 kişi sirada hadi bekliyim dedim 1 saat bekledim 6 kişiye düştü bu seferde hat kapandı al baştan arasam gene kapanacak aramadım. Gelen kurulumu yapan adamı aradım, siz dönerler çağrı merkezi dedi yardımcı bile olmadi.
Bir de bu program bizim birliğin programı. Bize yardımcı olması gereken odamız.şayet logo mikro vs. Bir program alsaydım adamlar kendileri bağlanır gönderirdi. Bin pişman oldum lucadan. Destek sıfır
Aynen olmazsa ikinci deneme bakariz diyorlar. Bugün aramadılar mi? Sen yarın aradıklarında muhakkak söyle bakalım ne diyecekler. Bu sefer söylemediniz talebiniz olmadi derler. Şayet aramazlarsa da bekleme sen ara. Bütün ücreti aldılar 'di mi? Inşallah yarın güzel haberler alırsın.
Yukarıda cana yazdim sıkıntıyı. Hiç fikrim yok ve videolarla da ilerleyemiyorum.
Evet mühür lazım mali mührün var demi bilgisayarda takılı.. bizde 2015te ilk yaptığımızda destek istedik geldiler tanımlamalar halledildi ondan sonra kendimiz devam ettik ocak defteri için de rapor uygulaması geldi onun için de çağırdık geldi ocağı o gönderdi pas sözleşmesi diyorlar onu her sene yeniliyoruz saat bazında yardım, isterlerse bakmasınlarIlk daha e defter yollayacağım, ama ne yapmalıyım aşamaları hiç bilmiyorum. Bir yevmiye numaralandirdim. Bir kac videosunu izledim. E defter luca diye bdp tarzı bir program indiriliyor. Indirdim giriş şifreleri çıktı giremiyorum. Sonra da mali mühür mu yapicam ne yapicam. Hiç bilgim yok. Lucanin destek hattı 5 gündür dönmüyor. Çağrı merkezini arıyorum 36 kişi sirada hadi bekliyim dedim 1 saat bekledim 6 kişiye düştü bu seferde hat kapandı al baştan arasam gene kapanacak aramadım. Gelen kurulumu yapan adamı aradım, siz dönerler çağrı merkezi dedi yardımcı bile olmadi.
Bir de bu program bizim birliğin programı. Bize yardımcı olması gereken odamız.şayet logo mikro vs. Bir program alsaydım adamlar kendileri bağlanır gönderirdi. Bin pişman oldum lucadan. Destek sıfır
Evet mühür lazım mali mührün var demi bilgisayarda takılı.. bizde 2015te ilk yaptığımızda destek istedik geldiler tanımlamalar halledildi ondan sonra kendimiz devam ettik ocak defteri için de rapor uygulaması geldi onun için de çağırdık geldi ocağı o gönderdi pas sözleşmesi diyorlar onu her sene yeniliyoruz saat bazında yardım, isterlerse bakmasınlarkolay gelsin kuzu bu işi halledersin kısa zamanda..
Bebisler calisiyorBahçeci'den aradılar ayyy bayılacaadım telefonu açarkene.
2'si de hayattaymış. Biri 8 hücreli biri 7 hücreliymiş.
Müstecep Bey ikisini de 5.güne kadar bekletin demiş.
Salı gelmek bilmez şimdi. Hofff...
Harika haber 5. Gün de sağlıklı bir şekilde doldurulacaklar umarım. Annelerine kavuşana kadar da güzel bir uyku çekecekler :) sonrası iyilik güzellik...Bahçeci'den aradılar ayyy bayılacaadım telefonu açarkene.
süper haber ... 5. güne kadar sağlıkla bekleyecekler inanıyorum.. Mubarek günlerde alacağız güzel haberlerini inşallah.. Amin..Bahçeci'den aradılar ayyy bayılacaadım telefonu açarkene.
sana da iyi pazarlar yavruSelam kızlar
Herkese güzel bir Pazar diliyorum. Muhasebeci arkaşlara ekstradan bir iyi Pazar’lar daha diliyorum :)
Bahceci den aradilardan sonrasi okumadan ben bayilacadimmm heyecandan, o an ki kalp carpintini derinden hissettim,Allah kolaylik versin, bebeler orda büyüyor masAllah, en yakın zamanda göbüşünde büyümeye devam ederler insAllahBahçeci'den aradılar ayyy bayılacaadım telefonu açarkene.
Testi cumartesi yapacak diye biliyorumsana da iyi pazarlar yavrubugun senin transferin tam 4 gun doluyor degil mi? nasıl hissediyorsun test gunu nezaman ki
Evet canım bugün 4. Gün. Test günüm 11Mayıs.. haftaya Cumartesi öğreneceğim bakalım.sana da iyi pazarlar yavrubugun senin transferin tam 4 gun doluyor degil mi? nasıl hissediyorsun test gunu nezaman ki
Testi cumartesi yapacak diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?