- Konu Sahibi panic_attack
-
- #2.501
valla biz de epey merak ettik.. sonra dedik muhtemelen kendi isteğiyle gelmiyor.. çünkü senden haberimiz vardı en azından yazmasan da okuduğunu biliyorduk.. iyidir inşallah. özlendiniz gerçekten.Acaba siteye mi giremiyor ama oyle olsa baska hesap acip yine de girebilirdi. Acaba iyi mi merak ettim.
Marjo bu deneme dediklerin yapma manasında mı ara ver Allaha şüküre koptum yalnız:)
misal ben 14 ya da 15te yumurtlamış oluyorum bu durumda nasıl olacak smepi az biraz açar mısın..
Ay iyi bari açıklarAçıkmış. Ehehe.
Aylar önceden rezervasyonu yapılan kendi bayram tatilimiz yanacak gibi ama olsun.
Copy-Paste yapiyorum:
Hamile kalmak icin neler yaptim?
Eski arkadaslar bilirler, ben iki cocuguma da cok kolay hamile kalmistim. Ancak ucuncuyu denerken dusuk ve hamile kalamamak gibi bir takim sorunlarla karsilasmistik. Bunlari asmak icin yaptiklarimi paylasiyorum:
1. Takviye urunler
Oncelikle burada daha once konustugumuz takviyeleri kullanmaya devam ettim. Ubiquinol icin 3 ayda etkisini goreceksiniz diyorlardi ki ben de kullanmaya basladigimin 3. ayinda hamile kaldim. Tekrar yazayim neler kullandigimi sonradan gelen arkadaslar icin: Ubiquinol 100 mg, Krill Yagi, iyi bir hamilelik vitamini (icinde folik asit olacak). DAha onceki mesajlarima bakip cok daha detayli bilgi alabilirler.
2. Hamile kalmak konusunda dusunmeye arar vermek
En zoru bu...Subat ayinda esim hastaydi ve biz deneyemedik o ay. O kadar buyuk bir kavga koptu ki evde birgun... Sonunda ben ne yapiyorum ya dedim. Esimin kalbini kiriyorum, elinde olmayan seyler yuzunden onu sucluyorum. O anda ara vermeye karar verdim. Yalan soylemeyeyim, aklimda surekli bu mesela vardi ama bu konu uzerinde konusmaya ve yazmaya ve okumaya ara verdim. Ve sanirim bu beni rahatlatti. Size de tavsiyem bunu yapmaya calismaniz. Cok zor biliyorum ama sonunda ise yariyor.
3. SMEP Plani
Bu Sperm Meets Egg denen bir yontem. panic_attack panic_attack ile konustugumuzu cok iyi hatirliyorum. Bu plan kisaca sunu soyluyor. Eger yumurtlama gununden sonra denemeye ara veriyorsaniz sansinizi azaltiyorsunuz. Yapmaniz gereken su. Ben kendimden ornek verecegim. Bende genelde 12.gunde ovulasyon oluyor. O zaman soyle bir plan izliyorsunuz:
5 gun adet gordunuz ve bitti.
6. gun deneme
8. gun deneme
10.gun deneme
11.gun mutlaka denenecek
12.gun (ovulasyon gunu) mutlaka denenecek
13.gun (O+1) mutlaka denenecek
14.gun (O+2) mutalak denenecek
15. gun (O+3) ara ver (Allah'a sukur)
16. gun mutlaka denenecek
Sonra ister iliskiye gir ister girme. Ben girmedim. Biz bunu denedigimiz ay hamile kaldim ki O+1 de hasta olmustum grip gibi, o gun deneyemedik ama O+2 ve O+3 denedik.
4. Pozisyon
Arkadaslar bu cok onemli sanirim. Ben bir yerde hamile kalmak icin en uygun pozisyonun esinizin arkada oldugu pozisyon oldugunu okumustum. Ancak bununla da bitmiyor. Bosalma gerceklestikten sonra 15 dakika o pozisyonda (alniniz secdeymis gibi, baska nasil anlatacagimi bilemedim) bekleyeceksiniz, mumkunse 30 dakika. Ben bekledim. Cok komik gozukuyorsunuz ama spermlerin disari akmasini gercekten de engelliyorsunuz. Ne popo altina yastik koyma ne de ayaklari havaya dikme. Ne varsa bu pozisyonda var cunku ben altima havlu koyuyordum, islaklik olursa diye. Sabaha kuru kalkiyordum. Sabah tabii akinti oluyor ama o sperm degil, meni. Spermleri tasiyan sivi. O ciksin gitsinzaten, bir ise yaramiyor o saatten sonra.
Simdilik aklima gelenler bunlar. Aklima baska birsey gelirse yazarim ama bir de bu ay ve gelecek 3 ay bunlari deneyin.
Ben dedigim gibi Haziran basina kadar tam rahat degilim. 8.haftada kalp atisini duyduk (167 atiyordu), bakalim onumuzdeki haftada ne olacak. Bir de test sonuclari var tabii...Daha cocuklara bile soylemedim. Kizim anne senin niye karnin cikti diyor, kilo aldim diyorum. Az pizza ye diyor bana.
Su onumuzdeki testler, kontroller bitsin yine haber verecegim. Bu arada sizlerde bir gelisme oldu mu?
Herkesi opuyor ve kucakliyorum ulkenin kucaklasmaya, opusmeye ihtiyaci oldugu bu gunlerde...
Hoşbulduk canım, benim bi de ngs var 2 ayı bulur transfer@Beste78 vecilekliturta_33 hoş geldiniz, çok güzel haberlerle geldiniz. Sağlıklı, keyifli, heyecanlı bir süreç olsun ikiniz için de. Bu ay sonu 2 transferimiz var o zaman.
İnşallah bu ay olsun o zaman, iftar sonrası dinlenin hiç bir ayı es geçmeyelimyok kuzum geçen ay bekledik olmadı,bu ay çalışmalara devam,ramazanda ne kadar halimiz kalıp fırsat bulursak
Hoşbulduk canım, senin tedavinde çok hızlı gitmiş maşallah seni bekleyen 1 bebişin olmuş, allah analı babalı büyüsün inşallahAnaaa hiç bildirim gelmemiş ya bana gıı..
Tekrar hoşgeldiniz kızlar.cilekliturta_33 @Beste78
Ben hala adet olmadım. Olsam bile transfer bayrama denk gelecek. 18-20 gün sürüyomuş hazırlık.
Bahçeci bayramda transfer yapıyo mu acaba yaa? Kesin ertelenecek benim iş
Ne güzel ne mutlu bir haber hayırlı olsun darısı en kısa zamanda bizlere olsun inşallahCopy-Paste yapiyorum:
Hamile kalmak icin neler yaptim?
Eski arkadaslar bilirler, ben iki cocuguma da cok kolay hamile kalmistim. Ancak ucuncuyu denerken dusuk ve hamile kalamamak gibi bir takim sorunlarla karsilasmistik. Bunlari asmak icin yaptiklarimi paylasiyorum:
1. Takviye urunler
Oncelikle burada daha once konustugumuz takviyeleri kullanmaya devam ettim. Ubiquinol icin 3 ayda etkisini goreceksiniz diyorlardi ki ben de kullanmaya basladigimin 3. ayinda hamile kaldim. Tekrar yazayim neler kullandigimi sonradan gelen arkadaslar icin: Ubiquinol 100 mg, Krill Yagi, iyi bir hamilelik vitamini (icinde folik asit olacak). DAha onceki mesajlarima bakip cok daha detayli bilgi alabilirler.
2. Hamile kalmak konusunda dusunmeye arar vermek
En zoru bu...Subat ayinda esim hastaydi ve biz deneyemedik o ay. O kadar buyuk bir kavga koptu ki evde birgun... Sonunda ben ne yapiyorum ya dedim. Esimin kalbini kiriyorum, elinde olmayan seyler yuzunden onu sucluyorum. O anda ara vermeye karar verdim. Yalan soylemeyeyim, aklimda surekli bu mesela vardi ama bu konu uzerinde konusmaya ve yazmaya ve okumaya ara verdim. Ve sanirim bu beni rahatlatti. Size de tavsiyem bunu yapmaya calismaniz. Cok zor biliyorum ama sonunda ise yariyor.
3. SMEP Plani
Bu Sperm Meets Egg denen bir yontem. panic_attack panic_attack ile konustugumuzu cok iyi hatirliyorum. Bu plan kisaca sunu soyluyor. Eger yumurtlama gununden sonra denemeye ara veriyorsaniz sansinizi azaltiyorsunuz. Yapmaniz gereken su. Ben kendimden ornek verecegim. Bende genelde 12.gunde ovulasyon oluyor. O zaman soyle bir plan izliyorsunuz:
5 gun adet gordunuz ve bitti.
6. gun deneme
8. gun deneme
10.gun deneme
11.gun mutlaka denenecek
12.gun (ovulasyon gunu) mutlaka denenecek
13.gun (O+1) mutlaka denenecek
14.gun (O+2) mutalak denenecek
15. gun (O+3) ara ver (Allah'a sukur)
16. gun mutlaka denenecek
Sonra ister iliskiye gir ister girme. Ben girmedim. Biz bunu denedigimiz ay hamile kaldim ki O+1 de hasta olmustum grip gibi, o gun deneyemedik ama O+2 ve O+3 denedik.
4. Pozisyon
Arkadaslar bu cok onemli sanirim. Ben bir yerde hamile kalmak icin en uygun pozisyonun esinizin arkada oldugu pozisyon oldugunu okumustum. Ancak bununla da bitmiyor. Bosalma gerceklestikten sonra 15 dakika o pozisyonda (alniniz secdeymis gibi, baska nasil anlatacagimi bilemedim) bekleyeceksiniz, mumkunse 30 dakika. Ben bekledim. Cok komik gozukuyorsunuz ama spermlerin disari akmasini gercekten de engelliyorsunuz. Ne popo altina yastik koyma ne de ayaklari havaya dikme. Ne varsa bu pozisyonda var cunku ben altima havlu koyuyordum, islaklik olursa diye. Sabaha kuru kalkiyordum. Sabah tabii akinti oluyor ama o sperm degil, meni. Spermleri tasiyan sivi. O ciksin gitsinzaten, bir ise yaramiyor o saatten sonra.
Simdilik aklima gelenler bunlar. Aklima baska birsey gelirse yazarim ama bir de bu ay ve gelecek 3 ay bunlari deneyin.
Ben dedigim gibi Haziran basina kadar tam rahat degilim. 8.haftada kalp atisini duyduk (167 atiyordu), bakalim onumuzdeki haftada ne olacak. Bir de test sonuclari var tabii...Daha cocuklara bile soylemedim. Kizim anne senin niye karnin cikti diyor, kilo aldim diyorum. Az pizza ye diyor bana.
Su onumuzdeki testler, kontroller bitsin yine haber verecegim. Bu arada sizlerde bir gelisme oldu mu?
Herkesi opuyor ve kucakliyorum ulkenin kucaklasmaya, opusmeye ihtiyaci oldugu bu gunlerde...
öyle yapmaya çalışıyoruz ama öldüm valla bu hafta , iftar,lambada,duş,uyku tamamen yaşantım buİnşallah bu ay olsun o zaman, iftar sonrası dinlenin hiç bir ayı es geçmeyelim
Hiç bir sıkıntı olmaz canım, benim gittiğim merkez resmen uluslararası çalışıyor Azeri Rus Alman bir sürü yabancı hasta görüyorum bunların hepsi uçak seyahati yapıyor mecbur, transfer sonrası 1-2 dinlenmen yeterli olurEğer benim bu adetimde hamilelik gerçekleşmezse tüp bebek deneyeceğiz. Ama 4 ağustosta uçaklı tatilimiz var, sıkıntı olur mu acaba. Dönüşte tüp bebek denesek geç mi olur, eylül ayı. Kafamda deli sorular.
Allah güç kuvvet versin kuzuuumm :)öyle yapmaya çalışıyoruz ama öldüm valla bu hafta , iftar,lambada,duş,uyku tamamen yaşantım bu
Haklısın tempo yoğunöyle yapmaya çalışıyoruz ama öldüm valla bu hafta , iftar,lambada,duş,uyku tamamen yaşantım bu
Cano sen nasılsın?Allah güç kuvvet versin kuzuuumm :)
Ben de çok pimpirikli değilimdir, arkadaşım sabah öyle deyince. Ama az önce Acıbadem doktoru Ercan beyle görüştüm. Ön görüşme yapmıştım onunla. Bana 3-4 ay kendin dene sonra tüp bebek yapalım dedi. AMH testini yenilememi istedi bir de. onu yaptırırım, tatil dönüşü de tüp bebek. Rahatladım:)Hiç bir sıkıntı olmaz canım, benim gittiğim merkez resmen uluslararası çalışıyor Azeri Rus Alman bir sürü yabancı hasta görüyorum bunların hepsi uçak seyahati yapıyor mecbur, transfer sonrası 1-2 dinlenmen yeterli olur
iyiyim canım sizlerin güzel haberlerini aldım daha iyiyim..Cano sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?