Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acaba siteye mi giremiyor ama oyle olsa baska hesap acip yine de girebilirdi. Acaba iyi mi merak ettim.
valla biz de epey merak ettik.. sonra dedik muhtemelen kendi isteğiyle gelmiyor.. çünkü senden haberimiz vardı en azından yazmasan da okuduğunu biliyorduk.. iyidir inşallah. özlendiniz gerçekten.

Marjo bu deneme dediklerin yapma manasında mı ara ver Allaha şüküre koptum yalnız:)
misal ben 14 ya da 15te yumurtlamış oluyorum bu durumda nasıl olacak smepi az biraz açar mısın..

Tamam, 14.gunde yumurtlama oluyorsa soyle (deneme derken bebek denemesi yani, lambada)

Diyelim ki 5 gun adet gordun. Deneyecegin gunler:
6.gun deneme + secde
8.gun deneme + secde
10.gun deneme + secde
12.gun deneme + secde
13.gun (mutlaka) deneme + secde
14.gun (mutlaka) deneme + secde (Ovulasyon gunu)
15.gun (mutlaka) deneme + secde (O+1)
16.gun (mutlaka) deneme + secde (O+2)
17.gun ara (O+3)
18.gun deneme + secde (O+4)

Biz bu sekilde denedik oldu ama dedigim gibi O+1 gunu hastaydim sanirim, esim de yorgundu o gunu es gectik. O+2 gunu sabah erkenden denedik sansi kacirmayalim diye :) O gun Pazardi. Bir de Pazartesi aksami denedik.

çok guzel haber gercekten, kacıncı haftadasın şu an canım, çok sevindim çok tebrik ediyorum, inşallah hayırlısı ıle kucagına aldıgın gunlerı goruruz hep beraber. son gunlerde aldıgımız en guzel haber, ustelık dogal yolla, cok sevındım ıcım kıpır kıpır oldu.

Hoşbulduk canım, senin tedavinde çok hızlı gitmiş maşallah seni bekleyen 1 bebişin olmuş, allah analı babalı büyüsün inşallah

Ne güzel ne mutlu bir haber hayırlı olsun darısı en kısa zamanda bizlere olsun inşallah

Hiç bir sıkıntı olmaz canım, benim gittiğim merkez resmen uluslararası çalışıyor Azeri Rus Alman bir sürü yabancı hasta görüyorum bunların hepsi uçak seyahati yapıyor mecbur, transfer sonrası 1-2 dinlenmen yeterli olur

Ben de çok pimpirikli değilimdir, arkadaşım sabah öyle deyince. Ama az önce Acıbadem doktoru Ercan beyle görüştüm. Ön görüşme yapmıştım onunla. Bana 3-4 ay kendin dene sonra tüp bebek yapalım dedi. AMH testini yenilememi istedi bir de. onu yaptırırım, tatil dönüşü de tüp bebek. Rahatladım:)
Çikolata kisti ve rahim dışına doğru büyüyen 6 cm miyomum var dedim, 3-4 aydan birşey olmaz, spontane dene dedi. Bunu söyleyen bir tüp bebek doktoru yaa, ne güzel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…