- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #2.521
Paylaştığın için çok teşekkürler. Burada doğal yoldan deneyenler de var ben de onlardanım. Ama şu O+4 işine kafam takıldı. Bilimsel olarak ovulasyondan bi gün sonra gebelik ihtimali bitiyor. Bence senin o günleri değerlendirdiğin aya denk gelmesi şansa olmuş. Ama tabi her gün ilişkiye devam edebilen etsin, ne mutlu:)Tamam, 14.gunde yumurtlama oluyorsa soyle (deneme derken bebek denemesi yani, lambada)
Diyelim ki 5 gun adet gordun. Deneyecegin gunler:
6.gun deneme + secde
8.gun deneme + secde
10.gun deneme + secde
12.gun deneme + secde
13.gun (mutlaka) deneme + secde
14.gun (mutlaka) deneme + secde (Ovulasyon gunu)
15.gun (mutlaka) deneme + secde (O+1)
16.gun (mutlaka) deneme + secde (O+2)
17.gun ara (O+3)
18.gun deneme + secde (O+4)
Biz bu sekilde denedik oldu ama dedigim gibi O+1 gunu hastaydim sanirim, esim de yorgundu o gunu es gectik. O+2 gunu sabah erkenden denedik sansi kacirmayalim diye :) O gun Pazardi. Bir de Pazartesi aksami denedik.
Yok her gün bizde de olmuyor..
Paylaştığın için çok teşekkürler. Burada doğal yoldan deneyenler de var ben de onlardanım. Ama şu O+4 işine kafam takıldı. Bilimsel olarak ovulasyondan bi gün sonra gebelik ihtimali bitiyor. Bence senin o günleri değerlendirdiğin aya denk gelmesi şansa olmuş. Ama tabi her gün ilişkiye devam edebilen etsin, ne mutlu:)
Sana sağlıklı bi hamilelik diliyorum Allah üçünü de sana bağşlasın :)
nice nice mutlu sağlıklı yasları olsun annesi de görsün. dogum gunu kutlu olsunharika evet sizi de görmek isterdiiimiyi gelmez olur mu.. nefes işte..:)
evet bir hafta sonu daha bitti yeni bir haftaya başladık..
ne kadar güzel gün böyle arabam hazırmış kavuşacağız kısmetse
dün kuzumun doğum günüydü.. artık 10 yaşında kuzu ne çabuk büyüdü..
..
Paylaştığın için çok teşekkürler. Burada doğal yoldan deneyenler de var ben de onlardanım. Ama şu O+4 işine kafam takıldı. Bilimsel olarak ovulasyondan bi gün sonra gebelik ihtimali bitiyor. Bence senin o günleri değerlendirdiğin aya denk gelmesi şansa olmuş. Ama tabi her gün ilişkiye devam edebilen etsin, ne mutlu:)
beni aydinlatin secde derken ? pozisyon mu?..
Evet ben ovulasyon testini denedim. Benim de mesela bi gün eşit iki çizgi, iki gün de pik oldu. Nerden baksan 3gün koyu kaldı. Bazı kişilerin de hemen ertesi güne silikleşiyor. Aynı kişinin aydan aya fark da edebiliyor. Şimdi demek istediğini anladım :)Merhaba,
Aslina ben eksik bilgi verdim galiba. Ovulasyon gunu demeyelim ona, ovulasyon testinde pozitif cizgi aldiginiz gun diyelim. Bu SPEM plani sunu soyluyor; ovulasyon testinde pozitif cizgi cikan gun ovulasyon olacagi anlamina gelmez. Ovulasyon bazi durumlarda 3-4 gun sonra bile gerceklesebilir. O yuzden:
Ovulasyon testinde cizgi cikan gun (O)
O+1
O+2
O+3 (bos geciyor)
O+4
Cift cizgi almadan onceki zaman diliminde iki gunde bir. Ama ben tahmini olarak biluyordum ovulasyon testinin pozitide donecegi gunu, o yuzden bir gun oncede denedik.
Vallaha ben hamile kaldigimdan beri esimle yakinlasmadim. Mide bulantisi, yorgunluk, kabizlik, ates basmasi, el ayak sismesi...son bir kac gundur daha iyi hissediyorum kendimi ama bu seferde tehlike olmasin diye kafama takiliyor. Biliyorum bir tehlikesi yok bilinen, gecen hamileliklerimde de belirli bir aya kadar devam etmisti cinsel hayatimiz ancak bu sefer biraz korkuyorum. Dusuk yuzunden herhalde...
beni aydinlatin secde derken ? pozisyon mu?
Bizde de olmuyor. Benim bugün yumurtlamam oldu. Ama bugün için planım yokYok her gün bizde de olmuyoryapabilene bravo yapamayana da Allah güç kuvvet versin her gün yapabilsinn
Haberi olmaması daha iyi bu defa o da sarar sana hani bebek diye :)) 3 güne kadar yaşıyorlarmış 5i gören de varmış.. benim de doğurgan dönem lakin adetten itibaren 1 kir pas çalışması mevcutBizde de olmuyor. Benim bugün yumurtlamam oldu. Ama bugün için planım yokDünki spermler hayattadır diye düşünüyorum. Zaten eşim kişisinin yumurtlama günümden haberi yok. Doğaçlama bişeyler gelişirse ne ala
Ayy ne güzel duann Allah razı olsun kuzu aminn.. sen de göresin inşalllaahh❤nice nice mutlu sağlıklı yasları olsun annesi de görsün. dogum gunu kutlu olsun
Ben de 2-3 gün ömür biçiyorum tohumlara. 5 gün fazla fantastik geliyor kulağıma, ahh keşke ne güzel iki kereyle 10 gün rahat olurduk o zamanHaberi olmaması daha iyi bu defa o da sarar sana hani bebek diye :)) 3 güne kadar yaşıyorlarmış 5i gören de varmış.. benim de doğurgan dönem lakin adetten itibaren 1 kir pas çalışması mevcut
Ahaha demi :) amann sen istesen o istemez o isterr sen istemezsinn..:)Ben de 2-3 gün ömür biçiyorum tohumlara. 5 gün fazla fantastik geliyor kulağıma, ahh keşke ne güzel iki kereyle 10 gün rahat olurduk o zaman
Dün gece ya da sabah çatladı, spermler de tam o ara yola çıktı,ee yerçekimine olabildiğince meydan okuyup bi kısmı benimleyken uyudum. Daha ne yani? Tamam beş gün yaşamasınlar eyvallah zor olabilir anlarım ama,ertesi günü bari görsünler. Ben de yoruldum yani kırılıyorum artkHaberi olmaması daha iyi bu defa o da sarar sana hani bebek diye :)) 3 güne kadar yaşıyorlarmış 5i gören de varmış.. benim de doğurgan dönem lakin adetten itibaren 1 kir pas çalışması mevcut
İnşallah yaşasınlar yarına:))Dün gece ya da sabah çatladı, spermler de tam o ara yola çıktı,ee yerçekimine olabildiğince meydan okuyup bi kısmı benimleyken uyudum. Daha ne yani? Tamam beş gün yaşamasınlar eyvallah zor olabilir anlarım ama,ertesi günü bari görsünler. Ben de yoruldum yani kırılıyorum artk
bizim de adet sonrası tek olmştu,olsun. Daha iyi işte yumurtlama zamanı patlama yaşarsınıziki gün öncesi bi de o gün oldu mu tamamdır. Yani inşallah
Marjo hamile kaldığı ay o pozisyonu denemiş. Erkeğin arkada kadının dizlerinin üstünde olduğu pozisyondan bahsediyor. Sonrasında da o şekilde beklemiş. Tarif etmek için secde dedi bence çok açıklayıcı
Düşük olan kişilerde doktorlarda yasakliyormus diye duydum, valla beklesinler 9 ay, bir bebek kolay bulunmuyor, Allah ömür verdigince koca hayat bizim, bu arada hayirli olsun, Allah tamamina erdirsinMerhaba,
Aslina ben eksik bilgi verdim galiba. Ovulasyon gunu demeyelim ona, ovulasyon testinde pozitif cizgi aldiginiz gun diyelim. Bu SPEM plani sunu soyluyor; ovulasyon testinde pozitif cizgi cikan gun ovulasyon olacagi anlamina gelmez. Ovulasyon bazi durumlarda 3-4 gun sonra bile gerceklesebilir. O yuzden:
Ovulasyon testinde cizgi cikan gun (O)
O+1
O+2
O+3 (bos geciyor)
O+4
Cift cizgi almadan onceki zaman diliminde iki gunde bir. Ama ben tahmini olarak biluyordum ovulasyon testinin pozitide donecegi gunu, o yuzden bir gun oncede denedik.
Vallaha ben hamile kaldigimdan beri esimle yakinlasmadim. Mide bulantisi, yorgunluk, kabizlik, ates basmasi, el ayak sismesi...son bir kac gundur daha iyi hissediyorum kendimi ama bu seferde tehlike olmasin diye kafama takiliyor. Biliyorum bir tehlikesi yok bilinen, gecen hamileliklerimde de belirli bir aya kadar devam etmisti cinsel hayatimiz ancak bu sefer biraz korkuyorum. Dusuk yuzunden herhalde...
Benim dün anlattığn gibi oldu. Ama ben o şekilde beklemedim kalktım yani. Bence de spermlerin en derine gittiği durum bu oluyor. Hayırlısı bakalım :)Armin
Evet, secdeye varmis bir insan dusun. Ancak poposunu yukari dikmis olsun. Yani popo yukarida, yuzun secdede gibi. Bir nevi yoga pozisyonu gibi de. O sekilde en az 15 dakika beklemeni tavsiye ederim. Bazen yarim saat bekledigim de olmustu. En guzel tarafi da yatak carsaflari/havlu kuru kaliyor goreceli olarak.
Bu pozisyonda dogru duzgun bekleyebilmek icin de iliski esnasinda hangi pozisyonda olursaniz olun sonrlara dogru esinin arkaya gecmesi lazim. Arkadayken bosalma gerceklesin, disari cikinca da sen o sekilde yavasca yuzunu yataga koyar, poponu dikersin. Ayagi havaya dikmek, poponun altina yastik koymak falan hepsi hikaye. Bunu deneyin.
Benim dün anlattığn gibi oldu. Ama ben o şekilde beklemedim kalktım yani. Bence de spermlerin en derine gittiği durum bu oluyor. Hayırlısı bakalım :)
Evet haklısın. Bizimle deneyimlerini paylaştığın için teşekkür ederiz. Umarım yakında hepimiz hamileler kervanına katılır bikaç hafta gerinden geliriz,bilgi paylaşımına devam ederiz :)Iste bir dahaki sefer o sekilde kaliver bir sure. 10-15 dakika suruyormus spermlerin ulasmasi rahime. Bu sekilde isi hizlandirmis, sansini artirmis oluyorsun :)
ben de oyle anladim ama sonra baska biseyin terimimi diye takildim dıMarjo hamile kaldığı ay o pozisyonu denemiş. Erkeğin arkada kadının dizlerinin üstünde olduğu pozisyondan bahsediyor. Sonrasında da o şekilde beklemiş. Tarif etmek için secde dedi bence çok açıklayıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?