- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #2.541
teşekkür ediyorum canısı şahane bilgilerin icinArmin
Evet, secdeye varmis bir insan dusun. Ancak poposunu yukari dikmis olsun. Yani popo yukarida, yuzun secdede gibi. Bir nevi yoga pozisyonu gibi de. O sekilde en az 15 dakika beklemeni tavsiye ederim. Bazen yarim saat bekledigim de olmustu. En guzel tarafi da yatak carsaflari/havlu kuru kaliyor goreceli olarak.
Bu pozisyonda dogru duzgun bekleyebilmek icin de iliski esnasinda hangi pozisyonda olursaniz olun sonrlara dogru esinin arkaya gecmesi lazim. Arkadayken bosalma gerceklesin, disari cikinca da sen o sekilde yavasca yuzunu yataga koyar, poponu dikersin. Ayagi havaya dikmek, poponun altina yastik koymak falan hepsi hikaye. Bunu deneyin.
teşekkür ediyorum canısı şahane bilgilerin icinpeki bizim spermler az ve yavasti biraz pekmezdi iki kutu progny m bir kutu proxseed bitirdi 3 ay evvel. simdi askerler ne durumda bilmiyorum. demem o ki benim de adetim 5 gun bitiyor bu program bana uyarmı spermler orta halli ?
ben de oyle anladim ama sonra baska biseyin terimimi diye takildim dıbir gun arayla zor deniyoruz 6 gün hergun sartlari bir zorlayalim bakalim
ben 6 mayis ta laproskopi+histerskopi oldum iki hafta korunma verdiler ama ben arsizlik yapip iliski yerine 7 mayis 9.10.11.13 yani bugun birer gun arayla siringayla yolladim askerleriDoktoruna mutlaka sor derim ama belki de boyle bir durumda, misal 14.gunde yumurtlama oluyorsa (ovulasyon testi cift cizgi cikiyorsa daha dogrusu) o zaman belki 6. gunu es gecin, 8. gun deneyin. Sonra araya 3 gun koyun ve 11. gun'de deneyin. Sonra SMEP'e donun ve mutlaka 13, 14 (O), 15 (O+1), 16 (O+2) ve 18'de (O+3) deneyin. Ben boyle yapardim :)
Ama dedigim gibi ben doktor degilim, yanlis yonlendirmek istemem boyle ozel bir durumda.
Takibi bikaç aydır yapıyosan koyuluktan tahmini ovulasyon zamanını bilebilirsin sanırım. Yarınki teste göre program yap. Spermler orta halliyse ovulasyondan bikaç saat önce bireysel aşılamanı yaparsan şansın çok yükselir :) Mesela çarşamba sabah ovulasyon olacağını düşünüyosan önceki gece geç saatlerde gönder gitsin :)ben 6 mayis ta laproskopi+histerskopi oldum iki hafta korunma verdiler ama ben arsizlik yapip iliski yerine 7 mayis 9.10.11.13 yani bugun birer gun arayla siringayla yolladim askerleri.ovulasyon testi 4 gundur yuksek sans gosteriyor cubuk bugun daha koyuydu sanirim yarin veya oburgun yumurtlucam. ozaman bir gun ara yerine 18 gune kadar hergun bir siringa mustehaktir bana . onerilerini dikkate alip kacirdigim yerden devam edip ,olmadi birdaki aya tam program uygularim:)))) tesekkur ediyorum.ve hamileymissin ben kacirmisim rabbim kucagina almayi guzel saglikli mutlu yillarini gormeni nasip etsin . darisiiiiiiii basimiza..
Herhalde sağda gelişimi geri bi yumurta,solda da sağlıklı bi yumurta gördü. Bilemeyiz. Ultrason sırasında insan yarıçıplak ve savunmasız hıı taam diyip kalkıveriyor ama sonra akla birsürü soru geliyorKızlar günaydınn sizlere bir şey danışacağım. 26 yaşına yeni girdim bir buçuk iki ay önce ovülasyon dönemimin başında ilk defa yumurtalıklarıma baktırdım. doktor önce yumurtalıklarda biraz tembellik var gibi dedi nasıl yani falan dedim sonra ultrasonu sol tarafa geçirince hıı burda bir yumurta var evet sorun yok dedi. sonrasında bir daha çağırmadı gün aşırı ilişki dedi çatlama vs durumları için birşey demedi. Bu yaşta sadece bir yumurta olması o ay için sizce olağan mı başka bir doktora gitmelimiyim çatlamaya baktırmalımıyım? Normalde bat 21 mayıs tüm adet belirtilerini yaşıyorum hamile olmadığıma öyle eminim ki moralim şimdiden bozuk
Evettcan09e bugün muayene olacaktın diimi?
senin adetin 3.günü yapılan testlerin var mı elinde cancan,onlar yoksa çok büyük ihtimal onları isteyecek,onun dışında daGünaydıınnlaar
soru deyince bugün doktor günü ne sorsam kızlar durumumu biliyorsunuz..can alıcı noktalar neler?
var ama ekimden sanırım tekrar bakmak ister gibi.. heyecanlandım ya.. inşallah güzelce muayene eder ve memnun ayrılırım..senin adetin 3.günü yapılan testlerin var mı elinde cancan,onlar yoksa çok büyük ihtimal onları isteyecek,onun dışında da
çok yapacağı bir şey yok,ultrasonda kist,miyom gibi bir şey var mı diye kontrol etmek dışında,
ovu zamanındasın zaten,sana yumurtanın ne boyutta olduğunu söyler,klomen falan kullanayım mı de,bi daha geleyim mi yumurta takibi için de,çünkü bu yumurta takibi ile de hamile kalan çok,madem parayı verdin,ilk 10 gün ücretsiz oluyor ya muayeneler ondan faydalanmış olursun
hadi inşAllah kaçta gideceksin,o taraflarda olsaydım gelirdim senin yanınavar ama ekimden sanırım tekrar bakmak ister gibi.. heyecanlandım ya.. inşallah güzelce muayene eder ve memnun ayrılırım..
Rahmin kalınlığı,yumurtanın boyutu en önemli bilgiler.. Gerçi sen ovulasyon zamanını biliyosun zaten sanırım, kaç günün kaldı? yumurtalıkların durumunu o söyleyecektir. Sen gelişine çak gitsin :) ay hadi bakalımmvar ama ekimden sanırım tekrar bakmak ister gibi.. heyecanlandım ya.. inşallah güzelce muayene eder ve memnun ayrılırım..
14,40ta randevu ne zaman alırlar bilmiyorum kuzu ayy keşke aklımdan da geçtin biliyo musun keşke yanımda olsaydı diye.hadi inşAllah kaçta gideceksin,o taraflarda olsaydım gelirdim senin yanına
evet evet biliyorum 16 17si çatlar gibi.. şu durumda kaç mm dir acaba:) ayy sorulmuyor kaç mm diye.. keşke bakarken anlatsa şöyle şöyle diye :)Rahmin kalınlığı,yumurtanın boyutu en önemli bilgiler.. Gerçi sen ovulasyon zamanını biliyosun zaten sanırım, kaç günün kaldı? yumurtalıkların durumunu o söyleyecektir. Sen gelişine çak gitsin :) ay hadi bakalımm
ah keşke canım ya,neyse inşAllah daha önemli günlerde gelirim en kısa zamanda,hamilelik kontrolleri gibi14,40ta randevu ne zaman alırlar bilmiyorum kuzu ayy keşke aklımdan da geçtin biliyo musun keşke yanımda olsaydı diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?